Fontos bejegyzést tett közzé Orbán Viktor miniszterelnök a pápalátogatással kapcsolatban Facebook-oldalán.

Orbán Viktor üzent, a Karmelitába várja a pápát, ahol hamarosan élőben közvetítik Ferenc pápa beszédét – NÉZZE ITT AZ ÉLŐ VIDEÓT!

A Miniszterelnökség által közreadott képen Ferenc pápa megérkezik a budapesti Liszt Ferenc-repülőtérre 2023. április 28-án. Az egyházfő háromnapos apostoli látogatásra érkezett Magyarországra. Ferenc pápa mögött balról Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes, jobbról Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter. MTI/Miniszterelnökség/Botár Gergely

Megérkezett Ferenc pápa háromnapos apostoli látogatásra Magyarországra, repülőgépe pénteken néhány perccel 10 óra előtt szállt le a budapesti Liszt Ferenc-repülőtéren. A pilótafülkéből a landolás után a repülőgép ablakába kihelyeztek egy vatikáni és egy magyar zászlót.

Az egyházfő látogatást tett azóta az államfő hivatalában, aztán találkozik Orbán Viktor miniszterelnökkel is.

A miniszterelnök Facebook-bejegyzése szerint a pápa beszédet mond a Karmelita kolostorban. 

Hamarosan a Karmelita kolostorba érkezik a Szentatya. Kövesse élőben 12:20-kor Ferenc pápa beszédét a Facebook és a YouTube oldalamon!

- írta Orbán közösségi oldalán.

A pápa beszédét itt nézheti élőben:

Az M1 tudósítása szerint a pápa magyarországi látogatása alatt hatszor mond majd beszédet, ma délután ötkor is felszólal a Bazilikánál.

Forrás: Origo, 24.hu

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ditrich
Visszás dolog lehet a szent atya szemében (mivel idősnek idős ugyan,viszont nem hülye!) Hogy Europa leglopósabb és leghazugabb vezetője egy karmelita kolostort választott tanyájának!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Ditrich
Visszás dolog lehet a szent atya szemében (mivel idősnek idős ugyan,viszont nem hülye!) Hogy Europa leglopósabb és leghazugabb vezetője egy karmelita kolostort választott tanyájának!
Havanagi
A lexarom-lenyalom fidesz mágia itt is működik.
rokker33
Na ezért nem hiszek ennek a vén embernek,mert még Orbán gyűlölködő magatartása után is képes volt ide jönni, mikor van 1000 másik ország,ahol tisztességesebbek és várják hogy látogassa meg de inkább ide jött...Bayer is megmondta a frankót a pápáról szóval ezek után mit keres itt?
Nessy
Orbán nagy kegyesen "fogadja" a Pápát a kolostorban! Erkély jelenet! Amit meg a Pápa mond, azt nagy vezérünk úgysem érti!
archive
Jól kiosztotta a dagadtat és a nyaloncait!!!
verőce21
A pápa, Soros fizetett ügynöke lett...!
A befogadásról szónokolt az elnöki palotában - "az éhezés, a klímaváltozás elől menekülők befogadásáról..." -, ami nekünk szánt gesztusnak minősíthető...!
A szóval ezért jött...? egyházi oldalról is támadnak a lipsik...!
Néro2
bayerzsót-fika megcsókolta már a demes vén hülye alkalmatlan Pápája lába nyomát vagy csak a várbéli desznyója lába nyomát találta meg csókolgatásra?
Még mondjuk itt van neki a seggem is ha véletlenül egy lábnyomot nem talál.
Bár nem hiszem , hogy megengedném mert életem végéig napi háromszori fürdéssel sem tudnám a bűzét letakarítani magamról.
Elég NER kulturhás voltam ? Mást úgy se értenek.
uploads.disquscdn.com/images/f3d62e62121a45f45fdc01f9b2de3517ba64d8e56795c1ba28b4f02ba9d96b4a.jpg
archive
@verőce21: És képzeld, még ilyet is mondott, hogy: "Fellángolt a nacionalizmus, a háború felé mozdulunk el, a politika nem akar problémákat megoldani, inkább indulatokat szít fel." Amikor pedig a szeretet fontosságát hangsúlyozta, a dagadtra nézett!! aki szerintem fel sem fogta, hogy mit miért mond a Pápa (kedvenc köztársasági elnöknőjének beszéde alatt még ásított is) kultúrlény..
ómió
Böszme efftárs nem üzent neki, hogy kérne egy "megerősítő bérmálkozást"!?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.