Fontos bejegyzést tett közzé Orbán Viktor miniszterelnök a pápalátogatással kapcsolatban Facebook-oldalán.

Orbán Viktor üzent, a Karmelitába várja a pápát, ahol hamarosan élőben közvetítik Ferenc pápa beszédét – NÉZZE ITT AZ ÉLŐ VIDEÓT!

A Miniszterelnökség által közreadott képen Ferenc pápa megérkezik a budapesti Liszt Ferenc-repülőtérre 2023. április 28-án. Az egyházfő háromnapos apostoli látogatásra érkezett Magyarországra. Ferenc pápa mögött balról Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes, jobbról Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter. MTI/Miniszterelnökség/Botár Gergely

Megérkezett Ferenc pápa háromnapos apostoli látogatásra Magyarországra, repülőgépe pénteken néhány perccel 10 óra előtt szállt le a budapesti Liszt Ferenc-repülőtéren. A pilótafülkéből a landolás után a repülőgép ablakába kihelyeztek egy vatikáni és egy magyar zászlót.

Az egyházfő látogatást tett azóta az államfő hivatalában, aztán találkozik Orbán Viktor miniszterelnökkel is.

A miniszterelnök Facebook-bejegyzése szerint a pápa beszédet mond a Karmelita kolostorban. 

Hamarosan a Karmelita kolostorba érkezik a Szentatya. Kövesse élőben 12:20-kor Ferenc pápa beszédét a Facebook és a YouTube oldalamon!

- írta Orbán közösségi oldalán.

A pápa beszédét itt nézheti élőben:

Az M1 tudósítása szerint a pápa magyarországi látogatása alatt hatszor mond majd beszédet, ma délután ötkor is felszólal a Bazilikánál.

Forrás: Origo, 24.hu

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ditrich
Visszás dolog lehet a szent atya szemében (mivel idősnek idős ugyan,viszont nem hülye!) Hogy Europa leglopósabb és leghazugabb vezetője egy karmelita kolostort választott tanyájának!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
Orbán nagy kegyesen "fogadja" a Pápát a kolostorban! Erkély jelenet! Amit meg a Pápa mond, azt nagy vezérünk úgysem érti!
archive
Jól kiosztotta a dagadtat és a nyaloncait!!!
verőce21
A pápa, Soros fizetett ügynöke lett...!
A befogadásról szónokolt az elnöki palotában - "az éhezés, a klímaváltozás elől menekülők befogadásáról..." -, ami nekünk szánt gesztusnak minősíthető...!
A szóval ezért jött...? egyházi oldalról is támadnak a lipsik...!
Néro2
bayerzsót-fika megcsókolta már a demes vén hülye alkalmatlan Pápája lába nyomát vagy csak a várbéli desznyója lába nyomát találta meg csókolgatásra?
Még mondjuk itt van neki a seggem is ha véletlenül egy lábnyomot nem talál.
Bár nem hiszem , hogy megengedném mert életem végéig napi háromszori fürdéssel sem tudnám a bűzét letakarítani magamról.
Elég NER kulturhás voltam ? Mást úgy se értenek.
uploads.disquscdn.com/images/f3d62e62121a45f45fdc01f9b2de3517ba64d8e56795c1ba28b4f02ba9d96b4a.jpg
archive
@verőce21: És képzeld, még ilyet is mondott, hogy: "Fellángolt a nacionalizmus, a háború felé mozdulunk el, a politika nem akar problémákat megoldani, inkább indulatokat szít fel." Amikor pedig a szeretet fontosságát hangsúlyozta, a dagadtra nézett!! aki szerintem fel sem fogta, hogy mit miért mond a Pápa (kedvenc köztársasági elnöknőjének beszéde alatt még ásított is) kultúrlény..
ómió
Böszme efftárs nem üzent neki, hogy kérne egy "megerősítő bérmálkozást"!?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.