Pintér Sándor Belügyminiszter vizsgálatot rendelt el, miután kiderült, Gálvölgyi János ügyében nem megfelelően jártak el.

Pintér Sándor is intézkedik Gálvölgyi János ügyébenMTVA/Gyűjtemény: Keleti Éva

A segélyhívások kezelésének visszamenőleges ellenőrzését rendelte el Pintér Sándor azt követően, hogy kiderült: Gálvölgyi Jánost családtagjai vitték kórházba, miután egy óra alatt sem ért ki a színészhez a mentő. 

Győrfi Pál az Országos Mentőszolgálat szóvivője pénteken elismerte, hogy hibásan mérlegelt a mentésirányító a szerda délelőtti segélyhívás fogadásakor. Szintén pénteken derült ki, hogy foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés vétsége miatt ismeretlen tettes ellen nyomozást rendelt el a rendőrség Gálvölgyi János rosszulléte ügyében – írja a 24.hu.

Mint ismert, a színészt szerda reggel szállították kórházba, a délelőtt folyamán lett rosszul, azonnal értesítették a mentőket. Jelenleg kórházban ápolják, lélegeztetőgépen van mélyaltatásban.

Forrás: 24.hu

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ómió
@Aki Én: Már megint a de genere faszparaszt tetvesbolsiságod másrahazudásán rugózol, bolsiék fajkreténje!? Nem bírsz már megbékélni önmagaddal!? Már az se nyugtat meg téged, ha időnként elénekled a "szent bolsi zsoltár" Internacionálétokat!? Akkor, talán, próbálkozz a "sződd a selymet, efftárs"-sal! Kreténebb már attól se leszel!
ómió
@csak úgy...: Téged meg az agyzsugorod sanyargat? Hát, az, bizony, a magadfajta bolsiknál - ahogy most is - gyakran okoz értetlenséget!
kereső
Pintér Sándor NE "intézkedjen" Gálvölgyi művész úr ügyében! Pintér Sándor intézkedjen több millió magyar ügyében- és szervezze meg az általa kitalált rendszer normális működését, biztositsa annak feltételeit. Gálvölgyi János betegsége kellett ahhoz, hogy kiderüljön , amihez ezek hozzányúlnak akkor a "x@rből", csak x@rabb lesz. Hogy lehet egy egész országot érintő rendszert bevezetni, hogy nincsenek meg hozzá sem a személyi, sem a tárgyi feltételek?? Pintér úr- ha már elvállalta az eü tárcát is- akkor zörgesse azt a kolompot, és verje ki a kormányból/orbánból ,mindazt a pénzt, ami a rendszer normális múködéséhez kell. Mert a "kabát" nem csak gombokból áll!
Sőt, az a kabát, amely csak gombokból áll, az nem kabát.
kereső
A felelősségre vonást a rendszzer kitalálóján, és bevezetésének elrendelőjén kell kezdeni, nem a diszpécseren!
Lepényleső
...balekot annyit találnak ammennyit óhajtanak,- és a többi százezrek esetei el hol is maradtak?
C_3PO
Ha csak GÁL JÁNOS nevű delikvensről lenne szó, akkor is ekkora hercehurca lenne?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.