Háromnegyedes többséggel győzne most a Fidesz egy évvel a választások után – mérte fel a kormányközeli Nézőpont.

Az eredmény lehet, hogy kissé túlzó, de az egészen biztos, hogy egy évvel a tavalyi választások után az ellenzéki tömb egy dekát sem erősödött, a Fidesz pedig továbbra is magabiztosan vezet.

Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő Facebook-oldalán így jellemezte a helyzetet:

Hosszú elemzések születtek már (és fognak még születni) ennek okairól. Pedig a megoldás olyan egyszerű: amíg a piszkos játékszabályok nem változnak, az eredmény is ugyanaz lesz.

Hadházy szerint akkor lesz esély kormányváltásra, ha tömegek ismerik fel, hogy amíg propaganda van, nincs valódi választás, és amikor megérzik azt is, hogy sok ember elszánt fellépésével minden hatalom meghátrálásra kényszeríthető.

Forrás: Facebook

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
akkor lenne változás ,ha a tömegek összefognának ,és minden munkát megtagadnak...ez a csodás NER gazdaság pár nap alatt összeomlana,...hisz " rabszolgamunkára " épül...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pálinkás Pál
akkor lenne változás ,ha a tömegek összefognának ,és minden munkát megtagadnak...ez a csodás NER gazdaság pár nap alatt összeomlana,...hisz " rabszolgamunkára " épül...
Péter2
Ezért fogok mint sok 100 ezren országot váltani , evvel letudtam a " kurmányt " is, meg ha megbukik , mert előbb utóbb megfog , a hagyatékát !
Bástya Béla Elvtárs
Ákos! Ugyan már! Egykor te is... Most el akarod hitetni a néppel, hogy ellenük vagy?!
Törölt Nick
Kedves Ákos, ehhez csak a sok elszánt ember hiányzik.
Orbán már régen megállapította, hogy:
"Nincs Európában még egy olyan nép, amely olyan békésen tűrte volna mindazt, amit a kormány művelt az egészségüggyel, az oktatással, a nyugdíjasokkal, a szociális ellátással és a családokkal. Ha Franciaországban, Németországban vagy Olaszországban ennek a felét megengedte volna magának egy kormány, már nem lenne a helyén.
A magyar az sokkal béketűrőbb nép, fát lehet vágni a hátán.
2012. április 22., 18:05

"A kormányzat továbbra is a hazugság politikáját folytatja, nincs egy őszinte szava sem az emberek felé - emelte ki Orbán Viktor. Hangsúlyozta: a kabinet egyetlen erőfeszítése az, hogy a saját felelősségét és hibáit leplezze, és a rossz kormányzás árát az emberekkel fizettesse meg. Ez a politika a csőd felé vezet - tette hozzá. Elfogadhatatlan az a politikusi érvelés, amely nyavalyog, siránkozik, sajnáltatja magát, másra mutogat, és azt magyarázza, mit miért nem lehet megtenni - hangsúlyozta."

Pontosan az ő kormányzási stílusa, amit évekkel ezelőtt az ellenzékre hazudott.
Terminátor
Még mindig van kajád, meg mindig nem fagysz meg a lakásodban, még mindig dógozhatsz a rabszolgatartóidnak!
Ez a magyar élet, s mög vagyunk elégedve!
Tűrjük a rabszógatartóinkat, türjük, hogy elvegyék az első éjszaka jogát is.
Békés, mindenttűrő nép vagyunk.
Csak akkor esünk ki ebből a nemtörődésünkből, ha már seggbekúr a kurmányunk, s ezèrt kiújul az aranyerünk!
Hajrá magyarok!
NKF
Ilyen ellenzék mehet búsba! Már azt sem tudom hány párt van?
kereső
Kedves Ákos! Kihagytad-és kihagyjátok a szavazót- , ha úgy tetszik a "népet". Arról mindig valahogy elfelejtkeztek, hogy ők mit akarnak- évekbe tellett, mire rászántátok magatokat az "összefogásra"- amelyet oly erőteljesen követelt az Istenadta. És még abből is sikerült x@rt épitenetek , vár helyett- mert akkor sem csináltatok mást, mint amit azóta is folytattok: egymás kiszoritása, az előválasztás megpuccsolása. Ezzel azért el kellene számolnotok a szavazók milliói felé. Ti generáljátok az ellenzéki szavazók széthúzását, önző egyéni -és pártérdekekből, mert ti nem vagytok hajlandóak tényleges "óhajtani" a rendszerváltozást. Új lapot kellene nyitni-és bezárni azokat a régi ajtókat. És, nem az ellenzéket kell leváltani, ha demokráciában akarunk élni, hanem a fideSS-t, és orbánt. Kacsingatni a fidesztől elpártolókra, miközben a saját szavazóitokat meg cserben hagyjátok, és eláruljátok.
Végtelenül tisztelem munkásságodat, de ha már meghirdetted a NER lebontásának alapjait- akkor talán illene kimunkálnotok az ahhoz vezető utat is. Nincs szüksége ennek az országnak a további "megosztásokra". Bizonyitsátok be, hogy túl tudtok lépni a saját árnyékotokon- és akkor lesz tömeg támogatás. Addig viszont, mindaz a követendő, amit meghirdettél- csak szavak, szavak, szavak...szép szavak.
jancsipapa
Akkor lesz ,ha a Jakabok ,Hadházik és a többi hasonló kolonc eltűnik az ellenzéki oldalról . Ezekkel nem...
Nessy
A fidesz saját választási törvénye, a lebutított tömeg, az érdekemberek, a megvásároltak, a mini és kamupártok,a levelezőtagozatosok százezrei biztosítják a fidesz 52-53%-s számszerű eredményét, és az elég a 2/3-hoz. Aminek aztán fenemód tudnak örvendezni.
Namely
Az összefosás kurdarcának okai:
1. Helytelen kommunikáció.
2. Nem megfelelő emberek.
3. Rossz jelöltválasztás.
4. A program teljes hiánya.
5. A közös érték teljes hiánya.
6. Rossz célcsoportválasztás.
7. Háborús hangulat szítása (annak a légkörnek megteremtése, aminek lényege, hogy "aki kritizál, az Orbán ügynöke").
Ha ezeket helyrehozzák nyernek.
De képtelenek erre, mivel azok a húzóarcok, akik a legnagyobb idióták (pl Hadházy).

Hadházy "nem járok be dolgozni, helyette posztolgatok és ezért hős vagyok" Ákos az ilyen posztjaival maga állítja elő a következő Fidesz győzelmet, amely ha ezt a formát hozza, lehet 4/5 is. :)
ómió
Ez a Hullaházy efftárs a bolsi hazugságok "felismerésére" apellál? De épp azokat ismerték már fel!
Csaba Zsolt
Itt vannak már a Fidesz elvtársak,hasznos talpnyaló csicskái.
Aki Én
@Namely: elöször is azt kellene megértened, hogy az ellenzéknek esze ágában sincs kormányt váltani.
Másodszor azt, hogy még ha te buta is vagy felfogni, megérteni, Hadházy az egyetlen ellenzéki, aki tényleg teszi a dolgát.
Nem őt kell ugatni, te ostoba, hanem cáfolni. Az nem megy, mert igaz amiket elő ás.
És te nem azon háborogsz, nem, mert buta vagy csak nagy az arcod. Te őt kritizálod, nem a hazaáruló tolvajokat.
Hát baszki, ez szánalmas.
kereső
@Aki Én: Milyen vastag bőrú pofa kell ahhoz, hogy a fizetett fideSS-es/moszkovita trollok , akik egyetlen "a" bötúvel nem kritizálnák a fideSS-kdnp moslékkoaliciót, itt nagy povával kritizálnak ellenzéki politikusokat- mintha lenne hozzá joguk. Nincs- mindaddig nincs, amig az ellenzéki szavazó tömeg megválasztott képviselőit teljes egészében negligálja a hatalom, a parlamentben meg mint páriaként kezeli őket a kormány és az állampárti frakció, pedig közel 2 millió választó képviseletében vannak ott.
jáger laszló
Azért a lódoktor sem Nostradamus
Ő is mellé lő soxor!!
Például most is!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
verőce21
Az ellenzékre fokozottan igaz: "Az őrültség nem más, mint ugyanazt tenni újra és újra, és várni, hogy az eredmény más legyen."
Németh István
A hadházi szarházi II.- mert az első a mesterházi ugye - összetéveszti a népakaratot a személyes sértődörttségével miként a hülyék egymásba tömörülve azt hiszik, hogy ők a többség! Vonatkozik ez mindazokra akik a guruló dollárok ellenére, kilopva a nép szemét és aljasul sikasztva, csalva sem tudtak labdába rúgni! No szarcsimbókok menjetek a náthás gebe lenge szerve alá táplálkozni >@m73: @jáger laszló: @kereső: @Csaba Zsolt: @Pálinkás Pál: Aztán az USA_NATÓ armada takarodjon Európából az Eu. vezetése a börtönbe >> likvidálásilag!
Csaba Zsolt
Ööö @Németh István: Orbán és Gyurcsány KISZ-titkárok,azt csinálnak amit akarnak egymással.
Baszottul nem érdekel a két komcsi,sem a pártjuk stimt.
Németh István
Igen a hadházi szarházi megfejtette, hogy ha neki megy a kordonnak véres lesz a feje, és azt a renfőrökre kell fognia mert miattuk vol, mert ezt nem akarták megengedni neki >> hogy szétvereje a pofáját, mert ők a rend a biztonság őrei, de ő bebizonyította, hogy igen is szétveri! Na kérem szépen ez a fasza gyerek ez a ti fajtátok erre lehettek büszkék! > @Csaba Zsolt: @m73: azt azért ti is elismeritek, hogy a dobrev-gyucsány klán aljas nemzetárulása valós tény azt is, hogy mint hazaárulók a nemzet ellenes tevékenységeik okán sittkóra érdemesek! Azt is elismertiek ugye, hogy az Orbán egy nagy TŰRŐGÉP nem vágta őket sittre holott a nemzet izgatásáént a nemzet félre és megvezetéséért kirablási szándékáért as a betartásaiért az akasztást is megérdemelnék!; ugy-ugye!
Alényeg > az us-nató takarodjon Európából az Eu vezetése a gyutcsányt felbújtó szar geci banda a sitkóra alakasztásilag!
Németh István
Az @m73: primkó jelzi, hogy érti a témát! Nos @Csaba Zsolt: egy rendszer ki akata nevelni az utódait! Te részese voltál vagy se az a te dolgod, volt aki tudott is akart is váltóztatni -ez volt és lett a Viktor >> volt aki nagyon szar trróger gazember hazaáruló aljas briganti, börtöntöltelék aspiráns! A nemzet címeres tolvaja, hamisítója! ez maradt amoslék gyurcsánby aki megtalálta moslék párját!
A lényeg az usa-nató gecik takardojanak Európából a hányadék Eu. vezetése a börtönbe akasztásilag!
Csaba Zsolt
Nekem @Németh István: nem kell tolni a propagandát,szarom le!
Akinek nem tetszik,tehet egy szívességet ennyi!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.