Hadházy Ákos egy uniós pénzből felújított vendégházat talált egy szőlőhegyen, de nemhogy vendég, egy teremtett lélek sem volt a közelben.

Újabb polgármester élt vissza az uniós pénzzel? – Vendégház vendég nélkül...

„Lepsénynél még megvolt!” - Ez is egy polgármesteri „vendégház”, ez is EU-s pénzből és ez sem fogad vendégeket. A polgármester egyéni vállalkozóként kapott 7,8 millió forint támogatást az európai adófizetőktől. A szállásközvetítő oldalakon sehol nem találtam nyomát, hogy foglalhatóak lennének szobák ebben a lepsényi szőlőhegyen található, kis nyaralóban. Igaz, valószínűleg nem is a turizmusáról híres a település, ha valaki már Lepsényig eljut, az tovább utazik a Balaton felé. mindenesetre nem ez a beruházás fogja fellendíteni a lepsényi turizmust.

Lassan nem is igazi polgármester, aki nem csippentett le magának egy vendégházat (legutóbb pl. a lombkoronás polgármester soha nem használt kéglijét mutattam meg, ahol még az EU-s tábla sem volt kint). Ez sok dolog miatt aggályos, de leginkább akkor, ha tudjuk azt, hogy a polgármesterek viszonylag közvetlenül is befolyásolhatják az ún. Vdékfejlesztési Program EU-s pénzeinek elosztását. A beérkező pénzeket ugyanis – látszólag demokratikusan – a hangzatos nevű Helyi Akciócsoportok véleményezik, „koordinálják a helyi igényeknek megfelelően”. Ezeket a régió települési, illetve azok polgármesterei alkotják, Lepsény például a MEZŐFÖLD Helyi Közösség Egyesület tagja.

Salamon Béla polgármester (a híres kabaré színésszel csak véletlen a névazonosság) egyébként kedvesen fogadott a hivatalában – ez üdítő változatosság Pétervására bosszúval fenyegető polgármestere, vagy a saját magát letagadó lombkoronás polgármesterrel szemben, aki azt mondta, semmi közünk az EU-s projektjeihez. Salamon Béla nem cáfolta, hogy a ház már elég régóta készen van, de még nem fogadott benne vendégeket. Amikor – még januárban – ott jártam, elmondása szerint még nem kapta kézhez a támogatást, ezért nem is gondolja aggályosnak, hogy ő meg nem hirdeti meg a szállást. Csak akkor ugye minek építette? – írta közösségi média oldalán Hadházy Ákos.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
@Philip Marlowe: Azt értem, hogy te ennyire buta, értetlen, hazaárulást, tolvajlást pártoló alak vagy.
Amit nem értek, hogy ezt hova a faszba bizonygatod még?
Nem tűnt fel, hogy itt már mindenki látja mekkora buta lúzer vagy?
Egyébként a törvény nem ebben a formában támogatja, te tájékozatlan agyhalott.
Tényleg, hogy lettél ennyire buta?
Ez már nem vicc, ez nagyon káros.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
archive
@Philip Marlowe: A fidesz magára szabja a törvényeket (a kétharmadukkal), ezért is mondják minden lopásra, hogy "törvényes". Egyébként ez engem érdekel (és més több millió tisztességes embert), és érint, mert az én adómból lopnak.
bence
@Philip Marlowe: ! Nekik nem kis pénzükbe kerülne ha megvennék ! Ennek a gazembernek meg semmibe !!! Miért jó az neked ha az országot a fidesz csicskák lopják szét ?! Még szerencse , hogy van egy Hadházy Ákosunk , aki megleli a rengeteg lopott dolgot , amiről a jó népnek fogalma sem lenne ! Inkább örülnöd kellene nem kigúnyolnod !
Terminátor
Kis fijjaim!
Senkit sem érdekel a lopás, ha nem közvetlenül tőle lopják!
Mögint mögválasztanák a fő maffiózókat!
Hülyék!
teuton
@KisTehen: Nagy Barom, mikor tanulsz meg te analfabeta fitymaszbirka olvasni??? A letartoztatott EP-kepviselöknek (csak 4 volt a közel 1000böl!!!) mar mindegyike szabadlabon van! A fitymaszos kepviselökböl hany van börtönben vagy lett elitelve??? Szoval hol nagyobb a korrupcio???
jáger laszló
Ünnepélyesen+ígérem,hogy ebben a vendégházban én soha nem fogom rontani az air-t!!!??
csak ennyi
barátilag
J.L.
ómió
Ez a "pógi" úgy kalapozta az "uniós pénzt", mint Hullaházy efftárs a "fizupótlóját", merthogy a korruptbolsi brüsszeli efftársaktól olyat már évek óta nem kapunk!?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.