Nem jött össze Orbánnak a kézcsók, amikor Maia Sandut, Moldova elnökét próbálta kedvenc szokásával üdvözölni – szúrta ki a 444.hu egy Twitteren megosztott videóban.

Orbán Viktor csütörtökön az Európai Politikai Közösség csúcstalálkozójának kezdetén a bulboacai Mimi-kastélyban futott össze Sanduval, aki egy határozott mozdulattal elhúzta a kezét a már csücsörítő Orbán elől.

Forrás: 444.hu

69 hozzászólásarrow_drop_down_circle

colibri
Már csak ilyen ótvar öregek használják ezt a gesztust. Különben is, a coviddal szerencsére teljesen kiment a divatból.
... és nem elég ez az égés, még nyújtogatta, öltögette a nyelvét is... Tagadhatatlan az állapota, nem kell hozzá orvosi, pszyhológusi diploma.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
CsipkeRózsa
@Nessy: 21:51

Én is arra gondoltam, hogy kellene a kormánynak egy Görög Ibolya.
izéke
@Shikari: ennyit tudsz csak,hogy siksze? Ezt az egy szót megtanultad miután kigugliztad a jelentését és most ezzel villogsz mint egy zárlatos 20as izzó,mintha bizony felsőfokúd lenne héberből? Kevés vagy mint mackósajtban a brummogás kicsiratyi.
Namely
Ismét egy cikk a nagy semmiről, ismét a négy-négy-négy "tollából".
Milyen érdekes, hogy ismét nem gazdaságpolitikáról, K+F-ről volt szó ennek a szennyportálnak a hasábjain, ahogyan az is milyen érdekes, hogy ennél 102 komment születik, bizonygatják az idióták acsarkodva, hogy a nagy semmi mennyire, de mennyire alátámasztja az ő nézeteiket.
Szánalmas egy banda.
Aki Én
@Namely: De mégsem írt senki ilyen hosszú butaságot, mint te :)
Volt már, hogy megdicsért valaki az ostoba okoskodásodért?
Na, ugye...
És ez nem a 444 tollából született, hanem az életből.
Jesszus, lúzer...
Eladott Ország
Nerm ez az elsö esete a köpcösek'. "Orbán kézcsókja abszurdum" – jelentette ki 2013 októberében Görög Ibolya protkollszakértő, amikor Orbán Viktor Indiában megpróbált kezet csókolni Sonia Gandhinak, az Indiai Nemzeti Kongresszus Párt elnökének, aki ezt határozott mozdulattal utasította el. Indiában ugyanis súlyos bűn önmagában az is, hogy valaki idegen nőt megérintsen nyilvánosan...
www.youtube.com/watch?v=lYyTA0B_QVg

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.