Magyar sportedző ellen zajlik nyomozás kiskorúakat érintő szexuális zaklatás miatt - értesült az Index. Az idehaza sportedzőként dolgozó férfi számos alkalommal kényszeríthette szexuális cselekményekre a kisgyerekeket, jelenleg is bűnügyi eljárás és nyomozás van folyamatban ellene. A sportedzőt még nem tartóztatták le.

Forrás: origo.hu
Feltöltő: DR PRÉDlKÁTOR
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csipetke
@Nanya: @Mirabilis: Nekem is az jutott eszembe,hogy nyilván azért van még szabadlábon,mert fidesznyik. Mert egyébként már őrizetbe vették volna. Kaletát a franctudja hány millió közpénzért menekítették haza, ahelyett,hogy hagyták volna megrohadni valamelyik perui börtönben.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
human
@Mirabilis: Kezd ez már hagyománnyá válni a nagyon konzervatív fideszeseknél. Végülis hagyományőrzők vagy mi.
Nanya
@szegény hazám: A szaros tehet védje meg a hentes,de ne sikerüljön neki.
Aki Én
Hol vannak a buta trollok?
Csak nem ők is fideszközelinek ítélik ezt az újabb, már követhetelen pedofil sztorit?
Merthogy szabdlábon van ez is.
Nanya
@KisTehen: nem csak szerintem az egész brancsotok buzi,pedofil és drogos ! soroljam szemetesbödönállathülye?
melyik baloldali politikus mászkált a RSZ en droggal a hátizsákjában? melyik baloldali polgármester,akinek földtolvaj is lehetne a becsületes neve ,kurvákkal körülvéve élvezkedett az Adrián? melyik baloldali pedofil diplomatát kellett hazalopni rengeteg adófizető forintból? melyik baloldali politikus,politikusok enyelegnek manapság is óvodában ,iskolában gyerekekkel?
úgy ,hogy fogd be a mocsok ,seggnyalástól cserepes pofádmányod és takarodj a kúrva anyádba !
megsúgom te fasszopó egyik sem ! olyan helyekre a viktátorod jár hülyíteni az ártatlan gyerekeket.
Nessy
Nem lenne már ideje, a kiskorúak szakember általi felvilágosításnak, ahol észrevehetően ebben a témában a család nincs topon? Vagy ahol nincsenek szülők, akik foglalkoznának a kislánnyal, aki talán most nem állna bíróság előtt csecsemő gyilkosságért! Sok szülő még a "ne fogadj el édességet idegentől" mondatnál tart. Miközben a gyerek már régen meztelen fotót küld magáról telefonon.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.