Az államtitkár kiborult egy LMBTQ-kiadvány miatt a Facebook-oldalán. 

LMBTO-riadót fújt Rétvári Bence egy képregény miatt

Fotó: MTI/Lakatos Péter

Rétvári Bence egy ismerőse egy könyvesboltban kiszúrt egy olyan képregényt (Heartstopper, Szívdobbanás), amiben fiúk csókolóznak.

Ennyi elég is volt az államtitkárnak, hogy az alábbi szöveget tegye közzé a Facebookon.


A Telex emlékeztet rá, hogy ha rákeresünk a könyvre, akkor feltűnhet, hogy a könyv borítóján is szerepel, hogy 18 éven felülieknek! Az amerikai képregényből egyébként film is lett, ami a Netflixen elérhető.

Forrás: Telex.hu

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Drága álomtitkárunk! Kötelező olvasmány az általános iskolákban? Nem! Rá van írva, hogy 18 éven felülieknek? Igen! Elolvasta, tudja mi áll benne? Nem! Akkor most miért méltóztat háborogni?? A kedves ismerőse feltételezhetően egyébként sem vette volna meg a korhatár jelzés miatt kiskorúnak! A srácokat, akiket érdekel, megnézik a neten a filmet!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nessy
Drága álomtitkárunk! Kötelező olvasmány az általános iskolákban? Nem! Rá van írva, hogy 18 éven felülieknek? Igen! Elolvasta, tudja mi áll benne? Nem! Akkor most miért méltóztat háborogni?? A kedves ismerőse feltételezhetően egyébként sem vette volna meg a korhatár jelzés miatt kiskorúnak! A srácokat, akiket érdekel, megnézik a neten a filmet!
tothjani
Egy fasiszta államban mindenkinek a fasiszta ideológiát kell követni, akkor is ha az Infláció miatt éhen döglik.
Pálinkás Pál
egy újabb szépreményű buzzancs, az eresztény kormányból...
Clavigo
Ez hülye nincs véletlenül átoperálva..? Annyi biztos,,hogy a nyakán ,a feje helyett egy segget látok...ha jól megnézem..
Eladott Ország
Felesleges a gyerekeket agyilag terhelni, mikor sokkal égetőbb kérdésekre kell választ kapniuk, mint például hogyan kerüljük el 9 évesen a nemváltást és hogyan ne legyünk csatakmelegek, ehhez pedig a hit és a kereszténység, a mindennapos testnevelés az iskola folyosóján minden választ megad. Ha ezek esetleg nem segítenének, még mindig ott a lövészet. Ennyi !
uploads.disquscdn.com/images/6e24b428096fcf60cff942491336e5d53f15c8daba8f3441577a73a6daacd55d.gif?w=800&h=180
Nyugati áltudományok, tanuljanak a fiatalok bepálinkázva disznót perzselni, az a férfinak való munka!. Lesz majd mindennapos hittanóra és honvédelmi ismeretek. Amihez a Miniszterelnök Úr nem ért, azzal szükségtelen a fiatalokat terhelni. Amihez meg ért, azt azért nem kell tanítani, mert itt van Ő nekünk.
www.startlap.hu/uploads/2022/01/orb%C3%A1n-720x415.jpg
vacsi
@Nessy: Megmondom, miért háborog: a könyvesboltokba gyerekek is járnak, én pl. középiskolásként az uzsonnapénzemet rendszeresen könyvekre költöttem. Megtetszett valami, esetleg a borítója, címe, bármi, megvettem - és el is olvastzam a húgommal együtt. De azok a könyvek, abban az időben tisztességesek voltak, a gyerekeket szépre, jóra nevelték. Ma viszont a mocsokra!
Aki Én
Nem csodálkozom, hogy a fidesz buzijai és pedofiljai ezt lesik.
Ők a legnagyobb LMBTQ propagandisták.
Nem ez lenne a dolguk, nem erre kaptak felhatalmazást, de nem bírnak kivetközni magukból. Komcsiznak, buziznak.
Nessy
@vacsi: Akkor elmondok valamit 11 éves voltam, amikor 16 ágyas női kórteremben feküdtem két hónapi. Villanyoltás után, mikor azt hitték én már alszom, kezdtek komoly témákról beszélni. Van fogalmad, mi mindent hallott a "gyerek", akinek esze ágába sem volt az elején még aludni. Nem lettem leszbikus, nem akartam nem váltó műtétet, normális életem volt. Igaz, anyám, mikor otthon kezdtem neki a hallottakat néha mesélni, anatómiai képeken magyarázott meg sok mindent, az akkori szintemen. Ahogy később sem voltak tabu témák., hiszen nővér volt. Hidd el egy könyv sem árt többet, mint naponta hússzor a buzi szót hallani úton, útfélen. Meg kiskorúaknál nem létező nem-váltásról értekezni a tv-ben nap közben.
Néro2
Mindig az kiabál akinek a háza ég.
Csak nézzetek rá.
namihami
Mi ebből a tanulság?
Holnap adjon ki egy enciklikálét Erdő pajtás, amiben a hívőknek tiltott területte nyilvánítja a könyvesboltot! Persze, a világiakat! Az egyházi matadhat, ltt csak szépet és jót olvashat! Amit aztán a tisztelendő bácsival azonnal átültethet a gyakorlatba és ízlés szerint tovább fejleszthet!
Mennyivel az egyháznak tetszőbb így!
NKF
Minden balos buznyák?Minden buznyák balos?
ómió
Pedig, hát, az LMBTQ, az maga "az efftársi jövő"!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.