Alkotmánybírósághoz fordulhat az önkormányzat.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

DR PRÉDlKÁTOR
Annak a háza mellé kell focipályát építeni, aki mások háza elé építtette... Majd megtudja, milyen jó érzés hajnaltól késő éjszakáig hallgatni a labdapattogtatást...
Pálinkás Pál
mennyivel egyszerűbb lett volna a házaspárral " elbeszélgetni "...
DR PRÉDlKÁTOR
Annak a háza mellé kell focipályát építeni, aki mások háza elé építtette... Majd megtudja, milyen jó érzés hajnaltól késő éjszakáig hallgatni a labdapattogtatást...
szegfue
Az valóban jó, hogy a panelekben lakóknak -- gyerekeknek és felnőtteknek is -- van ingyen sportolási lehetősége ezeken a pályákon. De van ennek másik oldala is... Én 20 évig éltem egy panel ház földszinti lakásában, ahol mindkét szoba ablaka, sőt a másik oldalon a konyhaablak előtt is focipálya volt. Hát bizony a labda pattogása, a kerités zörgése időnként az idegeimre ment. A zajnak nem mondhatnám, "csak" idegesitő és állandó volt a mérkőzések alatt. Ahhoz tudnám hasonlitani, amikor pl. a távolról hangos zenéből csupán a dob ütemes puffanását hallod, vagy amikor van egy csepegő csap. Ma már tudom, hogy egy focipályáról beszürődő "zaj" kellemesebb, mint ha egy kosárlabda pálya lett volna:) A mostani szomszédom gyereke kosarazik és minden nap ahogy hazaér, egyből gyakorol... Egy biztos: ha az ember a pattogó hangokra "koncentrál", akkor egyre jobban hallja és idegesiti, saját magát "turáztatja"... de ha elfoglalom magam, akkor nem is hallom. Tehát bennem van a hiba, ha nem tudok "kikapcsolni".
Sakk Matt
Érdekes, azok védik a kosarazók, focizók jogait, akik egyébként a kerékpárosokra fújnak, ha kell, ha nem!
Én már a játszótereket is rühelltem, a 10 gyerek sivalkodását, bőgését hallgassák a szüleik! Az unatkozó hős anyák veszekedését pedig a ...rva anyjuk! Faxért kell ezeket házak közé teleíteni?!
Sakk Matt
Az is megér egy pár sort, hogy sokszor olyanok védik vért hörörgve az ilyen lakótelepi sportpályákat, aki soha ilyen helyen nem éltek. Mint amikor "társadalmilag érzékenyék" bőszen kiállnak a szegregált iskolák ellen, de ők a gyerekeiknek elit iskolát keresnek.
Szerencsére rég nem lakom panelben, de még emlékszem, hogy nem két lakó, inkább egy lépcsőháznyi üvöltözött, ha hangosak voltunk. Nem perek voltak, hanem simán kiszúrták a lasztit, ha megkaparintották. El is húztunk a kiserdőbe vagy a kicsit távolabbi parkba játszani.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.