Az ügyben most indított eljárást a rendőrség.

Levágta egy ellenzéki molinóját egy idős nő Orbán Viktor szülinapi miséje után – videó!

A Gulyáságyú Média beszámolója szerint egy ellenzéki aktivista éppen a május 31-ei szentmise után feszítette ki transzparensét az Erzsébet hídra, ahová a templom kapujából kilépve pont rá lehetett látni. A molinóra azt a mondatot írta fel, hogy: „Istenünk, ments meg minket az orbáni bűnbandától!”

Többen beszóltak a férfinek, volt, aki bemutatott, de a legmesszebb egy idős hölgy ment, aki fogta és elvágta a molinót tartó madzagot egy késsel.

Arra a kérdésre, mi lenne, ha mondjuk a férfi pólójára lenne írva a felirat azt felelte:

igen, azt kellene, bele kellene szúrni a kést

45 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Hát, igen. Mindig azt mondom, hogy ezek a meghülyített, félrevezetett, meszesedésnek indult szektatagok akár tömegeket késelnének meg adott esetben.
És ez az orbáni-rendszer bűne, ők tették ennyire beteggé azt a társadalmat a propagandával, uszítással, gyűlölködéssel...
És itt van. Ez a vénasszony sem az ellopott ezermilliárdokkal foglalkozik, hanem a demokratikus jogaikkal élőket fenyegeti késsel.
Ez a propaganda célja.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Aki Én
Hát, igen. Mindig azt mondom, hogy ezek a meghülyített, félrevezetett, meszesedésnek indult szektatagok akár tömegeket késelnének meg adott esetben.
És ez az orbáni-rendszer bűne, ők tették ennyire beteggé azt a társadalmat a propagandával, uszítással, gyűlölködéssel...
És itt van. Ez a vénasszony sem az ellopott ezermilliárdokkal foglalkozik, hanem a demokratikus jogaikkal élőket fenyegeti késsel.
Ez a propaganda célja.
kereső
És ez se "vidéki"..., akihez "nem jutnak el a hirek"...
kereső
@Aki Én: A nagy "nemzethy összetartozás" jegyében, meg " minden magyar felelős, minden magyarért", meg "egy vérből valók vagyunk"...Én ezekkel nem tartozom össze...
Nyírfa
Ez a "hölgy" az orbáni "szellemiség" és szavazótáborának a megtestesített imázsa.
Az a bekötözött csukló és a kés rossz ómen, van az a mondás, hogy aki kardot ránt, kard által hal meg.
Amúgy késsel közlekedni, és templomban imádkozni, ezt követően agresszív cselekményt elkövetni, és gyilkos mondatokba bocsátkozni...nincs egy kis ellentmondás? Ez olyan tipikusan magyaros kereszténység, minden benne van, csak a kereszténység hiányzik belőle.
Ha ilyen néni - bácsi, de akár fiatalember is - lenne a családomban, letagadnám.
Nessy
Nesze neked nagy népnemzeti összetartozás, ez a mi erősségünk!
Aki Én
@kereső: ...meg mindenki gyűlölködő rajtuk kívül.
Meg keresztényi szeretet...
Ezek olyan ostoba emberek, hogy arra nincsenek szavak.
Havanagi
Ennek a demens vénasszonynak is kár volt leélni egy életet,ha szellemileg csak ennyire futotta.Nem tudom sem elnézni,sem megbocsátani az ilyeneknek az orbáni rendszer melletti tettüket,mert idős korban ennél már sokkal bölcsebbnek kellene lenni.Leélt egy életet úgy,hogy nem tanult semmit.Rabszolgának való.De eljár imádkozni az aljas képmutató,aki segít a főtolvajnak tönkretenni az országot és a jövőt elvenni az utánunk következő nemzedékektől.Azt üzenem a vén banyának-ha tud olvasni-,hogy ugorjon a gödörbe,mielőtt eltakarítják.Kés legyen nála,agyatlan.
Másoló
no kérem ez egy igazi orbáni észlény jók ezek a videók hogy kikkel veszi körül magát a hatalom nevetséges mocsok ner
csak úgy....
a vénasszony bicskával jár templomba, a botot is csak alibiböl hurcolja, ez veszélyesebb mint a tüntetö diákok, könnygázt a buta pofájába!
Ábel
@Shikari: Most leckét adtál gyűlölködésből.
Menőmanó
Hát pontosan ezért rohasztják le az iskolákat, mert ilyen buta, megvezethető birkákat akarnak kinevelni, ezek ész nélkül oda szavaznak, ahova mondják nekik.
Menőmanó
@Shikari: Miért állt ki az agresszív vénasszony bicskával? A savat otthon felejtette?
jáger laszló
Öreg asszony nem vén asszony
Késsel sétál és bármibe, bárkibe belevágja ami, aki neki nem tetszik!!
Jobb tőle félni...
csak ennyi
barátilag
J.L.
Aki Én
@Shikari: ,,Nem emberek, nem magyarok, csak egy sötét, génhibás horda, amelyik a létünkre tör!"

Akkor különösebb szakértelem és orvosi diploma nélkül is kijelenthetjük, hogy te súlyos elmebeteg vagy.
Ta a saját magad ellensége vagy, saját magadat fogod kivégezni, te idióta balfasz. Csak már ne húzd sokáig, könnyeb lesz neked.
szegfue
Szegény néni... még szerencse, hogy a "sebesült" keze és a nehézkes, bottal való járása közben nem dőlt bele saját késébe. Hogy aggódhatott a családja, hogy épségben hazaérjen ez a "nagymagyarkereszténygénhibátlan" nagymama... ha egyáltalán tudta merre van az otthona.
Nekem is volt egy ismerősöm, akinek az anyukája rendszeresen nekiindult buszozni Bp-en, aztán késő este hozták haza pl. Diósdról és a környékbeli településekről. Még szerencse, hogy mindig vitte magával az igazolványait és a rendes autósok igy tudták hol lakik, mert ő maga már nem tudta megmondani...:(
kereső
@szegfue: Ez a "néni"- most jött a templomból, az áhitatról, amelyet orbán születésnapja alkalmából tartottak. Nagyon is tudatában volt, hogy mit csinál-és mit mond.
simmering73
Nem volt senki, aki pofán verte volna ezt a vén kurvát?
simmering73
@Ábel: Nem ismered még ezt a náci patkányt?
CsipkeRózsa
Az idős nő késsel jár misére, miért volt nála kés? Talán szokásból?
CsipkeRózsa
@csak úgy...: 11:07

A bot nem alibi nála, szerintem, alkalomadtán azt is használja.
szegfue
@kereső: Ez is egy lehetőség.
Tudom, hogy nem mindig magamból kell kiindulni, de az anyukám is rettentően agressziv volt, amikor már teljesen elhatalmasodott rajta a demencia... folyamatosan lehülyézett, köpködött és ütött, közben uton-utfélen mindenkinek panaszkodott, hogy "ma még nem evett 1 falat kenyeret sem"... állandóan "haza" akart menni, várta a taxit.
dr. prédikátor
a vén kurva zombi agymosott birka most biztos elélvezett az örömtől!!! de hát mind ilyen agymosott!!!
134.bátor
Ennek nincs hozzátartozója, akinek helyette is ég a pofájáról a bőr? 82 éves baszki, késsel jár a templomba...ilyenkor szégyellem, hogy én is nyugger vagyok. A többi a videón dettó ugyanez, kés nélkül. Gulyáságyú azt hiszem ott találtam
Nessy
@134.bátor: Kepzeld el, ha nem misérol jött volna, ájtatos lélekkel! Nem a molinót vágja le. Azért késsel templomba menni, nem semmi! Randa egy agresszív vénasszony!
gina
Úgyis néz ki ez az elmebeteg vén sz@r, ez kell OV cigánynak, meg lett az eredménye a gyülöletkeltésnek, ilyen 1 Biteseket jól lehet formálni, igaz zsiros patkány???
namihami
Ő/ilyen az a bizonyos 49%-os 2/3! Kijött a hálaadó miséről, hogy demonstrálja a jobboldal keresztényi áhítatát!
NKF
A libsi gennyládák örökké provokálnak utána meg szaladnak Brüsszelbe panaszkodni!
Menjenek a kurva a...ba!
szegfue
@NKF: Értem én, hogy "provokációnak" fogod fel a molinó kifüggesztését. De azért szerinted normális, illetve "arányos" a provokációval, hogy egy 80 év körüli hölgy késsel megy a hálaadó misére, majd "öntörvényüen" levágja a molinót?
Mi van akkor, ha a templomban a nagy tolongás közepette, véletlenül meglököm, vagy rálépek a lábára... leszurna? Ez a hölgy "előre kitervelten" tette a táskájába a kést, gyakorlatilag beteg és közveszélyes.
Menőmanó
@Shikari: Aki büszke a sz@rra, az annyit is ér. Pont mint te.
Nessy
Szóval vigyék kést, ha megyek valahová, és ha nem tetszik valamelyik elérhető primitív plakát, nyugodtan vagdalhatom. Köszike! Bölcs javaslat!
Nyírfa
Most olvastam Török Gábor véleményét, miszerint az Orbán-rendszer Orbán nélkül is fennmarad, úgy bebetonozta magát, a lehetséges utód pedig a közkedvelt, népszerű, nagy tudású főfürkész, a horkoláselleni gépek nagybani beszerzője, Szijjártó Péter öcsénk, a kis ügyefogyott! :))
szegfue
@Shikari: 15:22 Igazad vaaaaaaaan!! Minden hasonló idős, beteg, nemnormális ember karácsonyra a nyugdij helyett gyöngyház berakásos "retikülpisztolyt" kapjon... az nem érdekes, hogy nem telik gyógyszerre, vagy kajára, az ilyeneknek elég a "dicsőség"... ugye valahogy igy gondolod?!
Béla333
Azért azt már mégsem kellene hagyni, hogy a nyílt utcán a hülyemagyar maffiahívők késsel a kezükben menjenek a maffiózókat "megvédeni".
Én nem tudom ezt a hülyemagyar maffiahívőt felmenteni, önvédelemből csak ki kellett volna verni a kezéből azt a kést...
verőce21
A helyes út az átlátható, tiszta és a demokrácia derűjével övezett tiltakozásoké...!
terlasz
Szánalmas úgy bemutatni ezt az idős demens asszonyságot, mint egy terrorista bűnözőt, aki a botjával és valami vágóeszközzel jól megvédte imádottját.
Ettől a Gulyástól ennyi várható, aki ágyúval lő verebekre.
szegfue
@Shikari: tegnap 20:26 Fogalmam sincs ki az az "...antifa mocsok kalapáccsal ver embereket nyomorékra..."? Egyáltalán hogy passzol ehhez a cikkhez?
Egyébként egyáltalán nem "pörgök" a történeten, csupán a saját tapasztalatomat irtam le...ezt "vetitettem" a hölgyre is... ami számomra igen szomoru és amit max. humorral lehet feloldani.
balos
Szerintem,meg nyugodtan picsán kellet volna rúgni,bár nem most kéne nevelni az ilyen férget!Az ilyen mindenre képes,mert már nincs tisztában a való világgal!
Aki Én
@NKF: @Virág Árpád: @Shikari: Nektek a demokratikus jogaikkal élők a provokátorok, és a tolvaj, korrupt politikusok, meg az ostobaságból őket támogató, az országnak ezzel ártó agyhalottak a hősök.
Van baj...
szegfue
@Shikari: Na most képzeld! Nem hallottam az "antifa-s terroristáról, aki magyar emberre támadt kalapáccsal". Aztán miért kellene aggódnom, hiszen szerinted akinek más a véleménye, az nem magyar, tehát engem biztos nem fog megtámadni!:)))
További, esőmentes szép napot!
szegfue
@Shikari: De legalább volt esőkabátod!:))
Egyébként sokkal nagyobb a gond ettől a rengeteg esőtől:(( A településünkön kiöntött az a kis patak, ami egyébként max. térdig ér... ráadásul valami viz főcső is eltört u.abban az utcában, ahol a kiáradt patak elöntötte a kerteket. El sem merem képzelni, hogy pl. a Bodrog és az Ipoly környékén lévő települések mennyire "usznak" most?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.