A Jobbik közleményében számolt be arról, hogy a hétvégén hírt adott, a Fidesz megmondóembere, Bayer Zsolt békemenetet szervezne a pápalátogatásra. A kormánypártok politikai bunkósbotjaként funkcionáló propagandista elmondta, hogy "ennek politikai üzenete is lenne".

Felszólították Orbánt: Vonassa vissza a pápalátogatást meggyalázó és lezüllesztő tervét a pápa gyalázó Bayer Zsolttal

Ezen kijelentés okán a Jobbik-Konzervatívok nevében kérjük a magyar kormányfőt, Orbán Viktort és a köztársasági elnököt, Novák Katalint, hogy határolódjanak el Bayer Zsolt felhívásától és deklarálják, hogy nem támogatják, hogy politikai eseménnyé degradálják a szentatya látogatását.

Kérjék meg barátjukat és propagandistájukat, hogy vonja vissza bejelentését, amellyel Békemenetet hirdetett Ferenc pápa szentmiséjére. A szentmise nem politikai rendezvény, azon nincs helye pártpolitizálásnak, ez egy normális országban elképzelhetetlen lenne!

- jelentette ki a párt, amely szerint kifejezetten gyomorforgató és pofátlan dolog, hogy egy olyan ember szervezne bármit is Ferenc pápa magyarországi látogatására, aki korábban azt mondta, hogy:

A pápa egy demens vénember, aki teljességgel alkalmatlan a pápai poszt betöltésére, vagy egy gazember.

Egy másik alkalommal pedig azt fejtegette, hogy:

A pápa őszentsége, mint egy ilyen derék, liberális, genderben hívő marha, illetve, aki azt mondta a pápa korábbi magyarországi látogatása előtt, hogy "meg kell kérni, hogy ne jöjjön ide!

A Jobbik-Konzervatívok ezúton szeretné kérni, hogy Orbán Viktor és Novák Katalin kérjék meg barátjukat, hogy vonja vissza a pápalátogatást meggyalázó és lezüllesztő tervét, éppen eleget gyalázta már a szentatyát, és uszított Ferenc pápa ellen.

A pápát legazemberező, lemarházó propagandista vegye le a kezét a pápalátogatásról!

Forrás: MTI-OS

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Macskaszem
@KisTehen: Eltaláltad tehén, olyan diktatúrában élünk, ahol orbán mindenkit utasít. Nem is vagy te akkora marha mint amilyennek látszol.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
simmering73
Ezt a gazembert el kell takarítani a közéletből.
Macskaszem
@KisTehen: Eltaláltad tehén, olyan diktatúrában élünk, ahol orbán mindenkit utasít. Nem is vagy te akkora marha mint amilyennek látszol.
nezelodo
Nem csak a Zsóti csinál segget a szájából, ő csak azt írja le, amit megengednek, vagy elvárják tőle. Aztán ha a megrendelő érdeke az ellenkezőjét akarja hallani a szájából, azt fogja mondani, vagy leírni. Mindenesetre elfog a nevetőgörcs, amikor a vezér és a falkája vallásossága a téma, és súlykolját a hiszikény alattvalóknak
namihami
Se visszavonatni, se egyéb bocsánatkérést nem kell íratni vele! Elég vagy az utolsó mondatát (...még kell kérni hogy ne jöjjön ide!) leíratni ismét vagy ha mégse, akkor ez ne az adókassza milliárdjaiból legyen fizetve! A hazai klérus eddig MÁR olyan és akkora Orbáni kötőféken van, hogy ennyit Kiss-Rigó és bűnszövetkezete mellényzsebből.
Az állami pénznek lenne ezer más helye!
Eladott Ország
Súlyos hiba Ferenc látogatása! Pont úgy el kellett volna kerülnie ezt az istenverte országot, ahogyan azt a civilizált, demokratikus nyugati országok vezetői teszik már évek óta. Nem vették észre a Vatikánban, hogy ezzel a látogatással egy náci bűnöző propagandagépezetének a kiszolgálójává teszik a pápát? Nem vették észre, hogy olyan megalázó szerepet osztott ki rá Orbán, amivel a jóérzésű emberek szemében kérdésessé teszi a korábbi megnyilatkozásait? Vagy Rómában is osztják Orbán Putyint támogató nézeteit, mert az biztos, hogy a pápalátogatással fogja igazolni a hazug békepárti cirkuszi számát, amiben most Ferenc untermannként tartja a hátát. Az már csak hab a tortán, hogy Bayer Zsolt békemenetet szervez a Kossuth térre, ahol a pápa misézni fog. Vajon az hogy veszi ki magát, hogy a pápát legazemberező, demens vénembernek nevező firkász ott fog állni a szélsőjobbos csürhéje körében ájtatos pofával az első sorban? Bayer Zsolt utcára hívja a szélsőjobboldalt, Békemenetet csinál Ferenc pápa miséjéből
nepszava.us/bayer-zsolt-utcara-hivja-a-szelsojobboldalt-bekemenetet-csinal-ferenc-papa-misejebol/
jesz
Orbán Zsolthoz: -Zsoltikám, kezd sűrű lenni a levegő...megtetted amire kértelek, a Kossuth díj neked félretéve...most inkább menj el Erdélybe forgatni...
justhpeter
Ezek szerint Zsóti nem igazi keresztény, csak mondjuk olyan "megélhetési". Na már most nem sok különbség van a Zsóti és a többi megélhetési szégyenkeresztény között. Talán mindössze annyi, hogy Zsóti ki is mondja a baromságait, a többi pöcegödör-keresztény csak gondolja és uszít.
Eladott Ország
@KisTehen: Az biztos hogy félrevezették a pápát Magyarországon, mert még egy ilyen álkeresztény banda a világon nincs mint itt, élbolyban a főharácsoló kisrigolettóval és a többi ájtatos rablóval! Ezek aztán mindenki szájából kiéneklik a sajtot, persze Isten nevében, mert valakire mégis csak rá kell kenni, ki más vinné el a balhét, csak is az ismeretlen tettes! "A szeged-csanádi püspök szerint Ferenc pápa azért látogat Magyarországra, mert felismerte, félrevezették az országot illetően." Mög’ körösztanyád’ térgye kalácsát Lackókám! De mondhatnám azt is, hogy a kiscsikó édesapjának a nemesebbik szervét, azt vezetgetitek ti ki meg be az örökös hazudozásaitok során! És bízom benne, hogy a pokol tüzén égtek majd a potrohos kolostormalaccal együtt! "Kiss-Rigó László: az egyháznak nincs felhatalmazása tanításai megváltoztatására" Hát akkor talán nem kellene újszerű, divatos rítusokat bevezetni a pénz imádására. Jézusnak biztosan nem teccene’. Aztán az hol van a bibliában, hogy egy püspöknek stadiont kell építeni és üzemeltetnie? Biztos ez is keresztény értek, a szegények segítése helyett. "Erdő Péter: Az egyház nem jótékonysági szervezet" A kicsi rigó annak fütyül a ki a legtöbbet fizet neki. Annak idején, még a rendszerváltoztatás előtt, amikor Esztergomban szolgálta az Urat, azoktól merített erőt, akiknek a Lawrence fedőnevű ügynökként jelenteni volt köteles, mostanában pedig azoktól merít, akik feltehetően a gyónási titok megszegésére olykor ugyancsak kötelezik, ezt azonban korábbi tartóinál nagyvonalúbban, például egy komplett stadionnal honorálják.
kanadaihirlap.com/wp-content/uploads/2015/12/abtl-rigo.png
Eladott Ország
@Maccska: ma, 14:52 ☺ Kipcsak az új keresztény dakota? Varacskos Maradona akcióban ."382 millió dolláros hitelkeretet ad a magyar Eximbank a Türk Tanács tagországainak."Ismerős volt ez a Macarisztános pofa valahonnét! Szerintem a Gumimacikban láttam gyagyás Tódi nèven. Ha hat kipcsak két csík kólát kap csak, hány csík kólát kaphat csak két kipcsak? Amúgy valaki meg tudja, mondani hogy mi mint Magyarország amúgy mi a fenét keresünk ott? Mármint a Türk tanácsban. Magyarországon vannak kipcsak törzsek és a törzseknek vannak kipcsak törzsfőnökeik. Orbán kipcsak közmondásokat fog mondani, dakota helyett. Ez egy beteg ember! Várom a pillanatot mikor leszedálják és soha többé nem hallunk már róla! Ez nálam kipcsakta a biztosítékot ! Makacs egy Kun-fajta ez a mi vezérünk! Erősen reméltem hogy ott tartják a testvérei. Már nem olyan hatásos a grazi kezelés! És az indiai ősökkel rendelkezőkről a Gangesz mentiekről megfeledkezett.
youtu.be/XLgTZpfBp0s
jesz
Akkor Bayer most bajban van...visszaköpött a tükör...

A hétvégén érdekes lesz akármelyik Bayer műsor a hírtévében...mert egyszerre igazat mondani, és hazudni még neki sem megy...
nezelodo
@KisTehen: Igaz, ők se sírjanak a pápa miatt, de hányingerem van attól, hogy az egykor a kereszténydemokratákat térdre imával gúnyoló dakota KISZ titkár, és liberális vezető funkciót betöltő politikai szélkakas, a "templomból jövök ember" melldöngető keresztény dumával hárítja el a soha meg nem válaszolt újságírói kérdést, és eljátsza az őskeresztény hívőt. Az efféléket 2000 éve Jézus korbáccsal hajtotta volna ki a templomból. Ma az állam, (az adófizetők), pénzén dőzsölő egyházi főméltóságok pedig úgy tesznek, mintha elhinnék ezt pálfordulást.
drrotf
Volt egy párt aki emlékezett BZS kritikán aluli megjegyzéseire amit Ferenc pápával kapcsolatban tett, és úgy gondolták hogy egy ilyen álláspontú embernek még sem kellene a pápa látogatása idején Béke menetet szervezni.
ómió
Mit vonasson vissza, efftársak!? Amit a szájába hazudtatok!?
Aki Én
@ómió: Mi volt ebben a hazugság, te beteges hazudozó?
Aki Én
Had csinálják. Már csak pár agyhalott kíváncsi rájuk.
Majd ráfogják a tömegre, hogy azok a békemenetelők.
Nanya
@Macskaszem: Jaj dehogynem ! Sokkal marhább,mintsem bárki is képzelné !
Ja! meg büdös buzi is !
ómió
@Aki Én: A hazugság az volt ebben, bolsiék elmebetege, amit a szájába hazudtatok!
Aki Én
@ómió: ...látod milyen segghülye vagy. Csak hazudozol.
ómió
@Aki Én: Elhiszem, bolsiék fajkreténje, hogy nálad ott az elmeosztályi miliőben ebből áll a "közbeszéd", de ezt inkább tartsd meg a szobatársaidnak!
VASTAGBŐR
Most kivételesen ratyi úrnak lehet némi igaza, de ÉN mindkettőt utálom pápástól pedig keresztény vagyok.
A gajdics haverja is mehetne vissza tanítani annyiért és mosolyogva **** ****-t az új szankciók miatt.

Semmi kedve és mindjá jobb a stúdióban hadonászni, gondolom.
Sámannus
Most segget csinyá a szájából a köcsög zsóti. Tudjuk kinek tapsolnának jobban a hívek. Remélem a kufárokat meg sem hagyják szólalni.
nejlontacskó
@ómió: álkeresztény, hazudozó senkiháziak, mikor hazudtatok nagyobbat, akkor amikor Bayernak tapsikolva gyaláztátok a pápát, vagy most amikor, nyálatokat csorgatva várjátok?
Már saját magatokat sem vagytok képesek követni!
Aki Én
@ómió: ...látod milyen segghülye vagy. Csak hazudozol.
ómió
@Aki Én: Ott az elmeosztályi miliőben, donor agy nélkül, mindig ennyire telik tőled!?
ómió
@nejlontacskó: Tetvesbolsi seggkretén létedre efftársiasan mindig te szoktad "megfogalmazni" a keresztény lényegét, vagy a Böszmeánuszból kikandikálva a Lenin összesből felolvasva szoktad "szerteordibálni", bolsiék hazudozóbajnok fajkreténje!? Az agysorvadásodból többre nem futja!? De, akkor, legalább a Böszmeszart törölgesd má' le magadról!
Németh István
Hát ha ez a moslékbelső ellenség az aljas balliberális szövetség, az Eu vezetésével nem hajlandó tudomásul venni, hogy a MAGYAR NÉP, A MAGYAR NEMZET békét akar, akkor akár tömegdemonstrávióval kell kiállni az usa-nató gecikkel és az Eu. vezetőkel és mindennemű sorosista szemetekkel szemben! ISTENKE ÁLDÁSÁVAL >>FELLÉPNI A POLGÁROKAT ÖNÖS ÉRDEKBŐL ÍRTÓKKAL SZEMBE!!!
Az usa-nató takarodjon Európáából, az Eu vezetése bitófára az usa nagykövete a büdösrohadt kurva anyjába! >>és akkor béke > NYUGALOM lesz!
szaboria1
@durbincs: Ide figyelj te már egy nagyon beteg ember vagy én nem is írtam erre a cikkre. AZ OLÁH CIGÁNY MEG TE LEHETSZ MERT CSAK AZ ÍR ÍGY AKI SAJÁT NAGÁR AKARJA LEPLEZNI. BUTA VAGY MINT A DEFORMÁLT AGYAD.
LÁTSZIK MA MEG TÚL IS PÖRGÖT AZ AGYAD.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok