A szerdai belügyminisztériumi találkozón ismét egyértelművé vált, hogy a baloldal valójában csak balhét akar és akadályozni akarja a pedagógusok béremelését – kommentálta a Fidesz a baloldali pártok sajtótájékoztatóján elhangzottakat.

A Fidesz szerint a baloldal ismét balhézni ment, nem egyeztetni
Fotó: Orbán Viktor miniszterelnök beszédet mond a CPAC Magyarország kétnapos konzervatív konferencián a Bálna Budapestben 2023. május 4-én. A Konzervatív Politikai Akció Konferencia (CPAC) a jobboldal egyik legnagyobb nemzetközi tanácskozása. MTI/Koszticsák Szilárd

A nagyobbik kormánypárt az MTI-hez eljuttatott közleményében azt írta: ma is csak balhézni jöttek, nem egyeztetni. A baloldal emberei az ülésen is bekiabálásokkal provokáltak, és már az elején kijelentették, hogy "nem egyeztetni jöttünk".

A Fidesz felháborítónak tartja, hogy a baloldal brüsszeli politikusai havi 5-6 millióért azért dolgoznak, hogy a magyar pedagógusok ne kereshessenek 800 ezer forintot.

A pedagógusok már rég megkaphatták volna a fizetésemelésüket, ha a baloldal nem áskálódna a saját hazája ellen és Magyarország már hozzá juthatott volna a neki járó uniós forrásokhoz. A kormánypártok teljes mértékben egyetértenek azzal, hogy a pedagógusok bérét jelentősen emelni kell, az új pedagóguséletpálya-törvény tervezete éppen ezt alapozza meg

- zárta állásfoglalását a kormánypárt.

Az ellenzéki pártok elfogadhatatlannak tartják és ezért elutasítják a kormánynak a pedagógus-státusztörvénnyel kapcsolatos javaslattervezetét.

Forrás: MTI

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Nem kell 600 milliárdnyi adóforintért telefon társaságot venni az állam pénzéből, hanem fizetést kell rendezni a tanároknál!
Nem az Unió dolga a magyar állami alkalmazottaknak fizetést adni, hanem ez a maffia állam dolga lenne!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
namihami
Pedig a Fidesz hajlandó volt kész tények elé állítani, csak el kellett volna azokat fogadni! De az ellenzék még arra se volt partner, hogy a Fidesz kizárólagos utasításait szó nélkül fogadja el!
Néro2
Hát az a baj hogy a baloldal nem tudja hogy mi a fityma egyeztetés csak a balhé mindig.
Pedig így kell azt az egyeztetést csinálni nem balhésan.
uploads.disquscdn.com/images/ad17ce89dee4fe9b5887c067924d2624e10c9ad8ef905bed3f47764fb810cab3.jpg
Nessy
Ha nem mentek volna el,akkor azon háborogna a fidesz,így meg azon, hogy a szakemberek bele szerettek volna szólni a róluk szóló törvény tervezet szövegébe . Klasszikus van rajta sapka, nincs rajta sapka! Azért az nem zavarja se Orbánt,se Pintért,se az álomtitkárt, hogy ők komoly, ki milliós,ki több százezer forintos emelést kaptak januártól. Nekik nem kellett Brüsszelre várni! Cinikus társaság!
drrotf
Ugyan már ,kedves Fidióták!Milyen egyeztetés az ahol kérdezni sem lehet?Először talán az lenne a jó ha a fogalmakkal tisztában lennétek , tudnátok azt hogy az egyeztetés az egy párbeszéd, és aki meghívja a másik felet annak az illem szerint engednie kellene a másikat szóhoz jutni!Vagy szerintetek az egyeztetés az megfelel egy egyoldalú közléssel ,felolvasással, és a meghívottak úgy egyezkednek hogy nem szólhatnak egy szót sem?Talán gondolat átvitelt alkalmaznak a meghívottak, természetesen azt is titokban!
gina
Mocskos hazug tolvaj, magunk ellen beszélek, de egy fillért se adjon az EU nektek maffia szemetek, úgysem jut el a néphez retkes csaló.. nem kellett volna ellopni a nép pénzét és nem másra várni,,,a lélegeztetö gépekbö, és az csak egy tétel már meglenne a tanárok emelése,, ugye zsiros du isznü, eteted a barom hivöid ezzel a baromsággal,,,különben nektek semmi nem jár,,,
ómió
Még mindig nem látni!? A "magyar baloldal" brüsszeli "delegáljai" azért "izzadnak", hogy a honi efftársaik idehaza balhézni tudjanak!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.