„Nekem ez nem sportteljesítmény, hanem egy balul sikerült cirkuszi mutatvány” – írta az expedícióról.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pálinkás Pál
végre egy tárgyilagos vélemény...mitől egetverő teljesítmény az, amit bármelyik serpa könnyedén megcsinál...és meg is tesz évente többször...?
pacal
"Hozzáfűzte azt is, hogy a hegymászónak „a becsvágy, a vakmerőség és az önzés (!!!) lett a veszte, így végül egy megözvegyült asszony és egy árva maradt utána”.

Nekem ez nem sportteljesítmény, hanem egy balul sikerült cirkuszi mutatvány: egy artista halálugrása védőháló nélkül

– fogalmazott, majd azzal zárta a posztot: „Részvétem a családjának, akiknek mérhetetlen fájdalmat okozott…”

Én csak annyit fűznék hozzá:

"Ezután magával vitte őt az ördög a szent városba, a templom párkányára állította, és így szólt hozzá: „Ha Isten Fia vagy, vesd le magadat, mert meg van írva: Angyalainak parancsot ad, és azok tenyerükön hordoznak téged, hogy meg ne üsd lábadat a kőbe.” Jézus ezt mondta neki:

„Viszont meg van írva: Ne kísértsd az Urat, a te Istenedet!”
SÍva
Sajnálom az itthon maradottakat! Részvétem nekik! Viszont nem értem, hogy egyes emberek miért kockáztatják az életüket ha egyébként nem feltétlenül szükséges?! Tud erre nekem valaki választ adni! Lehetett volna példa előtte sok más ott veszett hegymászó tragédiája. Mi hajtja őket?
kereső
Nem kellene ezt tovább "ragozni". Vannak emberek- akiknek nem adatik meg, hogy lássák felnőni a gyermeküket, örvendjenek az unokáiknak- mert az "élet" a "sors" elveszi tőlük ezt a lehetőséget- bár Ők kapaszkodnának az életbe.
És vannak, akik ki tudja, milyen inditatásból nem tisztelik az életet, kacérkodnak a sors-sal, és nem ismerik a saját határaikat-vagy, nem akarnak tudomást venni róla.

Nagyon sajnálom azt a kis gyermeket, aki most már úgy nő fel, hogy nem ismeri az apját, nem élvezheti az óvó-védő szeretetét. R..I,P Suhajda Szilárd.
Nessy
@SÍva: Miért kockáztatják egyes emberek az életüket,ha nem muszáj? A jelen esettől elvonatkoztatva, sok felfedezés, tudományos eredmény köszönhető az ilyen embereknek. Ez tényleg nem az az eset.
Nessy
Azért ez a megfogalmazás egy "politikustól" nagyon primitív ,tiszteletlenség.
szegfue
Ha már itt tartunk, akkor a politikusok "teljesitménye is egy cirkuszi mutatvány".((
A másik: nekem senki se mondja azt, hogy egy sportolót nem az "önzés" hajtja... ők ezt, vagy azt a sportot szeretik, mert ebben tudnak kiemelkedni a sok millió ember közül... pontosan ugy, mint egy jó szakember, kutató, tudós... nem hiszem, hogy ilyenkor a "hazájának szeretne dicsőséget" szerezni. A különbség "csak" annyi, hogy a hegymászás (de mondhatnám a motor és autóversenyzést is) életveszélyes, amivel bizonyára tisztában volt ő is és a családja is... igy fogadták el, ennek tudatában éltek. Sajnos hiába volt rendkivüli ez a teljesitménye, a végeredmény szomorura "sikeredett". Sajnálom őt és a családját is.
SÍva
@Nessy: Igen, közben kicsit gondolkodtam ezen és én is erre a következtetésre jutottam. De azért mégis! Milyen nehéz lehet azoknak akiket itthagyott! Rájuk nem gondolt?
Nessy
@SÍva: Ebben tökéletesen igazad van!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok