Az akciófilmekben látható olyan machete, amilyen a hős rendőr gyilkosának autójában volt. A Blikk birtokába került az a fotó, amin tisztán látható Sz. Szilárd fegyvere.

Halálos fegyvert találtak a hős rendőr gyilkosánál – Vérfürdőre készült

Halálos sebet ejtett az ámokfutó a hős rendőrön. Fotó: MTI/Lakatos Péter

Sz. Szilárd január 13-án őrjöngött egy XI. kerületi társasházban, a lakók hívására három rendőr érkezett, akikbe kést mártott, majd menekülni próbált. Két rendőr a nyílt utcán lőtte lábon az elkövetőt. Harmadik társuk, Baumann Péter rendőr főtörzsőrmester, a XI. Kerületi Rendőrkapitányság körzeti megbízottja a kórházban belehalt sérülésébe.

Az elkövető a rendőrök elől vélhetően az autójához, az abban található hatalmas bozótvágó késért rohant. 

"Minden jel arra mutat, hogy egy bizonyos pont után – mégpedig akkor, amikor elő akarták állítani – a gyanúsított viselkedése teljesen megváltozott. Elhatározta, hogy ez semmilyen körülmények között nem történhet meg vele. Amikor rájött, hogy az akaratát nem tudja érvényesíteni, ámokfutásba kezdett. Tette után pedig az autójához próbált eljutni, feltehetőleg azért, hogy megszerezze a bozótvágót. Ennek beláthatatlan következményei lettek volna a civil lakosság számára is" – mondta a Blikknek dr. Borbély Zoltán, az elhunyt rendőr családjának ügyvédje.

A Blikk információ szerint Sz. Szilárd mindhárom rendőrrel végzett volna, ha nem állítják le időben. A kérfi különösen ellenséges volt a XI. kerületi rendőrökkel, ami nem csoda, hiszen bírósági eljárást folyt ellene garázdaság és testi sértés miatt. 

A gyanúsított jelenleg az Igazságügyi Megfigyelő- és Elmegyógyító Intézetben van. Az, hogy végül itt marad vagy börtönben kell letöltenie a büntetését, nagy mértékben az őt vizsgáló, kirendelt elmeorvos szakértő megállapításain múlik.

Forrás: Blikk

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Macskaszem
@Shikari: Liberális nem csinál ilyet, csak egy fidesznáci.
rokker33
@Shikari: Ez tipikusan liberális, drogos szarházi volt!## Én inkább egy analfabéta drogos büdös faszszopó cigánynak hívnám,de a Te gondolat meneted sem helytelen..Agyon kellett volna lőni, mint a veszett kóbor kutyát nem etetni élete végéig...Bár ha rajtam múlna hetente kétszer 2 szelet száraz kenyeret kapna vizzel!Csak hogy ne dögöljön éhen!
kereső
A NAV tudja már, hogy hová került "kitárolásra"5 évvel ezelőtt, az évente 75 millió lőszer gyártására képes gépsor?
Macskaszem
@Shikari: Valahogy mégis mindig a fideszgecikről derülnek ilyesmik. Szájer, Kaleta, Dajcstompi, Meleggulyás, Kocsismálé, stb.
jesz
ez a faszi még nem guggol rövid láncon, kenyéren és vizen? ...akkor nem is fog.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.