Tegnap már durrogtak a pezsgők a kormánypropaganda szerkesztőségeiben, hiszen a parlamentnek nevezett színházban megszavazták: ezentúl nem büntethető rágalmazás vagy becsületsértés miatt, ha valaki a szennysajtóban rágalmaz – fogalmazott Hadházy Ákos közösségi oldalán.

Hadházy: "Tegnap már durrogtak a pezsgők a kormánypropaganda szerkesztőségeiben"
Fotó: Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő beszél az általa meghirdetett tüntetésen az MTVA óbudai székháza előtt 2022. november 4-én. MTI/Koszticsák Szilárd

Úgy véli, egyértelmű, hogy a szándék itt csupán a propagandisták kimentése volt,

hiszen a sajtón kívüli világban hatályban marad a becsületsértés és a rágalmazás tényállása, a csaló polgármesterek például továbbra is feljelenthetik azt, aki merészeli leleplezni az ügyeiket.

Mint írja, nyitva marad a polgári peres út, "be lehet perelni a lejárató, hazudozó szennylapokat, de ennek sajnos nincs túl nagy visszatartó ereje: a bíróságok évekkel később megítélnek 100-200 ezer forintos sérelemdíjakat, amiket az állami milliárdokkal kitömött szerkesztőségek röhögve kifizetnek".

Ráadásul a Kúria már elkezdte felpuhítani a polgári peres gyakorlatot is, például azzal, hogy a hazugság nem is hazugság, csak feltételezés vagy csak egy kis figyelemfelkeltő túlzás

- tette hozzá.

Hadházy Ákos emlékeztetett:

Deák Ferenc még azt mondta: „Ha tőlem függene, a sajtótörvénynek csak egy paragrafusa volna: hazudni nem szabad.” Kocsis Máté és barátai ezt is átírták: „Hazudni márpedig szabad!” Ez ugyanis a rendszer lényege: a hazugságokból, rágalmakból és álhírekből épített alternatív valóság.

Forrás: Facebook

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

TASzSz
Te is ott koccintottál, mint ex-fideszes!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kulabombaafityiszre
@ómió: Lehet. Bazd meg te is a repedtseggü kurvaanádat ,te te kis hazudozós fideszes faszkalap.HAHAHA
Nessy
Ezek szerint, érvek, korrekt vélemények helyett lehet gorombáskodni, sértegetni, bemocskolni bárkit. Minél alpáribb , jellemtelenebb egy publicista, annál hamarabb kap lovagkeresztet.
Toller Béla
@Maccska: Persze, ez a bíró jó neked, ebben az ítéletben megbízol ! Pedig ez volt a hamis ! Amikor a tényt elkövették, a gyanusítás még egyáltalán nem volt megalapozott, ahogyan később lett az, de fenntatották - ilyen nevetséges a magyar jogrend.
ómió
@kulabombaafityiszre: A szétkúrt3,14csájú bárcáskurva anyád csak nem "kifogott" a hazudozóbajnok bolsi tetvességeden!?
kulabombaafityiszre
@ómió: Baszon szájba téged a repedtseggü szájer józsi.Ja,az neked már megvolt.azóta is nyalogatod a józsi spermáját a szád széléről.Nehogy terhes legyél ettől az aktustól köcsög.krvnyd.HAHAHA
Kis-nagy buzi ómió.HAHAHA
ómió
@kulabombaafityiszre: Mi van, bolsiék elmebetege!? Túlszoptad magadat Bite efftársadtól és már a bitegecit böfögöd fel!? Az csörgedezik a pofád szélén!?Ezért nincs időd a bárcáskurva anyádat megdugni, bolsi buzzancs, vagy az aberróbolsi metabolizmusod lehetetleníti el!?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.