A Jobbik közleményében számolt be arról, hogy a hétvégén hírt adott, a Fidesz megmondóembere, Bayer Zsolt békemenetet szervezne a pápalátogatásra. A kormánypártok politikai bunkósbotjaként funkcionáló propagandista elmondta, hogy "ennek politikai üzenete is lenne".

Felszólították Orbánt: Vonassa vissza a pápalátogatást meggyalázó és lezüllesztő tervét a pápa gyalázó Bayer Zsolttal

Ezen kijelentés okán a Jobbik-Konzervatívok nevében kérjük a magyar kormányfőt, Orbán Viktort és a köztársasági elnököt, Novák Katalint, hogy határolódjanak el Bayer Zsolt felhívásától és deklarálják, hogy nem támogatják, hogy politikai eseménnyé degradálják a szentatya látogatását.

Kérjék meg barátjukat és propagandistájukat, hogy vonja vissza bejelentését, amellyel Békemenetet hirdetett Ferenc pápa szentmiséjére. A szentmise nem politikai rendezvény, azon nincs helye pártpolitizálásnak, ez egy normális országban elképzelhetetlen lenne!

- jelentette ki a párt, amely szerint kifejezetten gyomorforgató és pofátlan dolog, hogy egy olyan ember szervezne bármit is Ferenc pápa magyarországi látogatására, aki korábban azt mondta, hogy:

A pápa egy demens vénember, aki teljességgel alkalmatlan a pápai poszt betöltésére, vagy egy gazember.

Egy másik alkalommal pedig azt fejtegette, hogy:

A pápa őszentsége, mint egy ilyen derék, liberális, genderben hívő marha, illetve, aki azt mondta a pápa korábbi magyarországi látogatása előtt, hogy "meg kell kérni, hogy ne jöjjön ide!

A Jobbik-Konzervatívok ezúton szeretné kérni, hogy Orbán Viktor és Novák Katalin kérjék meg barátjukat, hogy vonja vissza a pápalátogatást meggyalázó és lezüllesztő tervét, éppen eleget gyalázta már a szentatyát, és uszított Ferenc pápa ellen.

A pápát legazemberező, lemarházó propagandista vegye le a kezét a pápalátogatásról!

Forrás: MTI-OS

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Macskaszem
@KisTehen: Eltaláltad tehén, olyan diktatúrában élünk, ahol orbán mindenkit utasít. Nem is vagy te akkora marha mint amilyennek látszol.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Aki Én
@ómió: ...látod milyen segghülye vagy. Csak hazudozol.
ómió
@Aki Én: Ott az elmeosztályi miliőben, donor agy nélkül, mindig ennyire telik tőled!?
ómió
@nejlontacskó: Tetvesbolsi seggkretén létedre efftársiasan mindig te szoktad "megfogalmazni" a keresztény lényegét, vagy a Böszmeánuszból kikandikálva a Lenin összesből felolvasva szoktad "szerteordibálni", bolsiék hazudozóbajnok fajkreténje!? Az agysorvadásodból többre nem futja!? De, akkor, legalább a Böszmeszart törölgesd má' le magadról!
Németh István
Hát ha ez a moslékbelső ellenség az aljas balliberális szövetség, az Eu vezetésével nem hajlandó tudomásul venni, hogy a MAGYAR NÉP, A MAGYAR NEMZET békét akar, akkor akár tömegdemonstrávióval kell kiállni az usa-nató gecikkel és az Eu. vezetőkel és mindennemű sorosista szemetekkel szemben! ISTENKE ÁLDÁSÁVAL >>FELLÉPNI A POLGÁROKAT ÖNÖS ÉRDEKBŐL ÍRTÓKKAL SZEMBE!!!
Az usa-nató takarodjon Európáából, az Eu vezetése bitófára az usa nagykövete a büdösrohadt kurva anyjába! >>és akkor béke > NYUGALOM lesz!
szaboria1
@durbincs: Ide figyelj te már egy nagyon beteg ember vagy én nem is írtam erre a cikkre. AZ OLÁH CIGÁNY MEG TE LEHETSZ MERT CSAK AZ ÍR ÍGY AKI SAJÁT NAGÁR AKARJA LEPLEZNI. BUTA VAGY MINT A DEFORMÁLT AGYAD.
LÁTSZIK MA MEG TÚL IS PÖRGÖT AZ AGYAD.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.