2021-ben számoltunk be arról, hogy Mészáros Lőrinc luxuskiflijét ehetik reggelire a vendégek a Mol-vezér közpénzből épült szállodájában, most itt járt Orbán Viktor és két unokája.

Orbánnak azért nem kellett fizetnie, mert Mészáros pékségéből vitte a "szajrét"  – Az ősellenség Brüsszel is dobott bele 200 milliót

A Hernádi Zsolt Mol-vezér cégének érdekeltségébe tartozó Grand Hotel Esztergomba nem akárhonnan érkeznek a minőségi termékek. A Vál-Völgye Pékség a Facebook-oldalán számolt be arról, hogy a fogások mellé az ő termékeiket szolgálják fel.

 A vendégek ma már joggal várják el, hogy az étkezéseknél is meglegyen a "HŰHA" élmény

- számol be büszkén a Vál-Völgye Pékség.

Orbánnak azért nem kellett fizetnie, mert Mészáros pékségéből vitte a "szajrét"  – Az ősellenség Brüsszel is dobott bele 200 milliót

Az alcsútdobozi Vál-Völgye Pékség Kft. többségi tulajdonosa a Búzakalász 66 Kft., amely pedig Mészáros Lőrinc felcsúti nagyvállalkozó érdekeltségébe tartozik. 

A friss pékáru gyártásával foglalkozó cég csak tavaly nyáron jött létre, 2020-ban így 63,3 millió forint árbevétel mellett 4,5 millió forint nyereséggel zárt.

200 millió EU-s támogatást kapott Mészáros Lőrinc alcsúti péksége, számolt be ennek kapcsán a pékségről Hadházy Ákos.

207,9 millió forintos támogatást ítéltek meg technológiai és infrastrukturális fejlesztések megvalósítására az alcsútdobozi Vál-Völgye Pékség Kft.-nek a Vidékfejlesztési Program keretéből, derült ki a pályázatok információs oldaláról derült ki 2022 szeptemberében.

Ez az a pékség ahonnan ma a propaganda videója szerint Orbán az unokáival a töméntelen sok kalácsot és kenyeret vitte haza.

Ezek szerint fizetni nem kellett, hiszen a sajátjából vitte. Mondjuk úgy könnyű, pláne, hogy a gaz Brüsszel pénze is besegített.

- írta bejegyzésébe a politikus, aki kitért arra, hogy az unokáit sajnálja, nagyon fogják ezt szégyelleni pár évtized múlva.

A rövid videóban melyet megosztott a közösségi oldalán az látható, hogy húsvéti bevásárlásra ment a felcsúti pékhez Johannával és Fülöppel. Ahogyan arról beszámoltunk, az élelmiszer-biztonságot szigorú törvényekkel tartatja be a NÉBIH, ezen belül egészen pontosan a II. melléklet II fejezete kitér arra, hogy

a penészfertőzés kockázatának csökkentése érdekében célszerű csak a feltétlenül szükséges személyekre korlátozni a belépés lehetőségét. Ezekbe a helyiségekbe csak külön, e célra biztosított tiszta ruházatban ( kesztyű, szájkendő és hajháló viselése) lehet belépni.

Továbbá arra is kitérnek a szabályzatban, hogy ugyan a sütőiparban nincs előírva a gumikesztyű használata, ha az élelmiszerrel dolgozók tisztán tartják kezüket.

Azonban utcai ruházatban szigorúan tilos belépni a munkaterületre, és térdhosszúságú köpenyben kellene lenniük az itt tartózkodóknak, valamint hajhálót kellene viselniük.

A képek tanulsága alapján sem Orbán Viktor, sem az unokái nem viseltek védőruházatot.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

colibri
Uggyan már, mit számít, hogy utcai ruhában végig mászkálták az egész péküzemet, összefogdosták az összes nyers tésztát?
A hazavivős " készárut" meg berakták az autó hátuljába, pont a gumicsizma mellé... Legalább ne örökítették volna meg...!
Ez a C végzett jogi egyetemet??? Meg doktorált??? Hahahaha, az egyetem megcsúfolása ez a dagadt!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Aki Én
@ómió: nepszava.us/200-millio-forintba-kerult-az-adofizetoknek-a-kalacs-amit-orban-ket-unokaja-kapott-husvetra/

,,A cég többségi tulajdonosa a Búzakalász 66 Kft., amelynek tulajdonosa a Talentis Agro Zrt., amelynek tulajdonosa Mészáros Lőrinc, aki pedig Orbán Viktor tulajdona, ami azt jelenti, hogy a pékség, ahova Orbán az unokáit vitte, a saját péksége. Nem csoda, hogy hátulról mentek be és fizetni sem kellett az igazi “gazdának”
Mészáros Lőrinc, akinek alábecsült vagyona 480 milliárd forint, egy év alatt 25 milliárddal gyarapodott, miért kap az államtól, az adófizetők pénzéből 207,9 millió forint vissza nem térítendő állami támogatást, amelynek részbeni forrása a “gonosz birodalma”, az Európai Unió (amelynek támogatásait ilyen gondos kezekkel osztják ki Orbán Viktor családja, strómanjai és oligarchái között)."
Bélabácsi
a híradásokból nem derült ki hogy "szenteltvizet" bubisat, vagy mentest, melyik templomból szerezte be, Miniszterelnökünk gondolom az egyház ingyen adja, ha már gondolkodás nélkül minden épületet, iskolát vissza igényelhettek
bencemacska
@Bélabácsi: Van a CÉG-nek saját ásványvíz üzeme. Bevezetett márkákkal.
Bármely élelmiszer üzletben kaphatók, nem hiánycikk sohasem!
drrotf
Az is lehet hogy ennyi a részesedése az üzletből Viktornak, aki mindig "jó " üzletet köt!Azt gondoltam, hogy csak az oroszokkal üzletel ilyen eredményességgel, de hát úgy látszik hogy a "jó" üzlet a vérében van!
balos
Remélem az egyik pék beleköpött a geci kenyerébe,hogy érezze a törődést!Elnézve a törpét életében nem volt a munkához köze,de a zsákot tudja hol lehet ingyen megtömni!
Sámannus
A horvátországi incidens óta tudjuk, hogy az ő szaruk nemzetközileg elismert mocsadék. Azé nem köll a magyart elmarasztalni. Csuti szotyola külön adalék, mindig van a zsebben na ugyi.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.