A honvédelmi miniszter azt is bizonygatta a CPAC-n elmondott beszédében, hogy ideológiai megszállók támadnak a gyerekek lelkére az iskolákban.

Szalay-Bobrovniczky: „Magyarországon nem lesz sem LMBTQ-XYZ, sem gendersemleges, sem másmilyen, progresszív ideológiával fertőzött haderő”

Kép: MTI/Illyés Tibor

Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter tartott nyitóbeszédet a Konzervatív Politikai Akció Konferencia (CPAC) második napján. Az MTI beszámolójából kiderül, a miniszter többek között a haderőfejlesztésről beszélt, illetve arról, hogy Magyarország elkötelezett és megbecsült tagja a NATO-nak, ami garanciája az ország biztonságának. De beszédében kijelentette azt is:

Itt Magyarországon nem lesz sem LMBTQ-XYZ, sem gendersemleges, sem másmilyen, progresszív ideológiával fertőzött haderő.

Mint a Telex idézi, Szalay-Bobrovniczky arról is beszélt, hogy „ideológiai megszállók a gyermekeink lelkére támadnak az iskolákban”, de a magyar kormánynak sikerült megállítania őket.

Forrás: MTI, Telex.hu

41 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
A legnagyobb fertőző te vagy, kopasz idióta majom!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Rockxy
ja, nem lesz xyz, abc lesz!
szájergenderjóska majd ír egy törvényt.
Nessy
Pártunk és kormányunk már teljesen belezakkan ebbe az LMBTQ témába! Az X Y betűk éppenséggel korosztályokat jelölnek! Legalább tudná ez a jó ember is, hogy mi ellen tiltakozik!
csak úgy....
és tovább fertözik a már amúgy is elbutult tökfejeket ezzel a gagyi szöveggel... :)
Menőmanó
Hol az anyád picsáján vannak ideológiai megszállók te beteg állat?
Avagy éhes disznó más makkjával álmodik?
Annyit foglalkoznak ezzel a baromságot, hogy azt gondolom ők vágynak rá. Példának okádék ott az ereszmászó.
jáger laszló
Csak kérdezem!!??
Mi köze van SZBK-nak a nemi identitáshoz!!
Annyi sem ,mint a vallási meggyőződéshez!!!
Kissé túllihegte ezt a dolgot,mert ez nem tartozik sem a feladatkörébe,sem a hatáskörébe!!
Kártyában a kaszinóban ezt renoncnak nevezik...
csak ennyi
barátilag
J.L.
Eladott Ország
A legnagyobb fertőző te vagy, kopasz idióta majom!
lusta
@Menőmanó: Az ereszmászó rendes (k)eresztény.
troppauerhumer
Csak jóindulatúlag szeretném felhívni takonynáci agyhúgyköves bácsi figyelmét ugye a homoszexuálisok nem képesek -férfi a férfival méh nélkül-nő a nővel hím ivarsejt nélkül- szaporodni ? ...akkor miért van az a heterók meg sorban nemzik ,szülik a homoszexuálisokat ,leszbikusokat,a transzokat stb ?

Tiszta sor,a kereszténység gyökereiből ,a keresztények eltűntek már csak a takonynáci gyökerek maradtak...
Menőmanó
Van ebben egy jó dolog is. Aki nem akar katonának menni, egyszerűen buzinak vallja magát. Inkább mint hogy golyófogó legyen ezeknek a senkiháziaknak. Gyanítom, ahol így belelendül a hadigépezet, ott előbb utóbb sorozás is lesz.
Menőmanó
@Philip Marlowe: Nem jelenti azt, hogy nem is lesz. Ezek nagyon belendültek csezdmeg.
human
Sikerült elhitetni az emberekkel, hogy az egyik legnagyobb problémájuk az legyen, hogy ki kit szeret, milyen a nemi identitása. Adddig sem a valódi problémákkal foglalkoznak.
Yeromos
Akkor orbán fia miért kapott katonai ösztöndíjat?
Menőmanó
@Philip Marlowe: Az bűncselekmény ha valakit szexre kényszerítenek akarata ellenére.
csak úgy....
@Philip Marlowe: ma termékenyebb és butább vagy mint egy borsodi cigányasszony! :)
jáger laszló
És most a Gazsi gyerek hol lébecol!!
Milyen veretes pályám mozog,hol építi a jövőjét,mert pap és katona már volt,de nem sokra vitte...
Veres úr 1 gyorstalpalóval ales rendfokozatig vitte 6 hónap alatt!!
Azóta csak még növelhette a csillagjai számát...
csak érdekel...
csak ennyi barátilag
J.L.
Nyírfa
...progresszív ideológiával fertőzőtt...tudja ez az ember, hogy mit beszél?
A progresszív fejlődést jelent, megtagadásával a visszafejlődést tekinti legfőbb feladatának. Bravó! Ennyi sületlen, műveletlen fazon, Magyarország legújabb kori történelmében még állt az állam élén.
Menőmanó
@jáger laszló: Megkérdezte tőle a Bumburnyáky, hogy buzi-e vagy Gazsi?
Jelentem az vagyok.
Akkor iduljál hazafele, ne terjeszd itten a progresszív ideológiádat ides fiam.
csipetke
Csak a címre.- Hát ja. Nem lmbtq,meg gendersemleges katonák lesznek,hanem idióta futóbolondok, akik szittya gondolkodásmódot, meg szittya harcmodort tanítanak majd a katonáknak az új vezérkari főnök vezetésével,akinek kb annyi esze van,amennyi kilátszik a fejéből. Mikor kérezték tőle,hogy mégis mit jelent a szittya harcmodor, megmagyarázni már nem tudta. Ebben az a sz@r ügy,hogy ilyenekből áll a kormány. Egyetlenegy szakértő sincs köztük. Egy nagy,szélösszefújta halmaz ez a kormány. Dísznek rondák,másra meg nem jók.
csipetke
@Menőmanó: 16:24 A többi fidesznyik meleg mellett ez is elfér, vannak elegen.
csak úgy....
ezek nem ütöképes, inkább egy legényes, esténként kiverö képes hadseregre törekszenek! :)
@Philip Marlowe: neked ecsém köztük a helyed!
Eladott Ország
A nagyhonvédelmi miniszter is kiállt Budapesten zajló CPAC Hungaryn és buzizott egy akkorát, mint ide Kamcsatka. Ebben az esetben adódik a kérdés, hogy a minielnök fijjával mit fognak kezdeni? Kiképezték adófizetői pénzből Angliában, oszt' most megy a levesbe? Apropó: Gáspár miért nem talákoz(hat)ott a pápával?Orbán Gáspár és Szájer József. Úgy bizony, az izmos fiúkat kereste a Felház nevű buzi attrakcióba, szaxszizni. ( Gáspár, Szájer ölében, Szájer télapó öltözetben)
twitter.com/Jzsi18313051/status/1600500550918864898/photo/1
Orbán Gáspár szeretne Jézus menyasszonya lenni. Hiába a másság elleni kampány, Orbán Viktor fia, Gáspár már korábban is egyértelmű jelzéseket tett homoszexuális orientációjára. Valószínűleg ezért tüntette el szem elől az apja a szerencsétlent. A hadseregbe kényszerítés pedig Orbán ocsmány, bosszúálló természetének következménye.
twitter.com/ZHviezdicka/status/1600468614192066560/photo/1
Az apa férfi az anya Gáspár. A felcsúti legényanya. Csak nem összeeresztették őket Szájer Józsival ? Apuci kicsi lánya - Szájer készülődj !
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/321610068_504697751809502_3009095814271288203_n.jpg?_nc_cat=110&ccb=1-7&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=BTurWDyvUKAAX96W_sY&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AfAIg_85sN7NL97QzyJTOEp8TeP7FKLxOc6F0R9m6QEzgw&oe=6459490B
Gáspárnak van már mennyaszonya. Véleményem szerint elég lesz kezdetben a Szájer Józsi is.
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/236739154_521829065762865_3314044782334990200_n.jpg?_nc_cat=103&ccb=1-7&_nc_sid=dbeb18&_nc_ohc=5tWIjEf6BaoAX_xo8TJ&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AfDM6YAo7Kh_9tXoUXcy4py5e-k5Tq_fbsY6ZU-hEiQQWg&oe=6459B515
Nyírfa
@csipetke: 16.25

Életüket ls vérüket Orbánért. Szolgálni őt mindhalálig. Janicsárok kellenek Orbánnak, nem az országot védő katonák.
És ezt meg lehet tenni Kádár népével. Vagy kérdezzem inkább? Ezt meg lehet tenni Kádár népével?
Nessy
@Pegero: Viszont az úr xyz -ről beszélt, ami generációs korszakokat jelöl! Z kromoszóma nincs! Soha sem volt! Ettől függetlenül ebbe a homofóbiába már teljesen betekeredett pártunk és kormányunk. A kamaszok, ha eddig nem foglalkoztak ezzel a témával, most lépten nyomon ezt hallják,és szakemberek helyett a netről tájékozódnak, vagy egymástól. Tényleg, az urakat a csinos leszbi celebek nem zavarják??
Nessy
@Pegero: Bocsánat kérés elfogadva, és viszont kérek én is, mert a Z betűt tényleg lehagytam. :-))
Qqberci
Don Krisztiforot sem az eszéért tették oda...
drrotf
Mióta tudja ez az ember hogy mi lesz itt Magyarországon amikor ezt még a feljebbvalója sem tudja nagyon sokszor:Csak nem akar okosabbnak látszani, mert akkor nem sok sót eszik meg , azaz miniszterként!
kereső
Majd lesz "progressziv" helyett reggeli ima- az olyan sziveteknek kedves "retrográd". Orbán is meg megmondta- Magyarország előre megy, nem hátra- csak nem fúzte hozzá, hogy rák módjára.

Ha, ezt a sok baromságot a "z" generációnak szántad- akkor nem sok katonád lest. Ennyi, műveletlen, pirmitiv kormánytagot hogy a bánatba tudott orbáűn összeszedni??
teuton
@Philip Marlowe: Osztan a Gazsi-gyerökkel mi lösz katonaeknal, atoperaljak kedvesnövernek, mert buzikatona nem löhet???
percsi
Köszönjük a fidnek, hogy megszállottan támadnak a gyerekek lelkére az iskolákban. Most már téma közöttük a nemátalakító műtét is.
A fidpedofilok nektek köszönhetően jól vannak!
Pedig ők a gyermekek megrontói! Sikerült a bűnös veszélyt elrejteni.
Juhász István
Azt nem közölte, hogy a SZERENCSEJÁTÉKOK is TILTVA LESZNEK- e a honi haderő tagjai részére. Amikor én katona voltam, mégha gyufaszálra játszottunk is KÁRTYÁVAL , akkor is keményen büntettek. Ott taNULTAM MEG Fayerozni, pókerezni, snóblizni. Kaszinózásra akkor nem volt még lehetőség. Ma már nyilt titok, hogy a KASZINÓBIZNISZ, az előre viszi a harsereg fejlesztését. Legalábbis a főnökük részére.
ómió
Pedig, mondjuk, egy aberró dandár, az annyira efftársi lenne...!
csipetke
@Pegero: 18:34 máj.5. Sztem nem @Nessy:-nek kéne ezt elmagyaráznod,mert ő tudja, hogy kinek milyen kromoszómát dobott a gép, hanem orbánnak, aki rengeteg témában elképesztően sötét. De ha valamit nem tud,legalább ne nyilatkozna,hogy ne tűnjön olyan ostobának. Azt bírta mondani,hogy a melegekből előbb utóbb pedofilek lesznek. Mondott ő már sok egetverő baromságot,de ez benne lesz a top10-ben..
csipetke
@Nyírfa:16:47 máj.5. Velünk mindent IS meg lehet tenni, egy ideig. Csak ez már túl régóta tart, hogy orbán hülyének néz mindenkit. Ez a szalai pedig valószínűleg magátó ilyen debil, mert ez már megszedte magát a kaszinókon, ennek már nem kéne egzisztenciális okokból baromságokat nyilatkozni, vagyis ez is alapból hülye
Nyírfa
@csipetke: 0659.

Már nincsen a fideszben olyan ember, aki ne alapból lenne hülye, ezt bizonyítja az a tény is, hogy tagja ennek a börtönérett szektának.
Sakk Matt
Ha egyszer véletlenül őt vagy közeli hozzátartozóját baleset érné, ne fogadjanak el lmbtq embertől vért - kivéve, ha bayrzsótány asszonya intézte -, de meleg orvos se segítsen rajtuk!
Sakk Matt
@Philip Marlowe: Mert egyébként oly vonzó a katonaélet, mi?
Nessy
Ha legalább ez a jó ember is tudná, mit jelent a gender szó! Semmi köze az LMBTQ idiotizmusukhoz! De a híveknek így jó, hogy nem értik mi az, és tapsikolnak hozzá!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.