Az ügyben most indított eljárást a rendőrség.

Levágta egy ellenzéki molinóját egy idős nő Orbán Viktor szülinapi miséje után – videó!

A Gulyáságyú Média beszámolója szerint egy ellenzéki aktivista éppen a május 31-ei szentmise után feszítette ki transzparensét az Erzsébet hídra, ahová a templom kapujából kilépve pont rá lehetett látni. A molinóra azt a mondatot írta fel, hogy: „Istenünk, ments meg minket az orbáni bűnbandától!”

Többen beszóltak a férfinek, volt, aki bemutatott, de a legmesszebb egy idős hölgy ment, aki fogta és elvágta a molinót tartó madzagot egy késsel.

Arra a kérdésre, mi lenne, ha mondjuk a férfi pólójára lenne írva a felirat azt felelte:

igen, azt kellene, bele kellene szúrni a kést

45 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Hát, igen. Mindig azt mondom, hogy ezek a meghülyített, félrevezetett, meszesedésnek indult szektatagok akár tömegeket késelnének meg adott esetben.
És ez az orbáni-rendszer bűne, ők tették ennyire beteggé azt a társadalmat a propagandával, uszítással, gyűlölködéssel...
És itt van. Ez a vénasszony sem az ellopott ezermilliárdokkal foglalkozik, hanem a demokratikus jogaikkal élőket fenyegeti késsel.
Ez a propaganda célja.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
balos
Szerintem,meg nyugodtan picsán kellet volna rúgni,bár nem most kéne nevelni az ilyen férget!Az ilyen mindenre képes,mert már nincs tisztában a való világgal!
Aki Én
@NKF: @Virág Árpád: @Shikari: Nektek a demokratikus jogaikkal élők a provokátorok, és a tolvaj, korrupt politikusok, meg az ostobaságból őket támogató, az országnak ezzel ártó agyhalottak a hősök.
Van baj...
szegfue
@Shikari: Na most képzeld! Nem hallottam az "antifa-s terroristáról, aki magyar emberre támadt kalapáccsal". Aztán miért kellene aggódnom, hiszen szerinted akinek más a véleménye, az nem magyar, tehát engem biztos nem fog megtámadni!:)))
További, esőmentes szép napot!
szegfue
@Shikari: De legalább volt esőkabátod!:))
Egyébként sokkal nagyobb a gond ettől a rengeteg esőtől:(( A településünkön kiöntött az a kis patak, ami egyébként max. térdig ér... ráadásul valami viz főcső is eltört u.abban az utcában, ahol a kiáradt patak elöntötte a kerteket. El sem merem képzelni, hogy pl. a Bodrog és az Ipoly környékén lévő települések mennyire "usznak" most?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.