Terepjárót, villanyautót, új irodai bútorokat vásárolt a Sándor-palota az egy évben, amióta Novák Katalin hivatalba lépett, mindezekre sok százmillió forintnyi közpénz ment el.

Novák Katalin hivatala 66,4 milliót költött csak egy zongorára, és ez nem minden – repkedtek a százmilliók

Novák Katalin köztársasági elnök érdeklődőkkel a hivatalba lépésének első évfordulója alkalmából tartott nyílt napon a Sándor-palotában 2023. május 14-én. MTI/Bruzák Noémi

Nem csak a a Köztársasági Elnöki Hivatal nevét változtatja meg – júniussal – Sándor-palotára, de pénzt nem sajnálva cseréltette le annak berendezését is Novák Katalin államfő – derül ki az Mfor.hu cikkéből. Például – írják – 2022. decemberében a Cseke Hangszerjavító és Kereskedelmi Bt.-től

66,4 millió forintért beszereztek egy Steinway&Sons versenyzongorát az állami protokoll feladatok ellátására. Pedig 2010-ben már vettek egy zongorát a hivatalba, igaz, az csak 2,5 millióba került.

Bútorokra a Nowy Styl Hungary Zrt.-vel kötött egy 67,7 millió forintos megállapodást a lap szerint a Sándor-palota. De vettek öt elektromos autót 92,4 millió forintért és terepjárót 17,9 millió forintért, parkolóhelyet pedig 42,7 millióért bérelnek a Várkapitányág Zrt.-től. A lap szerint

összesen közel 280 milliót költött a Sándor-palota autókra, számítógépes eszközökre pedig legaláb 182,5 milliót, mióta Novák hivatalba lépett.

Közvélemény-kutatásra 10 millióért kötött szerződést Novák hivatala, a Fidesz-közeli Kutató Piac- és Véleménykutató Kft-vel – írja az Mfor.hu. Megjegyzik, május 13-án meg is jelent a Nézőpont Intézet kutatásának eredménye, miszerint a magyarok többsége elégedett Novák Katalin köztársasági elnök eddigi munkájával.

Forrás: Mfor.hu

88 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
"beszereztek egy Steinway&Sons versenyzongorát az állami protokoll feladatok ellátására"

Annak a tetején fog ultizni az alezredes...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nanya
@ómió: megyek a slozóra ,megszorongatom a nyakadat !
Béla333
Egyáltalán tud zongorázni ez a némber, vagy csak dicsekedni akar vele, hogy ő ezt is megengedheti magának?!
Nanya
@CsipkeRózsa: Na,most lettem idegbe ! Belegondolni is iszonyat,hogy esetleg elkapják a rossz fiúk beledugják a fejét valami acél csőbe és hátulról...Ne engedd Istenem ,hogy ilyesmi megtörténhessen.
ómió
@Nanya: Ne hazudj! Bolsi szarkupacként te "kiszoppantani" szoktad a bolsi slozótermést, nem "cicózol" vele! Utána inkább a szarosbolsi pofádat törölgesd le!
Nanya
@ómió: lucskos pofával nem beszélünk !
Ja !
baszdanyád !
Ha te is szereted,ha írok neked csak szólj !
A @shikari: szokott szólni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.