Hadházy Ákos egy újabb leleplezéssel érkezett Facebook-oldalára. A független képviselő szerint a kunszentmiklósi 70 milliós "teleprehabilitációs" program libikókája addig volt fontos, amíg a fideszes országgyűlési képviselő és a polgármester röhigcsél rajta. 

Az átadásakor még röhögcsélt a fideszes polgármester a libikókán ülve, most már a gazt sem vágja a kunszentmiklósi önkormányzat – Hadházy Ákos  durva fotót mutatott

Fotó: Facebook/Hadházy Ákos

Hadházy Ákos a Facebookon mutatta meg képeken, milyen volt, és milyen lett a libikóka körüli terület Kunszentmiklóson ( Bács-Kiskun vármegye).

A kunszentmiklósi 70 milliós "teleprehabilitációs" program libikókája addig volt fontos, amíg a fideszes ogy képviselő és a polgármester röhigcsél rajta. Azóta a gazt sem hajlandó levágni ott az önkormányzat, azt üzente a lakóknak, hogy ha használni akarják, kaszálják le maguk (remélem, majd a posztom hatására, legalább egyszer megcsinálják)

- írta Hadházy Ákos a Facebookon.

A teljes posztot itt olvashatja el:

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Újabb kérdés:
A kunszentmiklósi önkormányzatban nincs olyan ellenzéki képviselő, akinek feltűnne, hogy a 70 milliós beruházási összeg csak arra volt jó, hogy annak egy részét (az egészet?) lenyúlják?
Nem hiszem, hogy minden magyarországi településen csak akkor derül ki a helyi kiskirályok disznósága, bűncselekménye, ha Hadházy éppen arra jár?!
Mi a fenét csinálnak az ellenzéki képviselők, miért nem ők üvöltenek, ha disznóságot tapasztalnak???
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Horizont
Jó hogy nem ment tönkre a hájas disznótól a hinta!!!
Így működik a NER. Csili vili az elején aztán miután meg van belőle a pénz leszarják magasról ott rohad minden. Ez a mi kis országunk.
Béla333
Újabb kérdés:
A kunszentmiklósi önkormányzatban nincs olyan ellenzéki képviselő, akinek feltűnne, hogy a 70 milliós beruházási összeg csak arra volt jó, hogy annak egy részét (az egészet?) lenyúlják?
Nem hiszem, hogy minden magyarországi településen csak akkor derül ki a helyi kiskirályok disznósága, bűncselekménye, ha Hadházy éppen arra jár?!
Mi a fenét csinálnak az ellenzéki képviselők, miért nem ők üvöltenek, ha disznóságot tapasztalnak???
KisTehen
ákos, úgy fogsz járni, mint márki-zay, ha mindenkibe belekötsz az országban
KisTehen
@Horizont: nem kaszálják ... neked lefordítom, mert látom nem érted ... MÉHLEGELŐ

szívesen ... máskor is

HAHAHAHAHAHA

már azt se tudjátok hogyan vergődjetek kínotokban
csak úgy....
@KisTehen: boci, te egy fontoskodó elmebeteg!
Nanya
@KisTehen: nem kaszálják ,mert neked és a többi fideszbaromnak legelőnek szánják !
érted már?
baszdanyád
kulabombaafityiszre
@KisTehen: ma, 16:56
Méhlegelő,libikókával játszótérnek átadva 70millióért.krvnyd,te köcsög fidernyák.
CsipkeRózsa
A teheneket oda kellene irányítaniuk, ha rendben legelnek, szépen néz ki a terület, jutalmul pedig használhatják a libikókát (ha súlyukat elbírja az).
Nyírfa
Az első kép, amelyen a két "politikus" idétlenkedik, már a rehabilitált telepet mutatja? Én azt hittem, ezt teszik rendbe.
Jelzem, a legelőről eltűnt a mászóka. Ki vitte magával?
simmering73
@KisTehen: Te is előkerültél? Franc a fajtádat.
ómió
Na, de efftársak! Mi van, ha "modern útra" térnek, "méhlegelőt" kialakítva!? Vagy ehhez előbb ki kell perkálniuk Mutyigeri efftárs számára a "licenszdíjat"!?
jáger laszló
Most röhögjél polgi!!!
Bár a szégyenkezés jobban illene a képhez!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
nemkati
@Nyírfa: Megvan, csak az új kép a másik oldalról mutatja a libikókát. A google map térképen, ha street view-val nézed, látszik a mászóka, a hinta és egy kis házikó is. Igaz, a kép tavaly júliusi, de már akkor is alaposan benőtte a gaz. A játszótér egyébként egy zsákutca végén, Kunszentmiklós Tasskertes részében a település határában, egy szegregált területen épült. Sok értelme nem volt, a játszótéren túl a nagy semmi van.
namihami
Az a terület már az átadás idején se tűnt ""átadás rendezettnek""! Vagy ilyen Kunszentmiklóson a tereprendezett játszótér? Ennyiért?
Biztos azt hitte a polgi, hogy majd a gyerekek letapossák!
Nyírfa
@nemkati: 13.30

Köszi! :)

Kicsit azért csodálkozom, hogy nem a polgi udvarában kötött ki. :)
Nanya
@ómió: a büdös komcsi fajtádat orbánnak,kövérnek deutsnak. hívják te barom !
a jó büccs kúrva anyád ,hát nem tudod felfogni ,hogy ki volt büdös ,rohadék áruló kommunista ?
nagybetű neked kuss ! a megemlítésed is csak,mint trágya,mocsadék jöhet szóba

Úgy gondolom : BASZDANYÁD !
ómió
@Nanya: Bolsiék anyabaszó aberrált szarkupaca! A bárcáskurva anyád téged még a saját büdöskomcsi efftársaid felismerésére se volt képes megtanítani?! Azokat se ismered fel, akikkel a "szent bolsi zsoltár" Internacionálétokat máig is együtt szoktad harsogni!? Agy nélkül ez sehogy se megy bolsi tetvességednek!? A bárcáskurva anyád baszásán túl legalább egy donor kutyaagyat igényelj magadnak - az nem bolsi szarkupac módjára, mint te, másra hazudja, hanem mindig felismeri az övéit, még, ha tetveskomcsik is!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.