Nem jelent meg az ellene rágalmazás miatt zajló büntetőper tárgyalásán, ezért a bíróság arra kényszerült, hogy rendőrökkel előállíttassa Füssy Angélát, a Pesti Srácok munkatársát – szúrta ki a Media1.

Előállította a rendőrség a Pesti Srácok munkatársát, Budaházy Edda azonnal mellé állt
Fotó: Youtube/Ultrahang Plusz

A kormánypropagandista hosszú Facebook-posztot szentelt a történteknek, így indult a sztori:

„Fantasztikusan indult a mai reggel… Mit reggel… hajnal… 5 óra után telefoncsörgés ismeretlen számról, majd rendőrautók villogása, berregése az ablak alatt. Mindez azért, mert az épp aktuális rágalmásos feljelentés miatti épp aktuális bírósági per legutóbbi tárgyalásán nem voltam ott, ezért a drága bírónő úgy gondolta, hogy elővezettet. Sőt, mivel ez nem sikerült, egyfelől mert nem mentem ki a házból, másodszor normális, emberséges rendőreink vannak, akik ismernek és tudják, hogy az oknyomozó munkám miatt vegzálnak, a bírónő telefonon történt bejelentkezésemre azzal is megfenyegetett, hogy ha nem küldök írásos igazolást, miszerint az óvodai anyák napi ünnepély miatt nem tudtam felmenni a tárgyalásra, még elfogató parancsot is kiaadat ellenem. Itt tart ma Magyarországon az újságírók kriminalizálása”

A közpénzből működő fideszes médiatermék munkatársa szerint ezúttal az egyik Szeviép-vezér jelentette fel őt rágalmazásért. Kitért arra is, hogy a jelenlegi törvények alapján akár 2 év letöltendőt is kaphat a cikkéért. 

Füssy Angéla posztjához hozzászólt Budaházy Edda, a nemrég Novák Katalin köztársasági elnöktől kegyelmet kapott Budaházy György testvére is:

Szemetek! Itt az idő a bíróságok kitakarításának!

Erre Füssy azt felelte, "meg a jogszabályokat is kigyomlálni. Örülök, hogy van új oldalad. Látom az előzőt leszedték".

Budaházy Edda azt kérte Füssy Angélától, szóljon, ha valamit tehetnek érte.

Forrás: media1.hu

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

izéke
@Horizont: ebben az országban amíg orbán van hatalmon? Nem lesz jobb sajnos,sőt! Olyan dolgok fognak történni amiket most elképzelhetetlennek tartunk. Nem szabadesésben zuhanunk az erkölcsi szakadékba hanem még a rakétákat is bekapcsoljuk. A környező országok szánakozva néznek minket,hogy mi történik velünk a saját akaratunkból,még csak nem is külső kényszer hatására.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
lampa laz
se gáz, se paprika sprayt, gumibotot meg pláne nem kaptál, akkor mit vernyogsz te hazug firkász.
Qqberci
Ilyen az, amikor a fagyi visszanyal :-)))...
izéke
@Horizont: ebben az országban amíg orbán van hatalmon? Nem lesz jobb sajnos,sőt! Olyan dolgok fognak történni amiket most elképzelhetetlennek tartunk. Nem szabadesésben zuhanunk az erkölcsi szakadékba hanem még a rakétákat is bekapcsoljuk. A környező országok szánakozva néznek minket,hogy mi történik velünk a saját akaratunkból,még csak nem is külső kényszer hatására.
Péter2
Még szép , hogy előállították , ez a rendje módja , ha nem igazoltan van távol , az idézés időpontján, akkor kap még egy felszólítást , aztán akkor sem jelenik meg , elő fogják állítani , és kap pénzbírságot is ! Ezek az aljas ,uszító, tintanyaló, kormányt kiszolgáló söpredékek azt hiszik minden törvény felett állnak , ráadásul egy gyáva férgek , mert a szófosásuk következményét nem merik vállalni , itt a jó példa igazi arca a ner-nek !
balos
Ami itt történik az ismétlése a középkori úri világnak!A "dzsentrik" újra magasba emelik a keresztet ami alatt vidáman "öldökölhetik" a népet az feudalista-tolvajok!
Aki Én
Hazudozik, uszít..., majd szídja, kritizálja a támogatott rendszerét?
Aztán még kertészkedni is akar?
Igazi ostoba szélsőséges. Tipikus.
szaboria1
Csak egy kis megjegyzés: A bíró dönti el kinek és miért kell megjeleni. A tárgyalás idejére jelezni kell miért nem tud részt venni. Nekünk egy fogyatékossági tárgyalásra kellett elvíni azóta sajnos elhunyt férjemet, mert a bíró látni akarta a fellebbezésünk valóságát. Ugyanis megint van egy joghézag a sztrokon át esett és fogyatékos maradtra nincs rendelet.
polgarb
@Maccska: Tutsek!- ennek fuss neki még egyszer!
Macskaszem
Hülye fideszprosti azt hitte, ha a terrorista köcsögöt kiengedték akkor az ocsmány fajtájukra már semmilyen törvény nem vonatkozik. Úgy látszik tévedett.
drrotf
Novák "Jószívű"Katinka lovat adott alájuk mikor kegyelmet adott annak az embernek aki súlyos bűncselekményt követett el terrorcselekményével, és most lovagolnak a hívek és szimpatikusok!Az antiszemitizmus elleni zéró tolerancia vereséget szenved, mert a kegyelmet kapottak nem bánták meg amit tettek , sőt megerősödtek, s ezt hirdetik is!Úgy látszik hogy a bírák kisöprésének terve nem éri el a kordont bontó ifjuság tetteinek társadalmi veszélyességét!
Sakk Matt
Benito Mussolini lánya Edda Mussolini.
izéke
@Shikari: nem akartam leírni de annyira kikívánkozik belőlem,hogy a jó kedves mamád,aki egy ősi mesterséget űzött a Vereckei hágónál mert már akkor kamionparkolónak hitte és szopott nyalt minden hinfoglalót,meg az állatokat is. Na abból fogantál te. Ennyi közöd van a magyarsághoz.
Néro2
Hááát úgy néz ki tényleg itt az idő a szemet kitakarításának lehetne kezdeni a fityma krotáliás csatakancával veresnével.
ómió
Má' megint ez a "nemlétező jogállam"!?
Aki Én
@ómió: ...de ha az, mit panaszkodik ez a buta némber?
Aki Én
,,...hogy feljelenti a Hozz Világra Még Egy Magyart Mozgalom alapítója, Budaházy Edda férjét szexuális zaklatásért, amiért a férfi megfogta Molnár fenekét a múlt hétvégi Budapest Pride-on. "

Ez a videó tisztán megmutatja, mennyire súlyos beteg és mennyire ostoba ez a nő. Tényleg ijesztő, el kellene tiltani a közélettől, mert abnormális, veszélyes.

www.youtube.com/watch?v=nGymTR2kh9Q
szaboria1
Ma még csak a testvér szólalt fel de mi lesz amikor maga Budaházy lép fel. A 17 év soknak már felejtős de pedig nem volna szabad elfelejteni mennyire felbujtók voltak.
Aki Én
...és néhány vélemény a videó alatt:

,,Jobboldali vagyok ( nem az a gyökér rasszista, homofób fajta) ez a nő komolyan mondom rendesen kellemetlen az egész jobboldalnak ..."
,,Nekem volt kínos hallgatni! Ez a lény a női nem szégyene!"
,,Ha választanom kéne, hogy meleg leszek vagy ezzel a nővel élem le az életem, akkor VIP vendég lennék Szájer bulijaiban."
,,A videó legjobb része Dezse Balázs feje, aki tudja, hogy a gazdái miatt Edda mellett kellene állnia, de nyilván képtelen erre, mint ahogy így lenne minden minimális intelligenciával is rendelkező ember."
...

Véleményem szerint ez a nő súlyos beteg, szenved.
És mint ilyet, rendkívül veszélyesnek tartom.
izéke
@Aki Én: látszik,hogy közeli rokonságban volt a papa és a mama ;)))
ómió
@Aki Én: Arról az "illetékes efftársadat" kérdezd, gyagyás, ne engem!
jáger laszló
Hát igen
Tényleg nem hülyeség
Összenő ami összetartozik a valós életben az emberek között is!!! Mint tapasztalhatjátok létezik a szimbiózis!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
Istenakinincsen
@Aki Én: ma, 11:17 Ezt most nem értem. Segíts! Mi a baj ezzel a nővel? A videoból annyi látszik hogy nem támogatja a buzikat. Én sem támogatom a természet ellenes ferde hajlamúakat.
Németh István
A magyar bíróság egyenlő a kalap szarral! Ez a kiindulási pont! A másik a kormány 2012-ben kinyalta az Eu valagát, hogy visszavette a nyugdíjazott szemeteket! Azóta a bíróság bohócot csinál a kormányból, de ami a legnagyobb gond saját magából is! Nem különb az ügyészség sem, de ezek taktikusan a félárnyékban vannak a primet a linkségben a bíróság adja! A Varga Judit azzal a szar anyaggal dolgozik amit az Eu. belepofázása kapcsán rákényszerített az or-szágra >> a moslék balliberális kommunista nyalós szemét szar moslékokat és a sleppjeiket! Nálunk a bíróság egy meglehetősen zárt kör ennek a megbontása a moslék Eu. belepofázások miatt > zsarolása a kormánynak > szinte lehetelen! Látjuk, hogy hülyére veszik a kormányt csaknem minden téren a moslék ballibernyák belső ellenség korrupciót biztosító hozzáállása végett! MERT ERRŐL VAN SZÓ!! EZT MIÉRT NEM LEHET BEISMERNI! ??? Ha meg beismerik akkor az Eu. ellen eljárást kell indítani! JA!! mi magyarok vagyunk - kérem szépen, mi szeretjük ha minket elnyomnak, kihasználnak mert ez kell nekünk!
Aki Én
@Istenakinincsen: Te csak ennyit láttál?
Az a baj vele, hogy nagyon buta és nem normális. Veszélyesen ostoba és szélsőséges.
Nem kell a melegeket támogatni. De nem kell butának lenni.
C_3PO
Ikarosz-mítosz és az Edda-monda...
nejlontacskó
" Kitért arra is, hogy a jelenlegi törvények alapján akár 2 év letöltendőt is kaphat a cikkéért. "
Ha hazudtál ribanc, akkor viseld a következményeit!!!
Növesszetek már végre, legalább egy csökevényes gerincet!
Nanya
@izéke: na de orbán véletlenül megdöglik?
Nanya
@Németh István: ó te végbéllény !
ne okoskodj barom ! annyit étesz te a politikához,mint tyúk az abc hez

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.