Biztosan nincs félnivalója a Schadl-ügy miatt, ezt mondta a Mandinernek Kubatov Gábor, a Fidesz pártigazgatója. Kubatovnál azután kérdeztek rá arra, van-e félnivalója, hogy a neve előkerült a Schadl-ügy irataiban egy szakvizsgáztatási kérdéssel összefüggésben.

Megszólalt Kubatov a Schadl-ügyről: "Annyi közöm sincs az egészhez, mint a kanalasgémek anyagcserezavaraihoz"

Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

A Mandiner arról kérdezte Kubatov Gábort, hogy miután több párttársa mellett őt is hírbe hozták már a Schadl-üggyel kapcsolatban, van-e félnivalója.

Nekem biztosan nincs. Annyi közöm sincs az egészhez, mint a kanalasgémek anyagcserezavaraihoz. A hatóságok végzik a dolgukat, ki fogják deríteni, hogy mi történt. Mi biztosan nem akadályozzuk a nyomozók munkáját. A törvényeket be kell tartani, a bűnösöket felelősségre kell vonni. Nem olyan bonyolult dolog ez.

Kubatovot arról is kérdezte a lap, hogy miután Magyarország még mindig nem kapta meg az uniós helyreállítási alapból járó pénzeket, számolnak-e még egyáltalán ezzel az összeggel.

Itt van a brüsszeli korrupció. Lassan már egy focicsapatot is ki lehet állítani a gyanúsítottakból. Csak Eva Kailinál 600 millió forintnyi eurót foglaltak le, és ki tudja, a többieknél még mit találnak. A brüsszeli döntéshozók csak más szemében látják meg a szálkát, a sajátjukban a gerendát sem veszik észre. Ezek azok a brüsszeli bürokraták, akik a szankciós politikájukkal hiperinflációt gerjesztenek, és tönkreverik az európai gazdaságot, akik az elhibázott politikájukkal a harmadik világháború szélére sodorják az öreg kontinenst. Mindezek ellenére számolunk ezzel a pénzzel, hiszen jár Magyarországnak. Úgy látom, Navracsics Tibor is optimista ez ügyben. Bennem egyébként már az a kérdés is megfogalmazódott, hogy egyáltalán megvan-e még az a pénz, ami elvileg a miénk. Félve kérdem: nem azért húzzák az időt, mert ezeket a forrásokat már elköltötték másra?

- közölte Kuvatov.

A Mandiner ezután megkérdezte, hogy nem Magyarország teljes külpolitikai elszigeteltségére utal-e az, hogy Lengyelországot leszámítva már csak minket előszobáztatnak az uniós pénzekért.

Szijjártó Péteren nem azt látom, hogy elszigetelt lenne. Ahogy elnézem, többet van a levegőben, mint a szárazföldön. Bírni kell a nyomást. Az erőteljes szándék, hogy minket is bele­sodorjanak a háborúba, egyértelmű. Ha engedünk, annak mi fogjuk meginni a levét. Mi nem vagyunk sem oroszpártiak, sem ukránpártiak, békepártiak vagyunk

- felelte Kubatov a lap kérdésére.

Forrás: Mandiner, Telex

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
ómió
Nálad is fennáll az efftársi ráhazudás veszélye?
jáger laszló
Kubatov pedig tiszta mint 1 szűzlány ebben az ügyben
Higgyünk neki bármilyen nehéz is!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
icegygenabro
Pénzügyminisztériumi lefoglalásról is tudnál beszélni??
Aki Én
@ómió: efftársias, efftársias, efftársias...
Hogy te mekkora unalmas balfasz vagy
Eladott Ország
Mondom a választ : "Felettébb szórakoztató a dollárbaloldaltól, ahogy megpróbálják elterelni a figyelmet a tiltott, Amerikából származó kampányfinanszírozásukról azzal, hogy ártatlan embereket akarnak befeketíteni." De mit művelnének a felhergelt nemzethy, konzervatív-keresztény majmok ugyanezért, ha a baloldal lenne hatalmon, ehhez képest az ukrán front egy laza délutáni babazsúr lenne.
Néro2
Megszólalt Kubatov a Schadl-ügyről: "Annyi közöm sincs az egészhez, mint a kanalasgémek anyagcserezavaraihoz"
Hááát igen. A gémnek az anyagcseréje zavaraihoz nincs köze. Külön vannak. Van a gém meg az anyagcserezavara.
Mindkettő külön alternatív valóságban létezik és semmi közük egymáshoz.
Valamint a hazug tényeket állít gonoszprüsszel csutalandról.
Meg van felcsökkenés meg leemelkedés is fitymák újmagyarjában.
Itt mindenki hülye ?
Nem csak a qurmány meg fitymáik.
De azok nagyon.
Takarodjatok már el a jó büdös rohadt huha anyátokba !
Mind.
Eladott Ország
Valahogy kéne bele az "anyagcsere zavarhoz" a hatástalan brüsszeli szankciók, Soros pénzelte, Gyurcsány kottájából játszó, háborús infláció és genderlobbi szófordulatok random előfordulása is bele. Na úgy már igazi kórtörténeti reakció volna. Ez is azt mutatja, hogy nem a rendszer korrupt, csak egyes emberek belőle, meg a kettes, hármas, négyes... ∞ Ha egyetlen egy kivétel van akkor már nem a rendszer a korruptfurfangosgangeszkipcsak. Az az egy éppen beteg volt, de lehet, hogy csak az EU-s támogatásból épült házat takarította... de vajon ki lehet a "Tóni"? Meg a "Barbara"? Ne meg az "Ádám"? És milyen 35 éves óriási koncessziós bulihoz lehet közük vagy befolyásuk? A rendőrség nyomozza ki ezeknek a képviselőknek az érintettségét is!" Poltpeti már iktatja is a papírokat:
uploads.disquscdn.com/images/83bcf5565a6fae6be416c80bb5920c28eb556a3395fcda6536a4524706ec8c07.gif?w=800&h=242
Kubatov Gábor, téged nem a gólya hozott, hanem a kanalas gém !
Néro2
@Eladott Ország: Kanálisból ? Onnan egy kanalas gém nem vesz ki semmit csak fityma savazók nagy rakás szarokat.
Leteszik Nemzethy Asztaluk közepére és boldogan majszolják mint kakaós csigát mondogatva milyen finom.
Eladott Ország
Az egész ország Uganda színvonalú. Hát vastagbőrűekből itt sincs hiány. Költői kérdés: Miért nincs a vádiratban Rogán? Én inkább ilyesmit látok lelki szemeim előtt:
uploads.disquscdn.com/images/5dffef7a10dd9cf8574fe0a00c5791ddb80db1eecc94789174928a49666a73f2.gif?w=800&h=320
Viszont, hogy ki lehet a Barbi meg a Tóni arról gőze sincs a nyomozó hatóságnak. Most, hogy tudjuk, de nem sejtjük ki az "Ádám", kezdünk egyre messzebb kerülni attól, hogy megfejtsük, vajon ki lehet "Tóni" és "Barbi". Ide minimum egy Calumbó kellene olyan nehéz összefüggéseket találni!
uploads.disquscdn.com/images/9cb5979c62b52746433db5878f1409bfe95e876cfa68e02f04da2ab3f01b4356.gif?w=800&h=375
Teljesen egyértelműen Magyarországon a törvényalkotás egy szűk, bűnszervezet szerűen működő kör kezébe kezébe került. Magyarországot foglyul ejtette egy gátlástalan, lelkiismeretlen pénzéhes maffia. „Völner-Schadl-ügy az elmúlt harminc év legdurvább korrupciós ügye”. Ehhez azért hozzátenném, hogy biztosan van ennél durvább is, amiről mi még mit sem sejtünk. "...fecseg a felszín, hallgat a mély."
amortizáltok
na akkor képzeld el hogy pld: nekem ? mennyi van hozzájuk + - 0 , (vezetőszár ) velük és sittre
ómió
@Aki Én: Bolsiék korlátoltja! Fennakadt a tű az efftársi kreténséglemezeden?
Aki Én
@ómió: Megriadtál, suttyó komcsicska?

efftárs, efftárs, efftárs...
Hogy te mekkora unalmas hazudós balfasz vagy.
ómió
@Aki Én: Szóval, bolsiék fajkreténje, már nemcsak az efftársi kreténséglemezed forog vég nélkül, de már a tetvesbolsi suttyó komcsicskaságod másrahazudási szindrómája is kiújult rajtad!? Rajtad keresi a hatékonyságot az elmeosztály, csak nem találja!?
Béla333
Csakhogy a cikk címében szereplő ügyben Kubatov elvtárs véleménye (mint személyében érintett!) a legcsekélyebb mértékben sem számít. Csodálkoztam volna, ha bevallaná bűnösségét!
De egy (nem a maffiózó Polt által felügyelt!) ügyészség által lefolytatott vizsgálat lehet, hogy nem ezt állapítaná meg!
Mocskos maffiózók, mocskos maffia állam!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.