Hiába gondolja, hogy az ismert szervezetek (TASZ, Helsinki Bizottság PDSZ) az ő oldalán vannak, nagy bajban van az a pedagógiai asszisztens, aki egy online videóban azt állította, hogy egy 15 éves fiúval folytat szexuális viszonyt.

Komolyodik az ügy: a rendőrség házkutatást tartott a 15 éves diákjával szexelő pedagógiai asszisztens otthonában

A Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete nemrég azonban elhatárolódott tőle, és közölték: még azt is fontolgatják, hogy beperelik, a rendőrség pedig házkutatást tartott nála, értesült a Magyar Nemzet. A lap értesülései szerint több adathordozót; telefont és számítógépet is lefoglaltak a nála.

B. Zsolt – akit azóta kirúgtak abból az óbudai iskolából, ahol dolgozott – azt állította egy videóban, hogy viszonya van egy 15 éves fiúval, emlékeztet az Index.hu. Az eset nagy visszhangot váltott ki, és felvetődött, hogy változtatni kell a törvényeken, és hogy meg kellene emelni a beleegyezési korhatárt 16 évre.

Az ügyben a Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) indított nyomozást, miután Tényi István korábbi fideszes politikus feljelentést tett szexuális visszaélés, valamint kiskorú veszélyeztetési bűntett gyanúja miatt. Tényi indoklásában kitért arra is, hogy a diákjával szexuális kapcsolatot létesítő pedagógiai asszisztens 2018-ban, a Budapest Pride egyik rendezvényén is beszélt arról, hogy milyen szexuális nevelést biztosított a rábízott gyermekeknek egy médiatáborban,

és azon a beszélgetésen szintén utalt arra, hogy szexuális viszonya lehetett kiskorúakkal.

100 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
@Shikari: én azt tiltanám be,hogy a hozzád hasonló seggfejek írni-olvasni tanulhassanak!
nektek ez nem való, ti csak a hülyeségeiteket sokszorosítjátok, inkább dolgozzatok,ha lehet akkor bányában! elöled kimenekülne a fekete szén.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Giovanni Alba
@Shikari: ma, 12:43
siki te nagyon hülye, most sem tudod mit beszélsz! Betiltatnád a fideszkát csak azért, mert több mint harminc éven át takargatták és fedezték szájer (ereszmászó) jocit?
csak úgy....
bár csak a schadl-völner ügy is kicsit komolyodna, juci már tiszta ideg...
lusta
Eresztény Józsi meg éli világát, pereskedik és új tipusó ereszek tervezésére rövidesen vállalkozást indít. Természetesen közpénzből.
csak úgy....
@Shikari: én azt tiltanám be,hogy a hozzád hasonló seggfejek írni-olvasni tanulhassanak!
nektek ez nem való, ti csak a hülyeségeiteket sokszorosítjátok, inkább dolgozzatok,ha lehet akkor bányában! elöled kimenekülne a fekete szén.
Giovanni Alba
@csak úgy...: ma, 15:20
Most miért? Éppen a fideszka betiltásáról papol, csak még nem jött rá, mert annyira hülye.
Giovanni Alba
@Shikari: ma, 15:13
Mi történt veled?
Csak így tovább, sorolom a neveket: Szájer, Kaleta, meg az a fickó, akit Thaiföldről hoztak haza
csak úgy....
@Giovanni Alba: na látod, éppen ez az ok! :) ír de fingja sincs miröl...
Aki Én
@Shikaratyi: féltékeny vagy, kotorék?
Már a beteg buzeránsoknak sem kellesz, te agyalágyult balfasz?
Clavigo
@Giovanni Alba: Arról a thaiföldi görényről sem hallani semmit..Valszeg " közeli " klubtag,,mint a kalta nevü szenny..
Gyurka80
@Giovanni Alba: "pedofil buzi"-ról van szó lütyőke!
Gyurka80
@Clavigo: Ne kaletázzatok idióta libsik, az nem mérhető ezzel a "tanárral" aki annyira hülye, hogy neten dicsekszik a tettével meg a libbant védőivel akiket ki kell utasítani, nem kellenek ide! Úgy kaletázzatok, hogy az böszmeferi embere volt idióták!
Giovanni Alba
@Gyurka80: ma, 18:08
Ha már megszólítottál gyurcibogár, akkor figyelmedbe ajánlom a hatályos törvényeket, miszerint a beleegyezés korhatára 14 év, és az ereszmászó szájer pajtás által összegányolt tákolmány szerint is a szexualitás a magánélet része. Éppen a napokban háborgott valamelyik potentát a magánélet szentségéről. Nyilván azért, mert nyakig benne van a lekvárban.
Más. Szerinted éveken át összekaletázni majd' 20000 képet kiskorúak szexuális abúzusáról, az semmiség?
Amúgy miből vezetted le, hogy a Feri embere, te idióta? A pályafutása alapján, te nagyon okos?
"2001-ben felvételizett sikeresen a Külügyminisztériumba,[4] ahol kezdetben az Amerikai Főosztályon dolgozott. Ezt követően külszolgálaton kezdett dolgozni, 2007-2011 között Los Angelesben első beosztott és konzul, 2011-től az Amerikai Főosztály főosztályvezető-helyettese volt.[6] Ezt követően a Külügyminisztérium, majd az Igazságügyi Minisztérium sajtófőnöki pozícióját töltötte be. A sajtófőnöki pozíciót követően a Külgazdasági és Külügyminisztérium Latin-Amerika és Karib-térség Főosztályán vállalt munkát.[4] 2017-ben kinevezték – a 2006-os bezárását követően újra megnyitott[7] – perui magyar nagykövetség élére,[8] majd 2018-ban – Magyarország limai nagykövetségének vezetésére kapott megbízása érintetlenül hagyása mellett – megbízták a bolíviai képviselet ellátásával is.[9] Mindkét megbízatása alól 2019-ben mentették fel.[10]"
hu.wikipedia.org/wiki/Kaleta_G%C3%A1bor
Érzésem szerint csak jártatod a lepcsest magadról megfeledkezve.
Te gyurka, figyelmezz szavamra, ne akard kioktatni a felnőtteket.
csak úgy....
@Gyurka80: erre a témára neked is áll a farkincád, mint a shikarinak? van akváriumod?
Gyurka80
@Giovanni Alba: @Giovanni Alba: "2001-ben felvételizett sikeresen a Külügyminisztériumba,[4] ahol kezdetben az Amerikai Főosztályon dolgozott. Ezt követően külszolgálaton kezdett dolgozni, 2007-2011 között Los Angelesben első beosztott és konzul" Tehát 2001-ben Orbán -kormány minisztérium, utána 2002-ben megyó utána böszmeferi amikor külszolgálat akkor kinek az embere te idióta?! Igazad van 2010-es kormányváltáskor az összes alkalmazottat ki kellett volna rúgni, ahogy megyó tette!
Gyurka80
@csak úgy...: Mi van libbant kellemetlen a libbant cselekedet?
csak úgy....
@Gyurka80: te hülyébb mint csizmás kond, pedig az marhára!
verőce21
@Gyurka80: (18:57) Minden pedofil és buzi témára bukik a Muki...! :)
csak úgy....
@verőce21: neked gyurci osztálytársad volt a kisegítöben és onnan a barátság ? :) ha jól saccolok, te 8. ra 2 osztállyal lehagytad ezt a kefekötöt!
Gyurka80
@verőce21: Te marha! Ennek az idiótának a lakótársai szerint, még ma is fiatal sráccal ment haza, kár, hogy nem a te gyerekeddel!
verőce21
@csak úgy...: te olyan vagy, mint az éji bogár, ki nekiment a falnak! Nagyokat zúg, aztán elhallgat...!
csak úgy....
@verőce21: "Zúg az éji bogár, nekimegy a falnak,
Nagyot koppan akkor, azután elhallgat."
aranyom,legalább Aranyt idézd helyesen
ha már magyarnak hazudod magad!
- gyurci haverod frankón lebaxott ,ti ketten szép pár lennétek! az ügye és a gügyefogyott! :)
Giovanni Alba
@Gyurka80: ma, 18:56
gyurcika tündérbogár, a teljes idézetet illik elolvasni, mert éppen a végefelé van a lényeg. Idefigyuzz:
"2017-ben kinevezték – a 2006-os bezárását követően újra megnyitott[7] – perui magyar nagykövetség élére,[8] majd 2018-ban – Magyarország limai nagykövetségének vezetésére kapott megbízása érintetlenül hagyása mellett – megbízták a bolíviai képviselet ellátásával is.[9] Mindkét megbízatása alól 2019-ben mentették fel.[10]"
hu.wikipedia.org/wiki/Kaleta_G%C3%A1bor
Vajon kinek a kebelbarátja lehet(ett), ha 2017-ben Peru, majd 2018-ban Bolívia is az övé lett. Ezt azért ne akard már a Feri nyakába varrni, jó?
Egyébként meg a kedves (vagy nem kedves) rokonaidat idiótázd le te gyügye, amikor azt sem tudod, mit fecsegsz össze.
verőce21
@csak úgy...: Én nem idéztem, te gügye...! Hol az idézőjel...? Szabadon gondolkodó vagyok, csak neked vannak diliházi kötöttségeid...! :)
Emmersson71
@Shikari: "Magyarországhoz hasonlóan további hat európai ország (Ausztria, Bulgária, Észtország, Németország, Olaszország és Portugália) szabályozása szerint a beleegyezési kor 14 év.

Magyarországon 2013 óta azok a 14 és 18 év közöttiek, akik szexuálisan érintkeznek 12 évesnél idősebb, de még nem 14 éves párjukkal, nem büntethetők megrontásért. Azaz a beleegyezési korhatár mindössze 12 év, ha a másik fél fiatalabb 18 évesnél."

Vagyis Orbán lazított a törvényen. Nyilván fajtársainak kedvezett ezzel...
nejlontacskó
@Gyurka80: Szexuális visszaélés: amikor a tizennyolcadik életévét betöltött személy, aki tizennegyedik életévét be nem töltött személlyel szexuális cselekményt végez, vagy ilyen személyt arra bír rá, hogy mással szexuális cselekményt végezzen"
koszpeko
@Shikari: jaaa tudom már nyrt.
Céget alapítottál seggnyalásra.
Te gyáva szar szemét geci narancsos náci.
Emmersson71
@Shikari: Kaleta ad6ta be a törvényjavaslatot, a pedofil NERtársad!
ómió
Csak nem vegzálják a "szegény" aberrót!?
Gyurka80
@Giovanni Alba: Figyuzz idióta. az utolsó mondatot nem értetted: " Igazad van 2010-es kormányváltáskor az összes alkalmazottat ki kellett volna rúgni, ahogy megyó tette! "
rokker33
Mocskos pedofil buzi! Fel kell akasztani ki kell végezni, meg az itt kommentelőket is akik támogatják a pedofíliát! Hogy nem sül le a pofátokról a bőr szemétládák a fideszt köpködik a pedofil buzikat megvédik ?? Az egész libsi csürhét kivégezni!
csak úgy....
@rokker33: te nagyon buta borsodi cigánygyerek! még nem töltöttem be a 15 . évemet,mikor elöször dugtam egy 30 körüli növel ! te hány évesen vesztetted el a szüzességed,vagy talán még mindíg szüz vagy,- mert még nem találtad meg az életed faxiját!? :) nem mindegy neked,hogy egy 15 éves srác kivel kefél? irígykedsz és azért dühöngsz?
nejlontacskó
@Gyurka80: csendben, összeszorított fogakkal megemlékeztem, a szájbabaszott kurva anyádról, de nem ám azért amit írtál!
Hanem azért te rühes kutya, mert ezt a törvény, a hozzád hasonló buzik, pedofilok írták, 2012-ben!!!
De mivel, ismétlés a tudás anyja, a kurva anyádat!
Gyurka80
@nejlontacskó: Menj és mosd ki a szádat hypóval idióta barom! Üdvözlöm anyádat aki kisz@rt!
Gyurka80
@csak úgy...: Valamit nagyon félreértettél hülyegyerek. Téged ahogy leírtad, NEM a férfitanárod kef@lt meg! Ennyire hülye vagy!
Giovanni Alba
@Gyurka80: ma, 18:43
Na ide figyelj értetlenkedő hülyegyerek. Az agyhiányos pajtikáidat nevezheted idiótának, talán ők még kéjesen vigyorognak is rajta, de felnőttekhez tisztelettel szólj, és ne piszkáld az orrod, mert csúnya szokás.
A témához: gondolkodj el azon a bizonyos utolsó mondaton, és fejtsd ki szépen, miért is nem tették meg azt, amit szerinted meg kellett volna tenni? Tán csak nem az a megfejtés, hogy jó elvtárs volt, kis hibával, ami nem volt zavaró egészen addig, ameddig ki nem derült?
Gyurka80
@Giovanni Alba: Csak az idióták tudják összehasonlítani a kaleta ügyet (nem memóntegetve öt) ezzel a 15 éves gyereket molesztáló tanárral! Ha nem látod a különbséget akkor tényleg h@lye vagy!
csak úgy....
@Gyurka80: te egy értelmi fogyatékos pötsch,ez világosan látszik a zagyva irományaidból!
iratkozz be valami esti iskolára, talán még tud valaki segíteni rajtad! -persze kétlem...
Gyurka80
@csak úgy...: Kár, hogy nem a te gyerekedet / unokádat farkalta meg ez a bite zsolt, akkor másképp látnád!
Giovanni Alba
@Gyurka80: ma, 21:42
Csak egy olyan idióta mint te, tudja ennyire értelmetlenül hajtogatni a vélt igazát.
Kaletát elmarasztalták -jogosan- pedofília miatt. Az a pasas, akiről igazából szó van nem pedofil, a srác 15 éves, a beleegyezés korhatára a szájer féle tákolmány szerint 14 év, és ott hibázott, hogy nagy arccal, nagy pofával kiállt a nyilvánosság elé.
Mint láthatod, én látom a különbséget, és ismételten figyelmeztetlek, vegyél vissza, próbálj meg gondolkodni.
Talán sikerül.
nejlontacskó
@Gyurka80: nagy összeget mernék tenni rá, hogy Kaleta sem ált meg a fotók nézegetésénél.
Sajnos, törvény szerint ezt a férget nem lehet elítélni, pont annak a törvénynek köszönhetően, amit idéztem is.
De részedről reakcióként, csak annyira tellett, hogy engem nevezzél ki pedofilnak.
A saját érdekedben azért bízom benne, hogy ezt majd, be is tudod bizonyítani!
csak úgy....
@Gyurka80: kár,hogy te kicsit sem vagy normális! a fideszben mindenki ekkora tapló mint ti itt a propelleren? egyik hülyébb mint a másik és akkor még nekiállnak észt osztani...
Gyurka80
@Giovanni Alba: Utoljára írom, kaleta nem hetyegett fiatal sráccal , fogd már fel ha nincs is mivel! Ezt a beteget véded libbantka?: www.origo.hu/itthon/20230217-bizony-voltam-en-szakallasno.html
Gyurka80
@nejlontacskó: És te be tudod bizonyítani állításodat ugye nem? Akkor qssoljál idióta!
Gyurka80
@csak úgy...: Van is mire észt osztani nektek libbancsoknak! Tudod 4x 2/3!
szegény hazám
@Gyurka80: Már többször is tanárnak minősített egy pedagógiai asszisztenst. Ez nagy fokú tudatlanságot jelent. Ennek az állásnak a betöltéséhez nem kell tanári végzettség. Természetesen betöltheti valaki végzettsége alatt is a pozíciót. Kétlem azonban, hogy ebben az ínséges időkben (tanár hiány) akad olyan, aki ilyenre vállalkozna. Okosabb volna, ha az Önnél sokkal tájékozottabbakkal nem vitatkozna, mert így csak nevetségessé teszi magát. Sajnálom Önt!!!
rokker33
@csak úgy...: te faszszopó az teljesen más! Nem a 30+éves FÉRFI tanárod dugott meg te aberrált állat, de védd csak a pedofil buzit, talán te is az vagy és fiatal fiúkra vágysz?? Azt el is hiszem rólad,de akkor akaszd fel magad, te szerencsétlen idióta!
rokker33
@Gyurka80: ez a pedofil @csak húgy...: most bukott le!Kajak egy pedofilt védelmez ez a szerencsétlen? Normális ez amúgy még most is a fideszt hibáztatja, pedig ez a féreg az elembétéqú és a buzivédők mögé bújik,pedig ez BŰNCSELEKMÉNYNEK számít! Minimum 10 évet kell adni! Az is kevés!
csak úgy....
@rokker33: alvási zavaraid vannak,te buta borsodi cigánygyerek? talán rádöbbentél,hogy te is buzeráns vagy és most gyülölöd magad ? ti buktatok le a gyurkával együtt, hogy mekkora buta,tanulatlan prosztó ökrök vagytok! :)
Gyurka80
@csak úgy...: Nem dugtál te 15 évesen , csak játszod itt az agyadat!
Giovanni Alba
@Gyurka80: tegnap, 23:16
gyurci, utóljára írom, hogy csak a fényképek tényét lehet bizonyítani, azt nem részletezték, hogy milyen arányban voltak kislányok és kisfiúk a fotókon. Érted, ugye?
Márpedig ha kisfiúk (obszcén) képeinek nézegetésével szerzett magának örömet, akkor bizony ez homoerotika.
Tényleg voltál szakállas nő? Nos, ez egyéni probléma, nem kérdeztem, nem is érdekel.
csak úgy....
@Gyurka80: csurog a nyálad és irígykedsz,te butuska szüz gyerek? :)
nejlontacskó
@Gyurka80: itt nem én fogok kussolni, neked kellett volna!
csak úgy....
@nejlontacskó: ne reménykedj, ez egy akkora ökör, hogy észre sem veszi,hogy mekkora!
nejlontacskó
@csak úgy...: nevezhet bármelyik rohadék bárminek, de azt, hogy pedofilnak tituláljon, nem tűröm!!!
csak úgy....
@nejlontacskó: sajnos kénytelenek vagyunk elviselni a pofátlan hazugságaikat, vígasztaljon, hogy ezek a kis férgek csak névtelenül ennyire bátrak! ez a legalja típus, akiket kutyába sem vesz a környezetük.
Gyurka80
@Giovanni Alba: "Tényleg voltál szakállas nő?" Ezt honnan veszed? Elment az eszed, vagy magadból indulsz ki?!
Gyurka80
@csak úgy...: Szűz az öreganyád idióta ! Csak álmodtad baromarcú!
nejlontacskó
@Gyurka80: ezt majd akkor mond, amikor személyesen találkozunk!!!
Giovanni Alba
@Gyurka80: ma, 13:39
Higgadj le gyurcika, attól megnyugszol. Mit is írtál az imént?
tegnap, 23:16
"@Giovanni Alba: Utoljára írom, kaleta nem hetyegett fiatal sráccal , fogd már fel ha nincs is mivel! Ezt a beteget véded libbantka?: www.origo.hu/itthon/20230217-bizony-voltam-en-szakallasno.html"
Egyébként mesélj, ahogy kaleta mesélt neked a képek gyűjtögetése közben.
csak úgy....
@Gyurka80: a rendszeres maszturbálástól nem veszíted el a szüzességed,persze ha kecskével csináltad az más, akkor már valóban nem vagy szüz!
nem szoktam álmodni, föleg ha téged olvaslak vagy válaszolok,nem csípem a horrort és te kimondottan horrorisztikus! :)
rokker33
@csak húgy...: @csak pedofil...: te aberrált állat most már biztos vagyok abban hogy egy pedofil buzi vagy! Nem dugtál te 15 évesen, szerintem csak álmodtad te pedofilokat védő vén köcsög!
csak úgy....
@rokker33: te labancszopó buta borsodi cigánygyerek ,nem tudsz te semmit csak osztrákot cumizni! állítólag burgenlandban már nagy híred van!
Alfa
hogy belázadtak a keresztényorgiás kecskebaszó pedofilok... fidesz-ner bérencek
Gyurka80
@Giovanni Alba: Látom te magadból indulsz ki!
Gyurka80
@nejlontacskó: hahaha. Találkozzon veled a bite zsoltika!
amortizáltok
kaletánál nem voltak ilyen gyorsak és erélyesek? ja orbán nem engedte ? akkor miről beszélűnk kettős mérce???
Clavigo
@Gyurka80: olvasgatom a hozzászólásokat.. Te tényleg szűz vagy ?
Gyurka80
@nejlontacskó: hahaaha de nagy barom vagy!
Gyurka80
@Clavigo: Tőled igen idióta, szerencsére! Mennyire kell hülyének lenni, hogy ezt a pedofilt véditek?!
Clavigo
@Gyurka80: Tőlem biztosan.!! Ugyanis én nem rajongok a rottyantókért..Tőlem nem kell féltened a kloákádat,,Gyurcimurci..DDXDXX...:)
Gyurka80
@nejlontacskó: Tacskó kutyaólnál néztelek, nem voltál ott.
nejlontacskó
@Gyurka80: a bíróságon kell keresned, illetve majd keressük egymást!
Giovanni Alba
@Gyurka80: ma, 18:33
Elkeserítő ostobaságról teszel tanúbizonyságot te gyurcika. A te bejegyzésedből indultam ki, nem önmagamból.
Jobban jártál volna, ha visszafojtod magadba a közlési igeredet, mert ez nagyon mellé ment.
Mint mondtam már, higgadj le, attól megnyugszol.
Giovanni Alba
@KisTehen: ma, 19:57
Látom, továbbra sem megy az értő olvasás. A szóban forgó illető pedagógiai asszisztens, nem tanár, mint ahogy a titkárnő sem vezérigazgató.
De hát, egy marhának magyarázzam?
Gyurka80
@nejlontacskó: Mi van téged is a taszkalapok képviselnek?
Gyurka80
@Giovanni Alba: Nehéz a felfogásod, demens vagy!
nejlontacskó
@Gyurka80: meg fogod tudni, hogy ki képvisel, nyugodj meg!
Giovanni Alba
@KisTehen: ma, 14:15
Most ezzel mit is akartál mondani tehenke? Tényleg, akartál mondani valamit, de csak böffentettél egyet?
Tényleg azt jelenti a munkatárs hogy öcsi?
Szerintem marhaság
Giovanni Alba
@Gyurka80: tegnap, 23:21
gyurcika, könnyen osztogatod a jelzőket, csak aztán ki ne derüljön, hogy te vagy a legostobább. Ha nem értik a hablatyolásodat, akkor nézz mélyen magadba, lehet hogy ott a hiba.
Túl nagy az arcod a semmire, így csak nevetség tárgya lehetsz.
Gyurka80
@Giovanni Alba: " A szóban forgó illető pedagógiai asszisztens, nem tanár, mint ahogy a titkárnő sem vezérigazgató." Elképesztő, hogy ti libbantak véditek ezt a gazembert, nem szégyellitek magatokat?! Nem mindegy oktatott gyerekeket, bevallotta, hogy zaklatja és pont ti idióták vagytok!
Giovanni Alba
@Gyurka80: ma, 18:38
gyurka, gyurka, csak nem tudsz leszállni a pedagógus asszisztens hajlamairól, ami a törvény szerint magánügy, mivel nem pedofília. Én miért is szégyelljem magam, amikor csak annyit kérek, tartsd tiszteletben a törvényeket, főleg az ereszmászó által gránitba vésettet?
gyurka, nem veszed észre, hogy ezzel a szánalmas vergődéssel csak saját magadat teszed köznevetség tárgyává?
A pasi hülye volt, nem kellett volna nagy mellénnyel verni a habot maga körül, ha csendben maradt volna, ellébecolhatott volna még sokáig. A joci se a meleg party és a kokó miatt bukott, hanem mert a kijárási tilalom idején tartott illegális összejövetelen nem várta be a rendőröket mint a többi rendes ember, hanem menekülőre fogta, amikor pedig csak igazolnia kellett volna magát, és egy fejcsóválással megúszhatta volna.
Egy megjegyzés ide, a végére. Kikérem magamnak, hogy megalapozatlanul veszel egy kalap alá másokkal. Én a saját, egyéni véleményemet írom, ezért visszautasítom ezt a pökhendiséget, a barátaiddal (ha vannak) beszélhetsz így, de én meg azt mondom, hogy szégyelld magad, és idióta vagy. Figyeled kicsihuszár, hogy nem soroltalak be semmiféle csoportba, én rólad mondom azt, hogy idióta vagy. Semmi többes szám, egyszerűen te, mint önálló entitás, egy kekeckedő duplanulla vagy.
Gyurka80
@Giovanni Alba: " ami a törvény szerint magánügy, mivel nem pedofília."Aki ilyet ír egy 39 éves és 15 éves "kapcsolatáról" azzal nincs beszélnivalóm, mert hülyékkel nem foglalkozom!
Giovanni Alba
@Gyurka80: ma, 19:14
durci-gyurci, az utolsó tagmondat nem kellett volna oda, úgy még emelt fővel távozhattál volna, de elrontottad. Látod, ide vezet a gőg és a tudatlanság. Magadról állítottad ki a szellemi szegénységi bizonyítványt, miközben felégetted a hidat magad mögött.
Még mindig szelíd elnézéssel mondom, szállj le a magas lóról, mielőtt leesel.
Gyurka80
@Giovanni Alba: Te meg lüke lüttyent libbant vagy!
Giovanni Alba
@Gyurka80: tegnap, 23:09
Ej te gyurkagyerek, micsoda elmés visszavágás volt ez, amolyan óvodás, kiscsoportos szintű, de legalább használod az alliterációt.
Jól van, fog ez menni, de miért nem tudsz valaki más nyakába akaszkodni? Félsz, hogy más nem lesz ilyen szelíd és elnéző mint én?
simmering73
@durbincs: És mit kér szájer a pénztárnál? Egy józsitöcskölő durbincsot Záhonytól Ploestiig.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.