Pataky Attila azt üzente a ma 60 éves Orbánnak, hogy "egy ilyen világban Neked nem könnyű vagy talán Neked a legnehezebb".

Hatvanéves lett Orbán Viktor. Ebből az alkalomból a RTL kérdezte meg a kormányfő számos hívét és kritikusát, mit kíván a miniszterelnöknek születésnapjára.

"Kedves Viktor! Neked nem könnyű vagy talán Neked a legnehezebb" – Ilyen születésnapi üzenetek érkeztek a 60 éves Orbán Viktornak

Fotó: Tv2/Youtube

Pataky Attila, az Edda Művek frontembere ezt üzente a ma 60 éves Orbánnak:

Tisztelt Miniszterelnök úr, Kedves Viktor! Azt gondolhatná bárki, hogy aki ennyi ideje tud egy ország Vezetője lenni, annak csak megszületni volt nehéz. De mi látjuk-tudjuk, hogy egy ilyen világban Neked nem könnyű vagy talán Neked a legnehezebb. Kívánunk a következő 60 évedhez erőt, egészséget és kérjük a teremtő Isten ezer áldását Rád!”

Kovács Gergely, a Kétfarkú Kutya Párt társelnöke:

Én 14. havi nyugdíjat szeretnék neki kívánni

Kálmán Olga, a Demokratikus Koalíció frakciószóvivője:

Egy jótanácsot szeretnék adni a miniszterelnöknek születésnapja alkalmából: itt az ideje, hogy sokkal több időt töltsön az unokái, a családja körében – jobb lesz úgy mindenkinek.

Fodor Gábor, a Fidesz alapító tagja:

El sem hisszük, hogy ilyen gyorsan szalad az idő. Mi még szolgáltunk együtt a Magyar Néphadseregben, hallgattuk közösen Soros Györgyöt a Bibó Kollégiumban és alapítottunk néhány tucat társunkkal karöltve ellenzéki, liberális pártot. Akkor ezért még börtönnel fenyegettek minket. De mi azok közé tartoztunk, akik szabadságot és demokráciát akartak ebben az országban, így mi is történelmet írtunk a magyar néppel együtt. Mit is kívánhatnék e mozgalmas, közel négy évtized után? Egészséget, családi örömöket és azt, hogy soha ne felejtsük el, amit együtt tanultunk meg: a szabadság, a méltóság és a biztonság adja a gerincet a büszke polgári léthez.

Boldog születésnapot Viktor!

Demeter Szilárd, a Petőfi Irodalmi Múzeum főigazgatója, a Magyar Kultúráért Alapítvány feje:

Miniszterelnök úrnak leginkább egészséget kívánok. A többit ő kiküzdi magának, legalábbis az elmúlt hatvan éve ezt bizonyítja.

Forrás: rtl.hu

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

C_3PO
Fodor Gábor - a rangidős - nagyon korrekt! Talán túlságosan is...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.