Mint megírtuk, Gyurcsány Ferenc, a DK elnöke kissé elragadtatta magát, amikor az esküjét letevő friss képviselőnek, Ráczné Földi Juditnak gratulált.

Valami nem stimmelhet a kolléganőjét túlzottan ölelgető Gyurcsánynál – így látja a szakértő
Fotó: Facebook/Hoppál Péter

A történtekre Nagy Attila Tibor politikai elemző a Hír TV Napi aktuális című műsorában úgy reagált, "Gyurcsány Ferenc egy időzített bomba".

Nagy szerint a DK elnökének mintha viselkedészavarai, de legalábbis furcsaságai lennének. Idézte még a "kígyók kígyóznak" elszólást, illetve a 2022-es választás előtti furcsa felvételt, amelyen Dobrev Klára nyilatkozata közben Gyurcsány "elég érdekesen" nézett ki a háttérben.

Most pedig lefogja a nő karjait, és igyekszik minél szorosabban magához ölelni...

Ez nem tesz jót Gyurcsány Ferenc imázsának, aki amúgy is a népszerűtlen politikusok közé tartozik – összegezte észrevételeit Nagy Attila Tibor.

Forrás: hirtv.hu

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
@Maccska: @Őrnagy: Ok, csak azt nem értem, az elmebeteg, szociopata, skizofrén... orbán, hogy van rendben szerintetek.
Mert azért hatalmon az a beteg van.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Gyurka80
@vacsi: És ezt az idióta böszmét választották meg a libbantak min.elnöknek! Szégyelljék magukat!
Németh István
@durbincs: @vacsi:@jesz: @Nyírfa: @Aki Én: @Gyurka80:@jáger laszló: hát nem azért mondom büszkék lehettek a főnökötökre >> látjátok ő igazi részeg disznóként is kiáll az emberiség baszási ingere mellett! Ez a jellem A tudóskám feltevése, hogy vizsgálni kell az ilyet >> hát igen éppen olyan hülye mint a hitler volt, de az is visszatudta magát tartani, ha a keze retyketett is, de ez a fletó olyan hülye mint az ursula tényleg vizsgálni kel őket! Persze a környe-zetüket is a vadai, meg a dobrev szintén valami fertőzésben szenvedhetnek, vagy a rácz-mamá-hoz a madamhoz járnak levezetésileg! Akkor már érthető is a képviselői mandátum! Termelő ember, vállakozás kell oda! még akkor is ha svarc!
CSAK AZ A KÉRDÉSEM VAN >> hogy a FIDESZ-KDMP miért szavazta meg egy hangúlag ami-kor illendő lett volna a házi belépő előtt lepriolálni, nekem annak idején a seggembe is bétekin-tettek és a gyerekkori verekedéseimet is megállapították - neki, mármint a madamnak, ja meg a fletónak a személyét úgy szarták le a vizsgálók is ahogy kell! Azért kerültek erre a helyre bő "büszkeséget" termelni a magyar parlamentnek!
Nagyon fenemód nem csodálkoznék, ha elterjedne, hogy a magyar parlamentben miként az olaszban is ugye hasonlóan a csicsiolina okán; a kurvák, buzik, gender - génkezeltek, és a pedofílok átvették az irányítást! Az Eu. parlamentben szólítanák a dobrev klárát, hogy számoljon be a magyar baszó-land gazdasági eredményeiről, ja offshortilag is! ez éeletszinvonal beli csúcs!
De azárt az usa-nató arsenál csak takarodjona kurva anyjába Európából, az Eu. vezetése a börtönbe >> akasztásilag!
Németh István
@KisTehen: csak az a helyzet, hogy a hölgy korosztályos, igaz madam-i tapasztalattal bír az előny, hiába nem fiatalabb! > meg ugye a bandában van > szex-bandában! hi-hi hi!
@durbincs: > sokszor úgy elméláztam kinek is lehetsz a sógora > hát meg van !!! HEURÉKA!!! a gyucsányak, vagy a klára asszonynak > na mindegy a rokonságban vagy >> oszt, neked kell a legjobban tudni, hogy miket pajzánkodnak a rokonaid, hogy űzik négyesben az ipart, mert ne tagadd tudod a frankót>> talán az ajtórésen leselkedve rárántasz a löttyedt töködre, vigyázz hogy a mérgedbe, hogy nem akar viselkedni; le ne szakítsd, mert kezet tudnak visszavarrni de laszakadt pöcsöt, azt nem! Na ebben legalább egyetértünk >>> ezért az usa-nató armada takaropdjon európából és az Eu vezetése a börtönbe - akasztásilag! na ebbe is egyetértünk! AKKOR MÁN AZ DÖFI!!
gina
@Gyurka80: És ki választott meg egy román cigányt ?? ö meg az ovodásokat fogdossa, ezért pedofil :::? na elég idióza fidesz barmok,,
Gyurka80
@gina: Pedofil a nénikéd te auslander!
drrotf
Egy politikai elemző mióta szakértő, és miben szakértő?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.