Az ügyben most indított eljárást a rendőrség.

Levágta egy ellenzéki molinóját egy idős nő Orbán Viktor szülinapi miséje után – videó!

A Gulyáságyú Média beszámolója szerint egy ellenzéki aktivista éppen a május 31-ei szentmise után feszítette ki transzparensét az Erzsébet hídra, ahová a templom kapujából kilépve pont rá lehetett látni. A molinóra azt a mondatot írta fel, hogy: „Istenünk, ments meg minket az orbáni bűnbandától!”

Többen beszóltak a férfinek, volt, aki bemutatott, de a legmesszebb egy idős hölgy ment, aki fogta és elvágta a molinót tartó madzagot egy késsel.

Arra a kérdésre, mi lenne, ha mondjuk a férfi pólójára lenne írva a felirat azt felelte:

igen, azt kellene, bele kellene szúrni a kést

55 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Hát, igen. Mindig azt mondom, hogy ezek a meghülyített, félrevezetett, meszesedésnek indult szektatagok akár tömegeket késelnének meg adott esetben.
És ez az orbáni-rendszer bűne, ők tették ennyire beteggé azt a társadalmat a propagandával, uszítással, gyűlölködéssel...
És itt van. Ez a vénasszony sem az ellopott ezermilliárdokkal foglalkozik, hanem a demokratikus jogaikkal élőket fenyegeti késsel.
Ez a propaganda célja.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Shikari
@szegfue: Eszközhasználat! Azon akadtál meg, hogy egy néni bicskával vágta el a molinó zsinórját, ami arra kitűnően használható. Bár egyesek már itt késelésről vizionáltak.
Te pedig nem is hallottál arról, hogy az antifa terrorszervezet kalapáccsal támadt magyar emberre, mert terepszínű ruhában volt? Inkább amiatt aggódj, ne egy hetven éves néni jogos felháborodásán!
szegfue
@Shikari: Na most képzeld! Nem hallottam az "antifa-s terroristáról, aki magyar emberre támadt kalapáccsal". Aztán miért kellene aggódnom, hiszen szerinted akinek más a véleménye, az nem magyar, tehát engem biztos nem fog megtámadni!:)))
További, esőmentes szép napot!
Shikari
@szegfue: Ugyan már, ne bosszants! Egész hétre esőt jósoltak. Reggel is ingbe indultam el és esőkabátban érkeztem meg.
szegfue
@Shikari: De legalább volt esőkabátod!:))
Egyébként sokkal nagyobb a gond ettől a rengeteg esőtől:(( A településünkön kiöntött az a kis patak, ami egyébként max. térdig ér... ráadásul valami viz főcső is eltört u.abban az utcában, ahol a kiáradt patak elöntötte a kerteket. El sem merem képzelni, hogy pl. a Bodrog és az Ipoly környékén lévő települések mennyire "usznak" most?
Shikari
@szegfue: Véletlenül sem lebecsülve a vízkár okozta traumát, általában évente, kétévente kiönti a patak az ott lakókat. Azt hiszem, az is ludas lehet az ügyben, hogy az ártérre építkeztek, engedély nélkül.
A patak pedig elég kiszámíthatóan szokott kiönteni.
Mikor valaki fittyet hányva a szabályokra és a természet törvényeire keresi a bajt és meg is találja, nem tudok azonosulni a problémájával. A Tisza gát átszakadása egy egészen más történet volt és ott minden erkölcsi támogatásommal bírtak a károsultak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.