Két éve volt a vadászati kiállítás, de a hozzá tartozó cég még minidg évi százmilliókat tapsol el.

Orbántól vár választ Vadai: Meddig viszi még a közpénzt a vadászati kiállítás „állami zombicége”?

Kép: Facebook / Egy a Természettel – One With Nature

655 millió forint bevételt hozott, de konzervatív becsléssel is 20 milllárdba került a 2021-es vadászati kiállítás, a szervező projektcég pedig még mindig működik és viszi a közpénzt – derül Vadai Ágnes parlamenti írásbeli kérdéséből, melyben a K-Monitor által sorolt tényeket idézi. A kérdés címzettje Orbán Viktor minizsterelnök, akitől a DK-s képviselő azt szeretné megtudni:

Meddig fog még működni az Egy a Természettel Nkft.?

A vállalat felületein nincs nyoma nagy életnek, de a céginfó szerint a cégnél még mindig 18-an dolgoznak. A nemrég közzétett, 2022-es beszámolójuk szerint tavaly 26 fő volt a létszám, a személyi költségek pedig meghaladták a 450 millió Ft-ot. A cégnek további bő 900 milliója van bankbetétben és sok százmillió forintnyi olyan termék felett diszponálnak, ami még a kiállításról maradt meg. A K-Monitor felidézi:

Sajnos a komótosan felszámolt zombicégek költséges továbbélése nem ritkaság: a 2017-es Vizes VB szervezőcégét csak 2021-ben szüntették meg.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
Kifizetőhely az Ági, nem cég." Nonprofit Kft". Hát nem érted?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
jáger laszló
Csak addig
amíg lesz pénz,szándék és akarat!!!??
ui: jelentkező mindig akad...
Hej vadászok,vadászok...
csak ennyi
barátilag
J.L.
barátilaf
balos
A nagy családos geci megteheti,hiszen amíg ök írják a "törvényeket" addig itt vér nélkül nem lesz újra KÖZTÁRSASÁG!Amit a választott közkurváik megcsinálnak abban benne van az igazi céljuk,az ország kifosztása és átjátszása a haverok markába!
Németh István
A vadai azért ilyen nevű, mert a családja eleve vadhülyének volt tekintve! Így lett belóle vadai ivadék, de ez is egy elfuserált formamamert valójában szakredenc volna az igazi neve!
Hülye az egyértelmű! Mese kifogás, ellen szvazat nélkül!
Aki Én
@Németh István: tulajdonképpem mi a faszt akartál mondani?
Hogy neked tetszik, hogy ellopják a nagyarok pénzét?
ómió
Hogy meddig, Vadai efftársnő!? Hát, amig nem fenyeget az a veszély, hogy ti megint államcsődig lopjátok szét az országot!
AMORÁLISOK
tompikának ?? társat találni? rokoni haveri mutyizó cimborák egymásra akadtak??? biza ám itt arra van pénz amire akarat is. a tőbbi nem számit. régi ám a nóta minden elmulik egyszer, minden a végéhez ér...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.