Kedden folytatódott a Fővárosi Törvényszéken a Schadl–Völner-korrupciós ügy tárgyalása, amiben Völner Pál volt igazságügyi államtitkárt hallgatták meg. 

Megtalálták Schadl titkos repülőgépét
Fotó: RTL

Völner vallomásában továbbra is tagadta, hogy bármit is elkövetett volna. A vallomásban Varga Judit és Bayer Zsolt neve is elhangzott. A publicista tombolt, és nem akarta elárulni, milyen szívességet kért Völnertől.

A G7 derítette ki, hogy egy hobbirepülőgépe is van a korrupcióval vádolt Schadl Györgynek, a Magyar Bírósági Végrehajtói Kar korábbi elnökének.

A lap szerint minden jel arra utal, hogy a gépet még abban az időszakban vásárolta, amikor a vád szerint százmilliós bevétele származott a korrupciós ügyekből, és rendszeresen csúszópénzt adott át Völner Pál akkori igazságügyi államtitkárnak.

A G7 kiemeli, sejthető volt, hogy a végrehajtói kar egykori elnökének nem minden vagyonát helyezték zár alá, a vádiratban felsorolt vagyontárgyak között biztosan nem szerepel az a repülőgép. 

Kérdésükre Schadl ügyvédje is megerősítette, hogy a vádiratban nincs szó repülőről.

A magyar légijármű lajstrom szerint Schadl egy Piper PA-28 Cherokee típusú repülő tulajdonosa.

Újonnan egy ilyen repülő nagyjából 200 ezer dollárba, azaz jelenlegi árfolyamon durván 70 millió forintba kerül, használtan azonban jóval olcsóbb, különösen a régebbi modellek – írja a lap.

További részletek itt olvashatóak.

Forrás: G7

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Péter2
Szépen megneveződnek a bűntársak, potyogna a csontvázak a szekrényből ! " Nem zörög a haraszt , ha ..."
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Péter2
Szépen megneveződnek a bűntársak, potyogna a csontvázak a szekrényből ! " Nem zörög a haraszt , ha ..."
csak úgy....
akkor schadl a reülös gizinéni fideszes változata? :) -hány évig is tartott mire észrevették ,hogy lop mint egy megszállott állat?
lampa laz
Ahol repülő van, ott jacht is van, NER társaknál ez így divat.Talán körül kellene nézni Spanyolországban is.
csak úgy....
@csak úgy...: ugye a büntársak nevét a fidesz nem meri kiveretni belöle a tekes smasszerjaival ? :)
justhpeter
@csak úgy...: Tudod hogyan lehet a NER-ben a bűntársakat megtalálni ? Találomra !
jesz
@lampa laz: hát ez az...nem csak repülő, yacht, de ingatlan, és bankbetét is...és ahogy írod, Spanyolország egy igen kedvelt hely "ilyen ügyekben"
kereső
Gratulálok az ügyészségnek, az NNI-nek, a NAV-nak, hogy a G7 portál "megtalálta" a repülőgépet- amely 2018 óta schadl tulajdona. Vajon melyik tényfeltáró portál lesz az- a magyar igazságszolgáltatás helyett- , amelyik megtalálja azt az 1,3 milliárd forintot . Ennyi hibádzik ugyanis az "elszámolásban".
ómió
70 milliós repcsi!? Hol van ez Czeglédy efftárs 6 milliárdjától!?
kereső
@ómió: A 70 milliós repcsit megtalálta a G7 portál. Czeglédy 6 milliárdjának bizonyitékát !!!meg még mindig keresi a NAV, és az ügyészség- csak nem találja. Sem ők, sem a G7, sem az átlátszó...sem senki. Na, ez a különbség te majom...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.