Esküt tett a parlament hétfői ülésszakán a DK-s Ráczné Földi Judit, aki offshore-gyanús ügyletei ellenére töretlenül élvezi pártja bizalmát.

"Feri, hol a kezed"? Gyurcsány kissé túltolta az intimitást kolléganője beiktatásánFotó: Facebook/Hoppál Péter

Talán ezt igyekezett Gyurcsány Ferenc, a DK elnöke is demonstrálni, de lehet, hogy ez már túlzás volt. Hoppál Péter államtitkár fotói következnek:

Forrás: Facebook

41 hozzászólásarrow_drop_down_circle

gina
Még mindig jobb egy formás nöt fogdosni mint OV az ovodásokat ...na most örüljetek idióták
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Németh István
@sgl: @kulabombaafityiszre: @ESCOBAR: mi van ballibkó pajtikák >>márminta gyurcsányé együtt jártok a vidéki kupiba töcskörészni ??? Ja a pénzmosó brigádhoz tartoztok ti ingyen keféltek! Azt mondjátok meg a dobrev mega vadai is oda szokott járni, mert az arató a nyelvét állandón súrolja, hogy tiszta nyalást produkáljon! HUÚÚÚ most kaptam a hírt a szabó t. is odajár; neki ki van készítve a vodkás üveg és a fletót már tátott szájjal várja! Ti moslékok ezt mind tudjátok és titkoltátok el eddig!??? DE kibukott a szög a zsákból! gecikék!! ha-ha-ha!
Tehát a lényeg >> az usa-nató armada takarodjon Európából, az Eu. vezetése a börtönbe, aksztásilag!
ómió
@kulabombaafityiszre: Bolsiék vezérdisznaja! Ne erőlködj az efftársi röfögésed másrahazudásán, mert még sérvet kapsz! Vagy kifogyott már a tetvesbolsi fekáliafajtád a guruló dollárokból és ez így ütközik ki a szarkupac fajtádon?
Németh István
@kulabombaafityiszre: hát nem is én mondom neked, hogy a főnököd seggét nyald szana széjjel, hanem ő követeli meg tőled, mi több hív mindíg villásreggelire kávéskanállal, hogy meglégyen a napi betévő falatod, neki mega valaga ne vonalkódozza a gatyáját; elvégre várják a képviselő tesók, meg előfordúl a klárika is! Érted moslék fajzat!?
Az usa-nató armada takarodjon a picsába Európából, az Eu. aljas vezetése a börtönbe! - akasztásilag!
Németh István
@sgl: Ha mondjuk az Ádám-Éva helyzete feszegetnéd no meg akígyót az almával még elfogadhatólenne - mert mégis csak a mesés ember eredete a TEREMTÉS kezdete - szóval egy seggfej vagy hiába függ össze minden mindennel! @ESCOBAR: kválóan látod a helyzetet - az etika valóban azt mondja, hogy elviekben a női hölgynek kell kezet nyújtania; DE és azonban ez az eset kicsit-nagyon kivétel ugyan is valójában a közjogi hivatalában mindenképen az ország miniszterelnöke > gratulál, tehát Ő mint az egyik legfőbb-fő nyújt BEFOGADÓ JOBBOT egy jövöbeni várhatóan ellenfél munkatársnak! NOS EZ A FŐVEZÉR KÖZSZOLGA NEM NYÚJTOTT befogadó jobbot, de jelezte hogy tudomásul vette a sikeres megszavazását a jövőbeni tevékenységéhez! Jajj hát a fletó az meg fogdos taperol össze-vissza valójában fingja nincs hogy mit csinál, hiszen egy abberált hülye! Csaka parlamentbéli társak nem veszik észre - nem akarják észre venni - és nem küldik el ideggyógyászati vizsgálatra! NEM pszichiátriára, annál már súlyosabb az eset!
DE a lényeg a lényeg >> az usa-nató armada takarodjon Európából, az Eu. vezetése a börtönbe > akasztásilag!
kulabombaafityiszre
@Németh István: tegnap, 17:07
Kérd meg a beteg gazdádat a dr viktátor mihályt,ha grazba megy pszichiátriai kezelésre téged is vigyen magával.Rád fér neked is egy kezelés.
Németh István
@kulabombaafityiszre: azt kapd be amire gondolok >>az pedig nem sejemcukor hanem minimum a viziló lenge botikája!
De a tudás az tudás >> az usa-nató armada takarodjon Európából, az Eu. vezetése a börtönbe, temeg az állatkertbe vár a vizipaci!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.