Orbán Viktor miniszterelnök a bledi kereszténydemokrata internacionálé (CDI-IDC) vezetőségi ülésén vett részt, ahol többek között Magyarország békepártaságáról is szó esett.

Orbán: Magyarország minden béketervet támogatOrbán Viktor/Facebook

Orbán Viktor egy hangulatos kedvcsináló videót posztolt a közösségi oldalára, amelyben beszámolt arról, hogy maga is részt vett az  CDI-IDC, azaz a bledi kereszténydemokrata internacionálé vezetőségi ülésén. A helyszínen horvát és szlovén újságírók kérdéseire is válaszolt, ennek során elmondta:

Magyarország, amely a béke oldalán áll, minden béketervet támogat, mert nem tudjuk, végül melyik visz sikerre, de ha nem tesszük meg az első lépést, sohasem jutunk el a békéig.

Ezt persze egy kissé forráskritikával illethetik azok, akik tudják, hogy a magyar vezetés hogyan igyekszik érdekes hintapolitikát folytatni Oroszrország és a nyugat között, hogy importtilalmat vezettünk be az ukrán gabonára, vagy éppen azt, hogy hogyan próbáltuk több alkalommal is ellehetetleníteni az oroszok ellen irányzott szankciós politikát.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pálinkás Pál
a béke, megnyugvás alapja ,putyler, meg a zsírdesznyó eltüntetése...
NKF
Akkor a háború és nem a béke a legfontosabb? Balos,balfaszoknak tökmindegy!
balos
Azért az hogy keresztyény és demokrata szerintem ellentétes a józan ésszel!A történelem bízonyítja,hogy a vallás mindig a hatalom egyik tartó szarja,mert különben a hirdetői éhen halnának!Talán a szegényeket segítők között akad olyan hirdetője,aki teszi is amire esküdött!Annyi borzalmat amit a keresztyénység kitalálása óta nevében elkövettek az minden hábórúban elesett számát felülmúlja!
balos
@sgl: A hatalom elkövetői minden esetben sikerrel "alkotnak" ilyen OKOS FŐKET!A baj,hogy a seggnyalók többen vannak!
balos
@NKF: Mint már jeleztem:nyasgem,de csak abban az esetben,ha előtte 133 napig nem nyalód a geciék seggét!Ja a mihazánkos segg az a duplája ideig mentesít!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.