Pintér Sándor Belügyminiszter vizsgálatot rendelt el, miután kiderült, Gálvölgyi János ügyében nem megfelelően jártak el.

Pintér Sándor is intézkedik Gálvölgyi János ügyébenMTVA/Gyűjtemény: Keleti Éva

A segélyhívások kezelésének visszamenőleges ellenőrzését rendelte el Pintér Sándor azt követően, hogy kiderült: Gálvölgyi Jánost családtagjai vitték kórházba, miután egy óra alatt sem ért ki a színészhez a mentő. 

Győrfi Pál az Országos Mentőszolgálat szóvivője pénteken elismerte, hogy hibásan mérlegelt a mentésirányító a szerda délelőtti segélyhívás fogadásakor. Szintén pénteken derült ki, hogy foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés vétsége miatt ismeretlen tettes ellen nyomozást rendelt el a rendőrség Gálvölgyi János rosszulléte ügyében – írja a 24.hu.

Mint ismert, a színészt szerda reggel szállították kórházba, a délelőtt folyamán lett rosszul, azonnal értesítették a mentőket. Jelenleg kórházban ápolják, lélegeztetőgépen van mélyaltatásban.

Forrás: 24.hu

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Eladott Ország
Két hét alatt rendet tettem az íróasztalomban.
memgyar.net/items/21166.jpeg
Nem értek semmihez, de eddig jól megéltem belőle
memgyar.net/items/21168.jpeg
Néro2
A többiek ügyében ? Nagyon sikeres ügyeleti rendszer átalakitásilag ?
Sintér Olajos Sanya neked meg bűntársaidnak volt 40 EZER Covid halottja de nagylelkű leszek 20 EZER volt csak miattatok azért , mert hülyék vagytok mindenhez IS. Elbaxtatok mintegy 400 MILLIÁRDOT Peti pumpára , Mao könnyére nyunyókára , kór-házaitok kiürítésére covid alatt (hullaszám ismeretlen ) stb stb stb.
Süket vádlott:
No de bíró úr öt év?
Bíró :Mondom KÖTÉL.
Valamint forduljatok már fel Fityma -köpnömkőileg ahányan csak vagytok.
jáger laszló
Pintér doktor is intézkedett,de milyen minőségben,mert itt bűncselekmény nem történt!!!??
Belügyi,oktatási,EÜ-i vagy esetleg más nem ismert okokból!!???
Várjuk az információt a doktor úrtól!!!??
csak ennyi
barátilag
J.L.
vacsi
Nagyon helyes, hogy Gálvölgyi esetét nagydobra verték, mert így legalább kiborult a bili! Úgyhogy Pintér úr intézkedjen az összes többi esetben is, ahol nem ismert emberekről volt szó - ők is megérdemlik, hogy időben menjen értük a mentő! És hány ilyen eset fordult elő...
Néro2
@Qqberci: Jahhh. Szőkített olajjal jobban csúszik. Le bármi is Nemzethy Savazók torkán.
Néro2
@Horizont: Régi vicc.
A felette lévő ?
Mert az meg nem vicc.
csipetke
Pintérnek nem Gálvölgyi miatt kellene csak intézkedni,hanem úgy általában a sz@rt se érő egészségügy miatt. Szeretjük Gálvölgyit,de itt nem kéne megkülönböztetni őt, vagy a teljesen ismeretlen Mariska nénit,vagy Józsi bácsit,mert mindenkinek egyformán járna az,hogy időben kiérjen a mentő. De ennek a bandának olyan szinten sikerült lepusztítani az egészségügyet, hogy sok-sok ember halála szárad a lelkükön, akikhez nem ért ki a mentő.
Nessy
@csipetke: Kovács bácsi esetében nem volt ekkora felhajtás! Ezt azért nem kellene így előadni, mintha ilyen még soha nem történt volna! Pedig nem ritka, Pintér elvtárs, csak nincs ekkora visszhangja!
Giovanni Alba
@csipetke: ma, 11:47
Akkor felmelegítik L. Simon L. anyukájának ügyét is? Igaz, ott nem a mentőkkel volt gondja, hanem a háziorvossal, de ma már ez egy kalap alá (olajszőke sanya bá' kalapja alá) lett vonva. A helyzet pikantériája, hogy ezesetben is olyan családtag telefonált, aki nem tartózkodott a helyszínen.
"Facebook-posztban csodálkozott rá L. Simon László, a Nemzeti Múzeum igazgatója, korábbi kulturális államtitkár és fideszes országgyűlési képviselő arra, hogy csak telefonon tudott bejelentkezni beteg édesanyja a háziorvoshoz.
A politikus részletesen leírja, milyen állapotban van édesanyja – aki feltehetően tüdőgyulladást kapott –, és név szerint említi a háziorvost, aki szerinte azt mondta az anyjának, hogy ne menjen be a rendelőbe, mert még megfertőz valakit."
hvg.hu/itthon/20220420_l_simon_laszlo_edesanyja_haziorvos_egeszsegugy
drrotf
@csipetke: Én is ugyan ezt gondoltam!Sanya bácsinak nem Gálvölgyivel történtek miatt kellene vizsgálatot tartani, hanem azért mert ez az egész rendszer úgy rossz ahogy van, az ember munkaerő hiányát már nem lehet átszervezésekkel javítani, csak rontani tudják a mi "emberbarát vezetőink"Azt a felhívát pedig amit az egészségügy vezetői a nepokban tettek közzé, hogy vitás esetekben mindig a rosszabb variációt kell a mentősnek figyelembe venni nem most kellett volna a mentős figyelmébe ajánlani, hozni, hanem attól a naptól kezdve, nap mint nap , ha kell hangosan elmondatni és elismételtetni a mentőssel amikor a segélyhívások fogadására beosztották, és ha csak egy kicsit is gondolkodik akkor őt a segélyhívások fogadása alól fel kellett volna menten, mert aki nem tudja betéve ezt a szabályt, az ne döntse már el azt hogy kinek kell mentő és ki várhat még egy két napot vagy órát!!Az alapellátástól kezdve rossz az egészségügyi rendszer, mert ma már ha egyáltalán van az alapellátásban háziorvos, aki egy héten öt napon keresztül rendel, hozzá csak előzetes bejelentéssel lehet bemenni, azt nem kellene fejlődésnek bemutatni ahhoz képest, hogy nem régen mér csak úgy minden különösebb értesítés nélkül ha az ember úgy érezte magát ,hogy nincs jól, beteg akkor elmehetett a háziorvosához aki udvariasan fogadta, megmérte a vérnyomását , megvizsgálta ami azért különös mert most a beteg leírása, bemondása alapján állapít meg betegséget ez a rendkívüli képességekkel rendelkező házi orvos.Ha kellett az orvosi nyilvántartásokat megtekintve küldte a beteget tovább szakrendelésre , laborba , vagy szemfenék vizsgálatra, és nem a betegnek kellett mondani hogy küldje már el szemfenék vizsgálatra a doktor úr , mert hogy már több mint egy éve csináltak nála ilyen vizsgálatot, és mint cukorbetegnek évente kellene ezt a vizsgálatot elvégeztetni!Egy szóval ha az ember nem figyel arra, hogy a háziorvosa mit nem csinál meg vele a vizsgált során , akkor könnyen a kórházban köthet ki, mert ő sem figyelte...
gina
Vén pedofil alkesz gyilkos, mire ez a vizsgálódás???, ez van ma magyarban OV szent rohadó országában , beteg állat te vagy meg a fidesz bandád a felelös,, takarodjatok oda ahova gondolom szemét patkányok-- megint keres ez az elmebeteg egy felelöst pedig ök a hibásak...
drrotf
Azt hogy milyen "jó" az alapellátás egy mai hír is megerősíti.Jász-Nagykun Szolnok vármegyében , Túrkevén és négy községben nincs háziorvos, a polgármester nem tud orvost alkalmazni ezen a helyen , mert senki nem jelentkezik már egy ideje!Erre lehet azt mondani , hogy ez egy világszínvonalú egészségügyi ellátás.A Holdról sem látszik , mert ami nincs azt nem lehet látni még Pintér Sanya bácsinak sem. Azelőtt ugyan nem így volt mert volt háziorvosunk, de most ez a módi, hogy nincs.A polgármester csak keresztbe teszi a kezét és azt kérdezi mit csináljak! Kérdezze Pintér urat, ő a felelőse az egészségügynek!Gondoljanak bele emberek, ha valaki beteg lesz , az mit csinál, hová megy, és miért fizetnek ott tb hozzájárulást, ha még az egészségügyi alapellátást sem biztosítja az állam!Gondolkozzanak és cselekedjenek, ez volt az ígéret a kormány részéről?
Nessy
Hol érdekli ez Pintért, meg a többi léhűtőt, képviselőt! Pont a fenemód keresztény, szociálisan érzékeny kormányfrakció söpörte le az asztalról a javaslatot, miszerint ne járjon nekik VIP ellátás! Mert nekik az jár! Ennyire nem bíznak az általuk megszavazott törvények miatt padlóra került egészségügyben?? Pedig ők szavazták nekünk! Ja, ők nem kérnek belőle! Verje meg őket a jeges eső!
Aki Én
@ómió: ezt sem érted, mi, faszparaszt tetvesbolsi?
csak úgy....
@Aki Én: majd talán megérti, ha a neje vagy valaki szerette miatt kágylózik fölöslegesen a mentöknek.., - persze egy ilyen faxinak, mint @ómió:, kutyája sem igen szokott lenni...
Juhász István
Drukkolok Gálvölgyi művész úr felépüléséért. Megjegyzésem az, hogy ha, és amennyiben NEM egy országosan ismert, szeretett művészről lenne szó, hanem agy mezei átlag állampolgárról, akkor senki nem figyel föl az esetre, holott sejtéseim szerint az ilyenek MINDENNAPOSAK. A Pintér vezette EÜ. ennyit ér. Kórházak , osztályok állnak le, mert nincs orvos, minek kell fizetnünk a járulékokat, ha nem kapunk normális ellátást ? A várólisták elérése lassan egyenlő lesz a MEGSZŰNÉSÉVEL, mert addigra a beteg ELHALÁLOZIK. Őt már csak a PATOLÓGUS fogja megvizsgálni. Utóljára...
ómió
@Aki Én: Már megint a de genere faszparaszt tetvesbolsiságod másrahazudásán rugózol, bolsiék fajkreténje!? Nem bírsz már megbékélni önmagaddal!? Már az se nyugtat meg téged, ha időnként elénekled a "szent bolsi zsoltár" Internacionálétokat!? Akkor, talán, próbálkozz a "sződd a selymet, efftárs"-sal! Kreténebb már attól se leszel!
ómió
@csak úgy...: Téged meg az agyzsugorod sanyargat? Hát, az, bizony, a magadfajta bolsiknál - ahogy most is - gyakran okoz értetlenséget!
kereső
Pintér Sándor NE "intézkedjen" Gálvölgyi művész úr ügyében! Pintér Sándor intézkedjen több millió magyar ügyében- és szervezze meg az általa kitalált rendszer normális működését, biztositsa annak feltételeit. Gálvölgyi János betegsége kellett ahhoz, hogy kiderüljön , amihez ezek hozzányúlnak akkor a "x@rből", csak x@rabb lesz. Hogy lehet egy egész országot érintő rendszert bevezetni, hogy nincsenek meg hozzá sem a személyi, sem a tárgyi feltételek?? Pintér úr- ha már elvállalta az eü tárcát is- akkor zörgesse azt a kolompot, és verje ki a kormányból/orbánból ,mindazt a pénzt, ami a rendszer normális múködéséhez kell. Mert a "kabát" nem csak gombokból áll!
Sőt, az a kabát, amely csak gombokból áll, az nem kabát.
kereső
A felelősségre vonást a rendszzer kitalálóján, és bevezetésének elrendelőjén kell kezdeni, nem a diszpécseren!
Lepényleső
...balekot annyit találnak ammennyit óhajtanak,- és a többi százezrek esetei el hol is maradtak?
C_3PO
Ha csak GÁL JÁNOS nevű delikvensről lenne szó, akkor is ekkora hercehurca lenne?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.