Háromnegyedes többséggel győzne most a Fidesz egy évvel a választások után – mérte fel a kormányközeli Nézőpont.

Az eredmény lehet, hogy kissé túlzó, de az egészen biztos, hogy egy évvel a tavalyi választások után az ellenzéki tömb egy dekát sem erősödött, a Fidesz pedig továbbra is magabiztosan vezet.

Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő Facebook-oldalán így jellemezte a helyzetet:

Hosszú elemzések születtek már (és fognak még születni) ennek okairól. Pedig a megoldás olyan egyszerű: amíg a piszkos játékszabályok nem változnak, az eredmény is ugyanaz lesz.

Hadházy szerint akkor lesz esély kormányváltásra, ha tömegek ismerik fel, hogy amíg propaganda van, nincs valódi választás, és amikor megérzik azt is, hogy sok ember elszánt fellépésével minden hatalom meghátrálásra kényszeríthető.

Forrás: Facebook

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
akkor lenne változás ,ha a tömegek összefognának ,és minden munkát megtagadnak...ez a csodás NER gazdaság pár nap alatt összeomlana,...hisz " rabszolgamunkára " épül...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
verőce21
Az ellenzékre fokozottan igaz: "Az őrültség nem más, mint ugyanazt tenni újra és újra, és várni, hogy az eredmény más legyen."
Németh István
A hadházi szarházi II.- mert az első a mesterházi ugye - összetéveszti a népakaratot a személyes sértődörttségével miként a hülyék egymásba tömörülve azt hiszik, hogy ők a többség! Vonatkozik ez mindazokra akik a guruló dollárok ellenére, kilopva a nép szemét és aljasul sikasztva, csalva sem tudtak labdába rúgni! No szarcsimbókok menjetek a náthás gebe lenge szerve alá táplálkozni >@m73: @jáger laszló: @kereső: @Csaba Zsolt: @Pálinkás Pál: Aztán az USA_NATÓ armada takarodjon Európából az Eu. vezetése a börtönbe >> likvidálásilag!
Csaba Zsolt
Ööö @Németh István: Orbán és Gyurcsány KISZ-titkárok,azt csinálnak amit akarnak egymással.
Baszottul nem érdekel a két komcsi,sem a pártjuk stimt.
Németh István
Igen a hadházi szarházi megfejtette, hogy ha neki megy a kordonnak véres lesz a feje, és azt a renfőrökre kell fognia mert miattuk vol, mert ezt nem akarták megengedni neki >> hogy szétvereje a pofáját, mert ők a rend a biztonság őrei, de ő bebizonyította, hogy igen is szétveri! Na kérem szépen ez a fasza gyerek ez a ti fajtátok erre lehettek büszkék! > @Csaba Zsolt: @m73: azt azért ti is elismeritek, hogy a dobrev-gyucsány klán aljas nemzetárulása valós tény azt is, hogy mint hazaárulók a nemzet ellenes tevékenységeik okán sittkóra érdemesek! Azt is elismertiek ugye, hogy az Orbán egy nagy TŰRŐGÉP nem vágta őket sittre holott a nemzet izgatásáént a nemzet félre és megvezetéséért kirablási szándékáért as a betartásaiért az akasztást is megérdemelnék!; ugy-ugye!
Alényeg > az us-nató takarodjon Európából az Eu vezetése a gyutcsányt felbújtó szar geci banda a sitkóra alakasztásilag!
Németh István
Az @m73: primkó jelzi, hogy érti a témát! Nos @Csaba Zsolt: egy rendszer ki akata nevelni az utódait! Te részese voltál vagy se az a te dolgod, volt aki tudott is akart is váltóztatni -ez volt és lett a Viktor >> volt aki nagyon szar trróger gazember hazaáruló aljas briganti, börtöntöltelék aspiráns! A nemzet címeres tolvaja, hamisítója! ez maradt amoslék gyurcsánby aki megtalálta moslék párját!
A lényeg az usa-nató gecik takardojanak Európából a hányadék Eu. vezetése a börtönbe akasztásilag!
Csaba Zsolt
Nekem @Németh István: nem kell tolni a propagandát,szarom le!
Akinek nem tetszik,tehet egy szívességet ennyi!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.