Sára Botond "főispán" korábbi hazugsága miatt kénytelen volt elnézést kérő Pikó András VIII. kerületi polgármestertől és Józsefvárostól – vette észre a Telex.

Beismerte Sára Botond budapesti "főispán", hogy hazudott az "LMBTQ-propagandáról"
Fotó: Facebook/Sára Botond

Így szól a Facebookra kitett üzenete:

„2021. július 22. napján a Facebook oldalamon megjelent írásomban valótlanul állítottam, hogy a józsefvárosi óvodákban hónapok óta LMBTQ-propagandát folytatnak. Ezzel megsértettem a Budapest Főváros VIII. Kerület Józsefváros Önkormányzatának jóhírnévhez fűződő személyiségi jogát, mely jogsértést a bíróság megállapította. A jogsértés miatt ezúton bocsánatot kérek Budapest Főváros VIII. Kerület Józsefváros Önkormányzatától.”

Hogy ne legyen ebből akkora égés, Sára gyorsan posztolt párat a kutyájáról, hogy a ciki bejegyzés lejjebb kerüljön.

Forrás: telex.hu, Facebook

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
Egyenlőre úgy néz ki a dolog, hogy nem az LMBTQ közösségtől hallanak az óvodások a genderről, és a nemváltásról, hanem a fideSS, és a kormány "közérdekű" reklámjából- a youtube csatornán, mielőtt el kezdődne a mese film.
Ennyi(ke)
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
kereső
Egyenlőre úgy néz ki a dolog, hogy nem az LMBTQ közösségtől hallanak az óvodások a genderről, és a nemváltásról, hanem a fideSS, és a kormány "közérdekű" reklámjából- a youtube csatornán, mielőtt el kezdődne a mese film.
Ennyi(ke)
Béla333
Fölösleges beismernie hogy maffiózó létére hazudott a választóknak.
Mocskos hazug maffiózó ő is, tehát igazat még véletlenül sem tud mondani!
Eladott Ország
Jogvégzett ember, aki nem fogadja el a bíróság ítéletét, aki hazugságot hazugsággal tetéz. Igazi, NER kompatibilis humanoid, minden tisztességes emberre jellemző tulajdonság nélkül. A Pázmány és a Károli ontja a NER számára a csinovnyik-utánpótlást. A fõispán maga a két lábon járó LMBTQ propaganda: egyszerre Sára is, Botond is. A szar akkor is szar marad ha főispánnak becézik. Ez a patkány is volt már minden. Ide-oda pakolgatják,mint a befőttesüveget. Hülye mindenhez. A hazudozáshoz,lejáratáshoz meg bólogatához viszont kiváló. Az ég kék. A fű zöld. A fideszes hazudik.
Eladott Ország
A fideszes genetikailag képtelen az igazmondásra. Leírhatatlan hogy mekkora csúszómászó féreg ez a fickó. Lázár a ménösgazda' mégsem figyelt fel rá, mikor Mezőhegyesen üresedés volt lóf@szigazgatói beosztásban. Sárika egy kicsikét butácska...salala. Ezt a barmot a halál fa..ra küldték a választók! A geci feljebb buktatta... Panonhalma, Pázmány, mint Völner, ez véletlen?! Ezekből csak ilyenek nőnek ki?! Még szerencse, hogy állítólag tanult meg diplomás emberek ülnek ilyen pozícióban, ehhez képest a sarki kocsmában lévő 6 általánossal büszkélkedő félkapatos Jóska értelmesebb mondatokat alkot, de hogy jellem dolgában jobban áll, az fix. "Úgy kért bocsánatot hazugsága miatt Budapest főispánja, hogy megint nem sikerült igazat írnia.” Nem adhat mást, csak mi lényege! - Honnan tudhatod, hogy egy fideSSes hazudik? - ?? - Mozog a szája! Sáros Botond.
drrotf
Nem olvasván a cikket először azt hittem, hogy önszántából ismerte be hogy hazudott, de azután kiderült hogy a bíróság kényszerítette ki hogy ismerje be a hazudozását!Ez így egészen más, mert semmi megbánást nem mutatott Sára, hogy már Botond megint bot-lott!
vacsi
No, és miért hazudott? Engem ez érdekelne...
Eladott Ország
Előzmény: Sára Botond budapesti főispán, teljes titkársága, és egy 47 fős pártdelegáció már utazik is New Yorkba, hogy a helyszínen ellenőrizze Vitézy állításait. A repülőn ami nem kormánygép citrushínárt szolgálnak fel kokainnal, és a Marsról visszasugárzott internettel. Ha jól tudom, nincs közvetlen járat „Nyújorkba”, muszáj lesz megállni „Hávájban” is egy pár napra. Lefelejtettem a 350 fős üzletember csoportot, és a mindehhez szükséges 5-600, 20 és 30 év közti korú titkárnőt és valamivel kevesebb hasonló korú titkárt. A háttérben a repülőn az add ide a didit c. fideszes ösztönző, és díszpolgár csasztuska zümmög lágyan. Ha katolikus egyház is képviselteti magát a küldöttségben, akkor az igazi cicából és kandurból a 20 éves már kissé öregnek számít . A győri díszpolgárság javaslatára a kóté-lyányok’ is csatlakozzanak a delegációhoz. Nem szabad félúton megállni, a közlekedést kell betiltani és akkor nulla közlekedési baleset lesz, hacsak Mici néni nem csúszik meg a járdán és eltöri a bokáját. Hazaárulóknál valami soha nem változik.
Stop Orbán és Gyurcsány
Ez igen és ő "főispán" ezek után is magasról tojok a Fideszre és a hazugságaikra.
namihami
Háááát, ennek se volt túl sok hírértéke! Hazudnak?!?! Nem tegnap óta tudjuk!
Józsipapa
mi ebben a meglepő???
egy hazug fideSS-es csicska!!!
az õsszes fideSS-es aljas banda...
hazudnak reggel,éjjel és este...
csipetke
Csak a címre:- Milyen meglepő?! Inkább arról írjon már valaki, ha valahol egy fidesznyik igazat mond, mert az ritkaságszámba menne...
Qqberci
Sárika egy kicsikét butácska, de főistráng!...
Eladott Ország
@Maccska: 19:29 ☻ Az a jó hír, hogy hazudott a főispán?!
balos
A keleta nevű pedofiliánuszt jelőlik lo valag rendre!Mert értékelik a "munkásságát"!
Giovanni Alba
@vacsi: ma, 17:57
Azért mondott ilyet, mert egy szemét görény, és csak a politikai haszonszerzést tartotta fontosnak.
"Sára Botond főispán tavaly a Budapest-6-os választókörzetben indult a Fidesz jelöltjeként, és a kampány hevében, 2021 nyarán az oldalán „LMBTQ-propaganda” terjesztésével vádolta meg a józsefvárosi óvodákat. "
444.hu/2023/05/18/bocsanatot-kell-kernie-a-sajat-keruletetol-a-fovarosi-foispannak-mert-lmbtq-propaganda-terjesztesevel-vadolta-az-ovodakat
Törölt Nick
Az a helyzet, hogy LMBTQ propagandát kizárólag a fidesz folytat, állandóan erről beszélnek, ezt reklámozzák, örökké ezzel foglalkoznak, de szokasuk szerint ezt is másra fogják. A fene a pedofil aberrált fajtájukat.
Törölt Nick
@Maccska: Szerintem is aljas dolog, hogy a gyerek mesét néz a youtube-on, aztán nyomatják neki fidkányék az LMBTQ propagandát. Utána meg másokra fogják. Szemét banda.
Edebácsi
Ha még csak ezt "állította volna valótlanul!" A Fidesz-propaganda lényege a hazugság.
human
Ez az a Sára Botond aki sokáig bagatelizálta a járvány alatt a tesztelések fontosságát, mert akkor éppen Karácsony a testzelés mellett kampányolt. Aztán pár hónap múlva azzal büszkélkedetta facebook-on, hogy milyen jól haladnak a tesztelések.
ómió
Pedig, hát, az "efftársi igény az érzékenyítésre" ugyancsak meglenne!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.