Sára Botond "főispán" korábbi hazugsága miatt kénytelen volt elnézést kérő Pikó András VIII. kerületi polgármestertől és Józsefvárostól – vette észre a Telex.

Beismerte Sára Botond budapesti "főispán", hogy hazudott az "LMBTQ-propagandáról"
Fotó: Facebook/Sára Botond

Így szól a Facebookra kitett üzenete:

„2021. július 22. napján a Facebook oldalamon megjelent írásomban valótlanul állítottam, hogy a józsefvárosi óvodákban hónapok óta LMBTQ-propagandát folytatnak. Ezzel megsértettem a Budapest Főváros VIII. Kerület Józsefváros Önkormányzatának jóhírnévhez fűződő személyiségi jogát, mely jogsértést a bíróság megállapította. A jogsértés miatt ezúton bocsánatot kérek Budapest Főváros VIII. Kerület Józsefváros Önkormányzatától.”

Hogy ne legyen ebből akkora égés, Sára gyorsan posztolt párat a kutyájáról, hogy a ciki bejegyzés lejjebb kerüljön.

Forrás: telex.hu, Facebook

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
Egyenlőre úgy néz ki a dolog, hogy nem az LMBTQ közösségtől hallanak az óvodások a genderről, és a nemváltásról, hanem a fideSS, és a kormány "közérdekű" reklámjából- a youtube csatornán, mielőtt el kezdődne a mese film.
Ennyi(ke)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Giovanni Alba
@vacsi: ma, 17:57
Azért mondott ilyet, mert egy szemét görény, és csak a politikai haszonszerzést tartotta fontosnak.
"Sára Botond főispán tavaly a Budapest-6-os választókörzetben indult a Fidesz jelöltjeként, és a kampány hevében, 2021 nyarán az oldalán „LMBTQ-propaganda” terjesztésével vádolta meg a józsefvárosi óvodákat. "
444.hu/2023/05/18/bocsanatot-kell-kernie-a-sajat-keruletetol-a-fovarosi-foispannak-mert-lmbtq-propaganda-terjesztesevel-vadolta-az-ovodakat
Törölt Nick
Az a helyzet, hogy LMBTQ propagandát kizárólag a fidesz folytat, állandóan erről beszélnek, ezt reklámozzák, örökké ezzel foglalkoznak, de szokasuk szerint ezt is másra fogják. A fene a pedofil aberrált fajtájukat.
Törölt Nick
@Maccska: Szerintem is aljas dolog, hogy a gyerek mesét néz a youtube-on, aztán nyomatják neki fidkányék az LMBTQ propagandát. Utána meg másokra fogják. Szemét banda.
Edebácsi
Ha még csak ezt "állította volna valótlanul!" A Fidesz-propaganda lényege a hazugság.
human
Ez az a Sára Botond aki sokáig bagatelizálta a járvány alatt a tesztelések fontosságát, mert akkor éppen Karácsony a testzelés mellett kampányolt. Aztán pár hónap múlva azzal büszkélkedetta facebook-on, hogy milyen jól haladnak a tesztelések.
ómió
Pedig, hát, az "efftársi igény az érzékenyítésre" ugyancsak meglenne!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.