Orbán Viktor és kormánya által elüldözött, Soros György által alapított Közép-európai Egyetem (CEU) ingatlankezelő cégének neve CEU Immobilienverwaltung SE –re változik.

Újabb Soros-bérenc cég ármányaitól sikerült megszabadulnia édes hazánknak

Újabb CEU-darab költözött Budapestről Bécsbe. Forrás: CEU

A cég új székhelye a tervek szerint július 1-től a CEU bécsi kampusza lesz – írja az mfor.

A CEU Ingatlankezelő SE Zrt. (székhely: 1051 Budapest, Nádor u. 9.) részvényesei, a The Central European University és a Scholar Support Fund 2023. március 30-án elhatározták a társaság székhelyének Ausztriába történő áthelyezését – olvasható a dokumentumban.

A társaság főbb adatai a székhely áthelyezését követően ezek lesznek:

· Neve: CEU Immobilienverwaltung SE.

· Székhelye: 1100 Bécs (Wien), Quellenstrasse 51., Ausztria.

· Fő tevékenysége: saját tulajdonú, bérelt ingatlan bérbeadása, üzemeltetése.

Az ausztriai cím a CEU bécsi kampuszának címe. A társaság székhelyének áthelyezése a munkavállalói részvételre nem lesz hatással, mert nincs munkavállalója. A cégbírósági tanúsítvány sikeres megszerzése után haladéktalanul benyújtják székhely áthelyezés iránti kérelmüket a Bécsi Kereskedelmi Bírósághoz. Terveik szerint hivatalosan július 1-ével kerül át a cég székhelye Bécsbe.

A CEU Ingatlankezelő cégét 2022. január 21-én jegyezték be. Az egyetem a cég rendelkezésére bocsátotta az Arany János utca 32. alatt és az Október 6. utca 13. szám alatt található ingatlanokat. Az épületeket a Közép-európai Egyetemnek adták bérbe.

Az Október 6. utcában található, korábban a CEU által használt irodaházat eladták, az Arany János utca 32. pedig az egyetem Vera és Donald Blinken Nyílt Társadalom Archívum (Blinken OSA Archívum) összetett funkciójú levéltára és könyvtára. Ez a hidegháborúval, a Szabad Európa Rádióval és a szamizdattal kapcsolatos egyik legnagyobb gyűjtemény a világon.

Forrás: mfor
Fotó: CEU

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

drrotf
A cég székhelye mióta a cég ármánykodása?Ha valaki székhelyet változat nem az ármánykodása szűnik meg hanem a székhelye:Ármánykodni székhely nélkül is lehetséges , szerintem.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
drrotf
A cég székhelye mióta a cég ármánykodása?Ha valaki székhelyet változat nem az ármánykodása szűnik meg hanem a székhelye:Ármánykodni székhely nélkül is lehetséges , szerintem.
Nessy
Azért a "kiirtással" kéretik vigyázni! Ugyanis Soros legnagyobb tévedése nem a CEU budapesti támogatása. Hanem amikor Orbán,. és még jó pár fideszes ösztöndíját fizette, és támogatta a fidesz megalakulását. Meg ha emlékeim nem csalnak, hazánk jelen nagyjai közül is szereztek egyen - ketten CEU diplomát.
Macskaszem
Ahol buta, tudatlan fidesz szavazók kinevelése a cél, oda nem kell modern egyetem.
A tudás csak azoknak kellett, akik ezt tették ezzel a hülye országgal.
A fidesz szavazónak csak egy buta feje legyen üresen. Az pont elég.
namihami
És a Bécsbe költözés egyéb "" hasznai"" között ne felejtsük el azokat, az eddig a magyar közösbe fizetett összegeket, amik eztán az osztrák kasszát fogják gazdagítani! Hisz, mi már oly jól állunk, hogy az EU pénze se kell!
Elvégre: ""Nekünk a labanc nem parancsol!'"
Nessy
@KisTehen: Mondja, ismeri a liberális szó valós jelentéseit? Lehet, hogy Orbán még emlékszik rá, amikor a Liberális Internacionálé alelnöke volt! Kérdezze meg tőle!
Péter2
@KisTehen: Nektek az indulótok " a párttal a néppel egy az utatok , jelszavatok , munka és béke , kommunista szível indultok ... főleg a cöf mikor a vén komcsik , munkásőrök , párttitkárok megindulnak az első sorban . Bayer , Csizmadia , Bencsik , Széles Gábor , stb vagytok szép számmal . Liberális szó jelentése , " A liberalizmus, más néven szabadelvűség, a szabadságot jelentő liberty szó után alapvetően a személyes szabadságon és törvény előtti egyenlőségen alapul, vagyis a szabad gondolatok széles spektrumát jelentő eszmerendszer !
Nessy
@KisTehen: Ne tetesse magát butábbnak, mint a valóság!
ómió
Ez a CEU még mindig "úgy el van üldözve", hogy továbbra is Pesten van!?
Nanya
@durbincs: söpredék ! baszdanyád !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.