Orbán Viktor szerint „Kis Grófo is előre megy, nem hátra”.

Ez még Orbántól is túlzás: hivatalos oklevéllel köszöntötte Kis Grófót – fotóOrbán Viktor/Facebook

Orbán Viktor úgy gondolta, hogy neki mint miniszterelnöknek, illik felköszöntenie Magyarország egyik kiemelkedő zenei alkotóját, Kis Grófót. A zenész éppen a 30. születésnapját ünnepli, amire – a közzétett fotó alapján – egy oklevelet is kapott a miniszterelnöktől.

Ezt a fotó alatt kommentben külön meg is osztotta, hogy az egész ország láthassa, hogy hogyan köszönti az „ország elsőszámú bulibáróját”. A levelet hivatalos pecséttel és aláírással is ellátta, mint minden fontos dokumentumot.

A kommentelők természetesen nem hagyták szó nélkül a dolgot: volt, aki arra kíváncsi, hogy Győzike is kapni fog-e hasonlót, de olyan is volt, aki csak annyit írt, ennél már nincs lejjebb. 

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyírfa
Szimpátiavadászat. Mindegy, családban marad.
Üres vagy.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Toller Béla
Azt sem értettem, hogy Boros meg Bocskor mi a fenét eszik azon a gyökér győzikén ! Orbánt értem, ő is végezhette volna így...jelzem, bár úgy történt volna !
jáger laszló
Hát ilyen diplomája nem mindenkinek van az tuti!!
Lehet hölgyeim és uraim irigykedni!!!??
csak ennyi
barátilag
J.L.
Mirabilis
Cigány a cigánnyal
Farkas flóri:
A Legfőbb Ügyészség szerint a „Híd a munka világába” program kapcsán költségvetési csalás gyanúja miatt folyamatban van a nyomozás a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Bűnügyi Főigazgatóságán, ami 2015-ben kezdődött. Az ügynek 2018 novemberében még nincs gyanúsítottja, és még Farkas Flóriánt sem hallgatták meg, pedig ő írta alá a szerződések legnagyobb részét. 2018-ban az OLAF is vizsgálatot indított az ügyben.[17]

2021 májusában a HVG megkeresésére ugyanazt válaszolta az Ügyészség, amit korábban Hadházy Ákos független képviselő kérdésére, miszerint „öt személyt már kihallgattak”, más eredménynek nem volt jele.[18] 2022 őszén a Nemzeti Adó- és Vámhivatal úgy szüntette meg az eljárást "bizonyítottság hiányában", hogy Farkas Flóriánt egyetlen egyszer sem kérdezték ki az ügyben.[19
ómió
@m73: Amikor a Böszmeánuszból kikönyökölsz, mindig ilyeneket szoktál óbégatni!?
ómió
@Aki Én: Hogy jön ide a Böszme!? Úgy jön ide, bolsiék elmebetege, hogy ő a "mindenható" gazdátok! Az elmeosztályon már ezt is "elfelejtetted!?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.