Nem jött össze Orbánnak a kézcsók, amikor Maia Sandut, Moldova elnökét próbálta kedvenc szokásával üdvözölni – szúrta ki a 444.hu egy Twitteren megosztott videóban.

Orbán Viktor csütörtökön az Európai Politikai Közösség csúcstalálkozójának kezdetén a bulboacai Mimi-kastélyban futott össze Sanduval, aki egy határozott mozdulattal elhúzta a kezét a már csücsörítő Orbán elől.

Forrás: 444.hu

69 hozzászólásarrow_drop_down_circle

colibri
Már csak ilyen ótvar öregek használják ezt a gesztust. Különben is, a coviddal szerencsére teljesen kiment a divatból.
... és nem elég ez az égés, még nyújtogatta, öltögette a nyelvét is... Tagadhatatlan az állapota, nem kell hozzá orvosi, pszyhológusi diploma.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Néro2
Mondjuk röhej is a várbeli desznyó savazóival egyetemben.
De mint már írtam érthető , hogy nem hagyta a kézcsókot sose mosta volna le a kezéről a desznyó bűzét.
Bár ezt trágyadombjának gilisztái nagyon nem értik.
izéke
Putyinnál már megszokta,hogy kezet csókol,meg segget nyal...
colibri
Már csak ilyen ótvar öregek használják ezt a gesztust. Különben is, a coviddal szerencsére teljesen kiment a divatból.
... és nem elég ez az égés, még nyújtogatta, öltögette a nyelvét is... Tagadhatatlan az állapota, nem kell hozzá orvosi, pszyhológusi diploma.
justhpeter
@colibri: Abszolút mértékben egyetértek.
pacal
Ennyire nem érti a kulturáltságot az a szaros gumicsizma az asztalon!
Orbán egy fullparaszt, egy telefingott búvárruha - csak!
pacal
A legbutább vezeti Magyarországot, ez még is mit árul el a magyarokról?
izéke
@Pegero: hülye vagy. A politikusoknál protokoll van amit be kell tartani,ez nem egy elsőbálozós kislány volt. Meg az angol kiralynőnél sem illett kezet csókolni. Igencsak meglepődnének a mai nők,ha minden pasi kézcsókkal köszöntené őket mint a régi filmekben és valszeg zavarban is lennének miatta. Régen divat volt de már elmúlt.
simmering73
A diplomáciai protokoll a magas rangú politikusokat nem tekinti nőnek. Ugyanazok az általános szabályok vonatkoznak rá, mint a férfiakra. Jelen esetben a moldáv elnök járt el helyesen az etikettel hadilábon álló Orbánnal szemben.
r2d2
Leia hercegnő szerepében Maia Sandut?
izéke
@Pegero: lovagoljon rajtad orbán míg bele nem szakad a hátad aztán csókolgathatod a kezét meg a seggét
Másoló
elég szarul néz ki az ifjú kényszermozgásos kiszes grazi legenda
Macskaszem
@Pegero: 20:26. De lehet, az jutott eszébe, hogy orbán ezzel a mancsával nemrég zsebhokizott.
izéke
@Macskaszem: vagy a kásler körmét viselte:))))))
Clavigo
@Pegero: A vajdád... qrva szarul néz ki,,( hála istennek ).. Te ,,hogy ez a Vityka ,,mekkora egy über- furkó.!! .:):):) .. Az a " vonulás a szőnyegen "",,, nagyon kemény...:):):)
Istenakinincsen
@Pegero: ma, 21:24 Ennyire nem lehetsz feledékeny! Ezt Te írtad Te barom: ma, 20:26 " Eszébe jutott a hülye picsának, hogy ma még nem mosott kezet." Te honnan a faszból tudod, hogy Maia Sandut-nak mi jutott az eszébe?
Nessy
Ma mar nem divat a kézcsók. Amióta a hölgyek nem viselnek kesztyűt, azóta a kézcsókot már csak imitálják az urak. Nem nyalogatják össze szegény hölgy arról nem beszélve, hogy az elnökasszony egyértelműen kézfogásra nyújtott kezet. Valamikor Görög Ibolya oktatta pl. a diplomatákat, politikusokat, hol, milyen alkalomból miképp illik öltözni,viselkedni. A mai urakra,hölgyekre, akik valahol hazánkat képviselik, ráférne egy kis etikett ismeret.
Istenakinincsen
@Pegero: Lószart se tudsz. Égeted magad csak a faszságaiddal . Van amikor szinte vicces, van amikor inkább szégyen.
ENNYI! Elfogyott a humorérzéked ?
pacal
Orbán Viktor egy kertitörpe, aki próbál nagyobbnak látszani a szánalmas kistílűségen!

Orbánnak erőszakos halállt kell halnia csúnyán, fájdalmasan - mert megérdemli !!!
namihami
Édes istenem! Milyen felemelő érzés töltheti el jobbos hontársainkat, amikor végignézhetik, hogy az ő Fideszadoniszuk végigvonul a kifutón!
Biztos a kislánya bababoltja öltözteti, mert ha a férfiosztályon vásárolna, akkor nem a saját méreténél több számmal kisebb ruhákat hordana!?!?!
Egy ország vezetője--röhej! A Bujtor-film Purci úrját juttatja eszembe! Csak a Kmalacnak ez nem álruha...
gina
@Shikari: Nem mindenki olyan szarevö mint te aki a seggét is odatakná ennek az állatnak, román bunkó, te parasztozol szemét kis csótány??? hahahahhahahahahhah
gina
@Pegero: Te retkes arab te AZTÁN TUDOD A SEGGEDBE VAKAROZOL ÉS UTÁNA CSÓKOLOD OV ZSIROS SEGGÉT TE SENKI,, A SIVATAGBAN NEM VOLT KÉZCSÓK PROLI
teuton
@Pegero: Bunkokam, nalatok a tanyan ez udvariassag? A nemzetközi diplomaciaban tudod mi a szokas? Rendesen felöltözni, zakot begombolni es nem trottyos vasalatlan nadragban vegiggurulni a szönyegen! Ez a dagadt kolostotmalac meg gumicsizmat is felvett volna! Talan nezz utam, hogyan öltözik Macron!
gina
@Horizont: MÁR JÁRNI SEM TUD A ZSIROS HASÁTÓL AZ A PARASZT,,ILLEMET NEM TANULT A CIGÁNYSÁTORBAN,, HÁNYINGER Inkább egy ló nyaldossa mint egy ilyen zsiros csótány
Clavigo
@Shikari: F@szán néz ki a Gazdaállatod,,more. Azt a "vonulást a szőnyegen ",,tanítani kellene ..Az a rohadt nagy bele lóg a zakó alól..Mint a céllövöldés a felcsuti bucsuból.,vagy ringlis- kezelő.. te biiiiirka..
Yoda69
Ez a taho toprongy minden szinten lejaratja onmagat es vele a magyar nepet.
jáger laszló
1 kézcsók és más semmi!
Ez a magyar valuta már Moldovában sem nyerő!!
Máris jöhet a seggrepacsi,,,,,
csak ennyi
barátilag
J.L.
izéke
@Shikari: nyuszi vagy te ahhoz,hogy bárkit is elszámoltass bede,maradj a rózsaszín vibribbel és játszál vele papást-mamást,az a te szinted
dr. prédikátor
@Shikari: sikari tibi te himringyó!!! kibujtál a tehénszar alól te kis buzi!!! te román köpőcsésze , takarodj a kurva anyádba te bélféreg!!!
balos
@Shikari: nedveske!Ha magyarul nem tudsz maradj a románnál,mert azt meg itthon kevesen beszélik!
izéke
@Shikari: de bátor lennél,rendőrökkel a hátad mögött...bakker annyira hülye vagy,hogy a kutyám se ugatna meg mert látná rajtad,hogy nem érted
izéke
@Shikari: látszik,hogy román cigány vagy,bandában erősre iszod magad és úgy jártok nyugdíjasokat rabolni és erőszakolni,mig a családod nőtagjai űzik az ipart. Az unokázós csalások után is fizetsz adót?
dr. prédikátor
@Shikari: himringyó tibi!!! már a bajert is szopod???
kereső
Nem szándékozom mindazokat a honfitársaimat lehülyézni, akik "gender"-t a buzikkal azonositják.Mert azok most verik a nyálukat, hogy "udvarias gesztus"...meg hasonló megjegyzések. Nem, kedveseim- ez pontosan a gender tudománya- vagyis a "társadalmi nem" tudománya. Maia Sandut!! Moldávia elnöke- és nem mint NŐ!! fogadta egy másik ország miniszterelnökét, aki történetesen egy férfi! Ez a "kézcsók" , vagy annak imitálása azt jelenti orbán részéről- egy másik állam vele egyenrangú!!! képviselőjével szemben, hogy nem az állam elnökét látja a fogadó félben, hanem egy másik biológiai nemet, egy NŐT!!., akit nem is tekint egyenrangú félnek. És ez mindenképpen tahóság- és nem "udvarias gesztus". Szóval kedveskéim, ilyen kontextusban el kell felejteni, hogy az apa FÉRFI, az anya NŐ. Két állam vezetője van- akik közül az egyik egy tanulatlan, primitiv tahó- és ezt már nem először bemutatta.
pacal
@kereső: Hű, baszd meg, ezt jól megaszontad!
kereső
@pacal: De "udvarias " voltam , vagy mégsem?
pacal
@kereső: Tökre... teljesen udvarias voltál! Le a kalappal!
Aki Én
Az a járás, az a mozgás...
Nincs kérdés.
Egyébként ez egy divatból régen kiment, visszataszító ,,gesztus,,
simmering73
"Ha Orbán nem a szélsőjobboldal szennyirodalmából tájékozódna, akkor tisztában lenne azzal, hogy a gendertudomány egyebek mellett erről szól, hogy ilyen társadalmi szerepben nincs genderspecifikus viselkedés, illetve durva sértés, ha valaki ráadásul a férfidomináns sztereotípiák szerint jár el, és ezt érzékelteti egy másik miniszterelnökkel, akinek a pozíciójához nem tartozik a nemisége.

Azt mondani sem kell, hogy kizárólag Novák Katalin volt az a korlátolt ember, aki hangsúlyozta, hogy nőként ült be a Sándor Palotába, ezzel azonnal megelevenítve az összes buta nemi sztereotípiát, s mind magát, mind a pozícióját leértékelte azzal, hogy a fideszes férfidomináns társadalomban csak nőként lett köztársasági elnök, és benne a nőt kell látni, nem az elnököt."
nepszava.us/kikosaraztak-a-szexista-felcsuti-don-juan-t/
Emmersson71
Diplomáciában a kézcsók - amellett, hogy vagy 50 éve nem divat, csak amolyan megjátszós szokás - olyan lekezezelő, alárendelő gesztus, mint Trump kézrángatása. Egyenrangú felek közt nem illendő, már-már sértés.
nemkati
@kereső: Pontosan! Ezt már én is meg akartam írni, hogy Maia Sandut Moldova elnöke, és az a tisztelet jár neki, ami bármelyik elnöknek, a kézfogás. A kézcsók ebben a szituációban azt jelenti, hogy ő "csak" egy nő. Azt meg tudjuk, 0rbán hogy vélekedik a nőkről. A konyhában, és a gyerek mellett a helyük. Kormányban meg lehetőleg minél kevesebben. Még a saját lánya is csak a mi lábunkon képes megállni, de hazudni már az is tud úgy mint az apja.
jesz
nem rántoott el semmit, csak nem engedte a jelképes kézcsókot...amúgy az igazi úri körökben nem a jobbkézre adnak, hanem a hölgy a bal kezét emeli, arra lehet adni...
human
A kézcsók már rég kiment a divatból. Erős női vezetők szerintem kifejezetten nem kedvelik szerintem, mert szeretik ha egyenrangú félként kezelik őket. Ezt Orbán protokol tanácsadójának is tudnia kellene. Szerintem tudja is, de mégis erőltetik. Valamiért a híveknek tetszet ez a mozdulatsor.
ómió
Sokakban lehet faragatlan bolsi "beütés"! Miért pont a moldáv elnökben ne...!?
Nyírfa
@kereső: 07.35

:))) Ez éppen azoknak túl magas, akiknek szántad.
kereső
@Nyírfa: Nagyon egyszerúen és világosan fogalmaztam, úgy gondolom. Akik túl vannak már az általános iskola 4. osztályán, azoknak nem lehet ez "túl magas".
Nyírfa
@kereső: Füldugóval és szemellenzővel? :)
kereső
@Nyírfa: Nem tudtam, hogy "nyomtató lóval" van dolgom- tudod , azoknak kötnek zabos tarisznyát a nyakába, és kapnak "szemellenzőt", amelly a fülüket is takarja, hogy a ló csak a barázdára figyeljen, és gazda szavára.
Nyírfa
Megnéztem a videót, nem egyszer, nem kétszer, és közben nem tudtam nem azt érezni, hogy én ezt az embert mélységesen szégyellem. Hogy felfoghatatlan, mennyire nincs önbecsülésük, méltóságérzetük a magyaroknak.
Hogy nekik így a jó. A magyarság európai integrációja maga a megtestesült kudarc. Magyarságról beszélek, nem egyes magyarokról.
balos
@Nyírfa: Ja kérem a kétharmad nagy úr!Még a pőcében is uraskodnak!
balos
@Shikari: nedves anyádat,mikor váltód ki a muszka bordélyból?A rubel nem jó de-viza!
vacsi
@colibri: Te idióta! Ilyen "ótvar öregek" még a legtöbb családban vannak! Érted már, miért nem a fajtátokat támogatom?
colibri
@vacsi: Fajtád neked van! Nincs baj idióta, támogasd csak a tolvajC-t, hiszen közéjük tartozol! Lehetőleg soha többet ne szólíts meg, mert nem vagyok kíváncsi a véleményedre!
Te aztán vén létedre tényleg egy idióta vagy!
CsipkeRózsa
Orbánnal kapcsolatban ez a nyálas kézcsókos próbálkozás már máskor is téma volt. Orbán miért nem értette meg már első alkalommal, hogy ezt ne tegye?
Istenakinincsen
@Shikari: ma, 05:45 Ebben igazad van köcsög! Túl sok már a szemét pofátlan tolvaj...Ideje lenne a nagytakarításnak.
Istenakinincsen
@Shikari: Kotródj pincsi. Túl nagy a pofád.
CsipkeRózsa
@Nessy: 21:51

Én is arra gondoltam, hogy kellene a kormánynak egy Görög Ibolya.
izéke
@Shikari: ennyit tudsz csak,hogy siksze? Ezt az egy szót megtanultad miután kigugliztad a jelentését és most ezzel villogsz mint egy zárlatos 20as izzó,mintha bizony felsőfokúd lenne héberből? Kevés vagy mint mackósajtban a brummogás kicsiratyi.
Namely
Ismét egy cikk a nagy semmiről, ismét a négy-négy-négy "tollából".
Milyen érdekes, hogy ismét nem gazdaságpolitikáról, K+F-ről volt szó ennek a szennyportálnak a hasábjain, ahogyan az is milyen érdekes, hogy ennél 102 komment születik, bizonygatják az idióták acsarkodva, hogy a nagy semmi mennyire, de mennyire alátámasztja az ő nézeteiket.
Szánalmas egy banda.
Aki Én
@Namely: De mégsem írt senki ilyen hosszú butaságot, mint te :)
Volt már, hogy megdicsért valaki az ostoba okoskodásodért?
Na, ugye...
És ez nem a 444 tollából született, hanem az életből.
Jesszus, lúzer...
Eladott Ország
Nerm ez az elsö esete a köpcösek'. "Orbán kézcsókja abszurdum" – jelentette ki 2013 októberében Görög Ibolya protkollszakértő, amikor Orbán Viktor Indiában megpróbált kezet csókolni Sonia Gandhinak, az Indiai Nemzeti Kongresszus Párt elnökének, aki ezt határozott mozdulattal utasította el. Indiában ugyanis súlyos bűn önmagában az is, hogy valaki idegen nőt megérintsen nyilvánosan...
www.youtube.com/watch?v=lYyTA0B_QVg

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.