Egészen szürreális jelenet játszódott le hétfőn Gyurcsány Ferenc és frissen beiktatott párttársa, Ráczné Földi Judit között.

Megszólalt Gyurcsány: ezt súgta Ráczné Földi Judit fülébe, miközben rámarkolt a nőre
Fotó: Facebook/Hoppál Péter

A felvételek tanúsága szerint a DK elnöke hosszasan ölelgette a nőt, és lefogta a karjait:

A politikai elemző szerint viselkedészavarosnak tűnő Gyurcsány a Telex kérdésére most azt is elárulta, mit súgott Ráczné fülébe:

„És még a Felcsút is kikapott a hétvégén. Ezek a te napjaid”

- írta a DK sajtóirodája.

Offshore-gyanú

A Válasz Online írta meg korábban, hogy az előválasztási feddhetetlenségi nyilatkozatban tett állításaival szemben Ráczné Földi Juditnak aláírási joga volt egy offshore helyszínre bejegyzett vállalkozásban, valamint a hivatalos szlovák nyilvántartásban ő szerepelt egy Közép-Európában aktív adóparadicsomi vállalkozás képviselőjeként.

Ráczné szerint nem igaz, hogy valótlanul nyilatkozott a tulajdonáról, ezért a lap ellen jó hírnév sértés miatt pert is indított, de hiába védte őt Schiffer András, jogerősen is pert vesztett a Válasz Online-nal szemben. Gyurcsány Ferenc szerint "Judit becsületes ember. Hibázott. Figyelmetlen volt. De soha nem volt offshore cége." 

Forrás: telex.hu

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Al X
Ezzel a Ráczné Földi Judit fölvállalással a DK teljesen választhatatlan lett számomra. Bekerültem a pártot választani nem tudók táborába.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Al X
Senki ne értsen félre, én is szeretném,ha a FIDESZ "krémje" bevonulna Lagzi Lajcsi mellé. De ezzel, hogy Gyurcsány meghosszabbította Ráczné Földi Juditot Bicskéig nagyon elorbánosodott!
jáger laszló
Szerintem meg azt súgta Ráczné fülébe Gyurcsány
Juditka most már 1Ltöbben leszünk a parlamentben ,hogy ezzel is a fidexet bosszantsuk!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
ESCOBAR
Háááááááááááát! Ilyen jó videót még nem sokat láttam! Nyilván, Orbánnak Juditka nem nyújt kezet, de a FERIÉT meg szinte kislányos s zavarában eltolja!
Cikiiiiiiiiiiiiii!
jáger laszló
Szerencsére nem, volt ott a házmester,aki még pénzbírságot szabott volna ki ,mert túl kéjesen fogta Feri Judit csuklóját!!
Ez pedig az ország házába nem való!!!??
Micsoda perverzitás!!!???
Hallatlan!!
csak ennyi
barátilag
.J.L.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.