Szalay-Bobrovniczky Kristófnak ötös osztályzat jár Orbántól a hadsereg sikeres „átszervezéséért”, de a világ nem minden részén, így Lengyelországban sem, boldogok az eredménytől. A lengyel nagykövet éppen Böröndi Gábor, új vezérkari főnök legutóbbi „történelem hamisításán” felháborodva írt nyílt levelet az egyébként is összedőlőben lévő Visegrádi együttműködés magyar főkatonájának.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Az a baj, és tényleg nagy baj, hogy orbánt már csak ostoba, aljas, becstelen emberek veszik, vehetik körül.
telegdilaci
Szégyen ez az Ország mindig kell valami baromságot böfögni,hogy megútáljanak bennünket,idióták gyülekezete!
csak úgy....
minden hiába, 0rbán csak a könnyen kezelhetö,befolyásolható hülyéket türi meg a becses társaságába! -akinek esze van az 0rbán közelébe sem juthat!
Aki Én
Az a baj, és tényleg nagy baj, hogy orbánt már csak ostoba, aljas, becstelen emberek veszik, vehetik körül.
csak úgy....
@Aki Én: ez itt is jól látható a buta hívein, -had ne soroljam öket,hiszen kívülröl tudod .. :)
Eladott Ország
Ez a Böröndi Gábor egy idióta. Ennél még Szendi-Szundi Rémusz is jobb volt, az három nap alatt nem tudta teljesen elásni magát. Éppen azért volt leváltva, mert benne még egy szikrányi értelem megmaradt. Ez a NER-rendszerben megbocsáthatatlan. Lesz mit rendbe rakni, ha egyszer sikerül ezt a sátánimádó fidesz garnitúrát elküldeni. A lrengyel nagykövet arra is emlékeztette a magyar vezérkari főnököt, hogyan viselkedett akkor Magyarország, amely hivatalosan Németországgal állt szövetségben: "megtagadta Berlin kérését, hogy segítséget nyújtson a Lengyelország elleni támadásban" – írta és idézte Gróf Teleki Pál, akkori miniszterelnök szavait: “Hamarabb felrobbantom a vasútvonalainkat, mintsem hogy részt vegyek Lengyelország inváziójában", majd hozzátette: A magyar politikus ezen reakcióját soha nem felejtjük el." És még képes volt azt is beleszőni, hogy nem Magyarországot, hanem csak a síkhülye NER-es politikusokat célozza. Amit persze biztos, hogy a célzott személyek nem így fogják előadni - már ha elővezetik valahol a témát. Ha mindenre a békefolyamat a megoldás, akkor miért van hadsereg, Bőrönd elvtárs? Ráadásul te vezeted, b@zdmeg! Szegény, barom Orbán/Szíjjártó/Bőröndi stb. beszólogat nektek a cseh, a szlovák, az ukrán külügyminiszter, a lengyel nagykövet. Elég szar lehet most, itt Európa közepén magyar vezetőnek lenni, mikor a környéken mindenki utál benneteket. De lesz ez még rosszabb is.
Nyírfa
Sajnos, benne van a pakliban, hogy nem mi, nem az ellenzék buktatja meg a fideszt, hanem , Orbán. Hát, csak igyekezzen!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.