Kedden folytatódott a Fővárosi Törvényszéken a Schadl–Völner-korrupciós ügy tárgyalása, amiben Völner Pál volt igazságügyi államtitkárt hallgatták meg. 

Megtalálták Schadl titkos repülőgépét
Fotó: RTL

Völner vallomásában továbbra is tagadta, hogy bármit is elkövetett volna. A vallomásban Varga Judit és Bayer Zsolt neve is elhangzott. A publicista tombolt, és nem akarta elárulni, milyen szívességet kért Völnertől.

A G7 derítette ki, hogy egy hobbirepülőgépe is van a korrupcióval vádolt Schadl Györgynek, a Magyar Bírósági Végrehajtói Kar korábbi elnökének.

A lap szerint minden jel arra utal, hogy a gépet még abban az időszakban vásárolta, amikor a vád szerint százmilliós bevétele származott a korrupciós ügyekből, és rendszeresen csúszópénzt adott át Völner Pál akkori igazságügyi államtitkárnak.

A G7 kiemeli, sejthető volt, hogy a végrehajtói kar egykori elnökének nem minden vagyonát helyezték zár alá, a vádiratban felsorolt vagyontárgyak között biztosan nem szerepel az a repülőgép. 

Kérdésükre Schadl ügyvédje is megerősítette, hogy a vádiratban nincs szó repülőről.

A magyar légijármű lajstrom szerint Schadl egy Piper PA-28 Cherokee típusú repülő tulajdonosa.

Újonnan egy ilyen repülő nagyjából 200 ezer dollárba, azaz jelenlegi árfolyamon durván 70 millió forintba kerül, használtan azonban jóval olcsóbb, különösen a régebbi modellek – írja a lap.

További részletek itt olvashatóak.

Forrás: G7

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Péter2
Szépen megneveződnek a bűntársak, potyogna a csontvázak a szekrényből ! " Nem zörög a haraszt , ha ..."
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
@csak úgy...: ugye a büntársak nevét a fidesz nem meri kiveretni belöle a tekes smasszerjaival ? :)
justhpeter
@csak úgy...: Tudod hogyan lehet a NER-ben a bűntársakat megtalálni ? Találomra !
jesz
@lampa laz: hát ez az...nem csak repülő, yacht, de ingatlan, és bankbetét is...és ahogy írod, Spanyolország egy igen kedvelt hely "ilyen ügyekben"
kereső
Gratulálok az ügyészségnek, az NNI-nek, a NAV-nak, hogy a G7 portál "megtalálta" a repülőgépet- amely 2018 óta schadl tulajdona. Vajon melyik tényfeltáró portál lesz az- a magyar igazságszolgáltatás helyett- , amelyik megtalálja azt az 1,3 milliárd forintot . Ennyi hibádzik ugyanis az "elszámolásban".
ómió
70 milliós repcsi!? Hol van ez Czeglédy efftárs 6 milliárdjától!?
kereső
@ómió: A 70 milliós repcsit megtalálta a G7 portál. Czeglédy 6 milliárdjának bizonyitékát !!!meg még mindig keresi a NAV, és az ügyészség- csak nem találja. Sem ők, sem a G7, sem az átlátszó...sem senki. Na, ez a különbség te majom...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.