Most már csak az a kérdés, hogy akkor Marsi Anikó és Gönczi Gábor "vérprofi televíziós" vagy "maximum helyesírást javítható hírolvasó"?

Belebuknak a TV2 "vérprofi televíziósai" az önfényezésbe? – bizonyíték lett egy TV2 elleni perben Marsi Anikó Blikk-interjúja
Fotó: Blikk / videó

Április elején a Blikknek adott interjút Marsi Anikó és Gönczi Gábor. Marsi Anikó félretette minden szerénységét, és elmondta, ők bizony sokkal jobb páros, mint Erős Antónia és Szellő István. Nem mellesleg ők vérprofi televíziósok, akik ezt a szakmát tanulták és űzik, hangoztatta Marsi Anikó.

Dr. Czeglédy Csaba némi ellentmondást vélt felfedezni az interjúban elhangzó önfényezés és "a Pesti Központi Kerületi Bíróság előtt 2021. május 4-én akkor még feljelentettként – most már vádlottak – tett vallomásuk között".

Czeglédy felidézte:

Dr. László Imre újbudai polgármesterrel szemben elkövetett rágalmazás bűncselekménye miatt folyik többek között ellenük is büntetőeljárás már évek óta. Esetükben a bíróság azt vizsgálja, hogy terheli-e őket felelősség az általuk az adásban elmondottak miatt. Leegyszerűsítve: szimpla hírolvasók vagy újságírók a vádlottak?

Czeglédi a bíróság 32-I. számú jegyzőkönyvéből idézte Marsi Anikó válaszát a bíró kérdésére:

Nagyon szívesen válaszolok kérdésekre, de mást nem tudok elmondani, én csak a riporter vagyok maximum a helyesírási hibákat javíthatom ki, amit elém raknak azt kell felolvasnom.

Gönczi Gábor válasza is olvasható a Czeglédi által közzétett bejegyzésben:

Hírolvasók vagyunk, nem felelünk azért, amit felolvasunk, se jogunk se lehetőségünk nincs belenyúlni ezekbe a szövegekbe. Kötelességünk felolvasni ami előttünk van, mi erre szerződtünk. Nem tehetünk elenne semmit. Az esetek többségében nem is látjuk ezeket csak az adás előtt.

Czeglédi közölte, ezek alapján mindenki döntse el, hogy a TV2 televíziósai a bírónak vagy a Blikknek hazudtak. Ő mindenesetre úgy döntött, hogy a videót csatolja a bíróságnak a TV2 és a Dr. László Imre között zajló perhez, mint bizonyíték.

Forrás: Facebook

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
ma 15:04 ♦ bocs lemaradt: És íme Orosz Barbara és Vida telójáról' (Vida József a Takarékbank elnöke) szakadok meg , anno a nemzethy'-konzervatív kereszténységben mi járt érte...
uploads.disquscdn.com/images/e962c4ea313bf5383889b63ed35691ea57a4ccfb6312fc7ee457fa5738ef0f68.jpg?w=800&h=2400
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
csipetke
Gusztustalan,ha valaki fényezi saját magát, de aztán a vérprofi híradósokból a bíróság előtt eccerű hírolvasók lesznek,akik felolvassák,amit a kezükbe nyomnak. Marsi azt is csak akkor olvassa fel tisztességesen,ha aznap kevesebb a maligán-fok.
Vagy a franctudja,mit iszik,amitől összeakad a nyelve, mint az őzike lába a vetésben. Szellőnek,és Erős Antóniának a nyomukba se érnek. A tv2-t sokan hagyták ott morális okokból, mert nem tudtak egy nyalonc,hazug propaganda tévénél dolgozni. Nem sok a különbség az orbán-tv,és a tv2 között
Qqberci
@sgl: A pofára esés minősített esete :-)))...
Eladott Ország
Szerintem nem is azért vették meg a TV2-t, hogy jobboldali médiahenger legyen, hanem vettek egy kuplerájt. Kurvákkal. Mondjuk ezt már akkor lehetett tudni, amikor betették a lábukat a csatornához, és sokan maradtak. Onnantól - ahogy a klasszikus viccben - már csak az ár volt a kérdés. Abból is a leharcolt csatakancákat kefélgetik jobbra-balra, akik amúgy semmi másra nem lennének alkalmasak. És ezzel a qrvák is maximálisan tisztában vannak. Ez a Kovács Zoltán felöltözve sem egy matyó hímzés, de attól tartok, hogy hányni fogunk, ha kijönnek az emlékül eltett felvételek róla. Viszont ha a Orosz Barbi baba a nyakába ülne, máris lenne egy parókás kép. "Csak fel-le huzogatja a szemöldökét, míg el nem sül." A makkja akkora, mint egy dinnye! Vigyázzunk csak! Azzal a makkal betekint a kisnőbe, a többi már a baleseti sebész dolga."Az Oroszok már a gatyámban vannak" – Kovács Zoltán. Orosz Barbara szerint a tőke, pedig az anyagi jólét megteremtésének alapja. Az anyagi jólét megteremtésének a kovácsa. Szóval már a fél NER átment rajta. A másik fele azért nem mert az meg nem arra kapura játszik. Barbika nagy f@sztarisznya. Bár az is igaz, hogy Kovács Zoltán elvtárs mellett minden nő szép, még Gobbi Hilda is. Gobbi Hildában az a jó hogy ő nemcsak nőként szebb, mint Kovács Zoltán, hanem férfiként is. Alapvetés1: Nincs csúnya nő, csak kevés konyak* /tetszőlegesen helyettesíthető: pálinka, bor, sör, rum, whiski, stb./
Alapvetés2: Sötétben minden macska fekete.
Alapvetés3: ha letakarod a fejét, nem látod.
Személyesebb a kapcsolat a TV2 és a NER között. TV2 már csajokat árul, ez az új szolgáltatásuk? Egyelőre. De van ott egy-két szép műsorvezető férfi is - a különlegesebb igények kielégítésére. DEmokrata Zolika szerintem Borkai sorsára jutottál főnököd meg az idegosztályra. Ilyen amikor te vagy a Soros. Azért az jobban tetszene, ha Németh Balázst hozták volna hírbe Kovács Zoltánnal! Lesz olyan is. Mondjad Zozi, hogy Soros Gyuri bácsi kényszerített rá! Az asszony talán beveszi És íme Orosz...
Eladott Ország
ma 15:04 ♦ bocs lemaradt: És íme Orosz Barbara és Vida telójáról' (Vida József a Takarékbank elnöke) szakadok meg , anno a nemzethy'-konzervatív kereszténységben mi járt érte...
uploads.disquscdn.com/images/e962c4ea313bf5383889b63ed35691ea57a4ccfb6312fc7ee457fa5738ef0f68.jpg?w=800&h=2400
dr. prédikátor
Na de ki az a marsi anikó meg a gönci gábor???
Emmersson71
Hamarabb utolérni a hazug kutyát, ha sánta!
human
"Parancsra tettem." - szól a régi nóta.
puszt
Egyre nagyobb bajban a gci... Már csak a hülyék maradtak.
jáger laszló
Akkor most döntsön a kedves olvasó min szimpátia alapján!!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
Menőmanó
Ezek annyira vérprofik, hogy ők maguk leplezték le saját ostobaságukat. Hülye csicskák.
Juhász István
Ugyanolyan OSTOBÁK, mint MZP. Ő is ÖNKÉNT, RÁKÉRDEZÉS NÉLKÜL dalolta el, hogy dőltek felé az amerikai pénzek. Ha nem BESZÉL, nincs is az ügy. De ő BESZÉLT, és saját magát buktatta be. Ugyanezt tették a Gönczi, Marsi páros - HIROLVASÓK is.
Lepényleső
...nagy előnyük,hogy őket sminkelik,- elkerülve azt a terhet,- hogy a síktükörbe meglássák önmagukat?
(Egyébiránt "Az öndícséret büdös!" a népi megfigyelés,tapasztalat,és vélhetően bölcsesség szerint,
ami egyszerű tőmondat,nem sorol fel semmilyen kitételt,még a királyét sem?)
ómió
Még, hogy "vérprofi"! Hisz', az a retek klub! Igaz, csak a hazudozásban!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.