Kövér Lászlónak elege lett abból, hogy Vadai Ágnes folyton Böjte Csabáról kérdezi Semjén Zsoltot. Kövér László szerint a kormányzatnak semmi köze  Böjte atyához. A fideszes házelnök erre hivatkozva utasította el Vadai Ágnes kérdéseit.

Virág vagy fejsze? Avagy egyetért Ön a női lélek nagy »szakértőjének«, Böjte Csabának asszonynevelő gondolataival?

Erre a kérdésre várt választ a Demokratikus Koalíció képviselője Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettestől, miután a Transtelex megosztotta a szerzetes anyák napi gondolatait.

Azt a Népszava szúrta ki, hogy Kövér László fideszes házelnök ezúttal visszautasította Vadai Ágnes kérdését, amire Semjén Zsolt kérte, mondván, a

kérdésben foglaltak megválaszolása kormányzati feladatkört nem érint. (…) Böjte Csaba semmilyen magyar állami tisztséget nem visel, ezért a ferences rendi szerzetes írásbeli kérdésben hivatkozott véleménynyilvánítása nem tartozik a Kormány egyházakkal való kapcsolattartás koordinációját magába foglaló feladatkörébe.

Kövér László berágott amiért Böjte Csabáról kérdezi folyton Semjén Zsoltot Vadai Ágnes: A kormányzatnak semmi köze a ferences rendi szerzeteshez

Kövér László, az Országgyűlés elnöke, az Országgyűlés labdarúgó-válogatottjának tagja nyilatkozik a közmédiának a nemzeti összetartozás jegyében rendezett balassagyarmati közéleti válogatott – Országgyűlés mérkőzésen a balassagyarmati Kövi Pál Sportközpontban 2023. június 8-án. MTI/Komka Péter

ZH-ra készültek a corvinusos diákok, helyette Orbán Ráhel-előadást kaptak

Vadai Ágnes egy másik kérdését is visszadobta csütörtökön Kövér László.

A DK-s képviselő arra is kíváncsi lett volna, miként értékeli Orbán Viktor kormányfő, hogy elmaradt a zárthelyi dolgozat, mert lánya, Orbán Ráhel előadás tartott a Budapesti Corvinus Egyetemen. A vizsgára készülő diákokat az előző nap ráadásul külön figyelmeztették, hogy kötelező a részvétel – akik meghallgathatták a miniszterelnök „saját lábon álló” lányát a BDPST Group szakmai gyakornoki programjával kapcsolatban. A hallgatók állítólag sérelmezték, hogy az eset miatt új vizsgaidőpontot kaptak (és, mondhatni, tulajdonképpen feleslegesen készültek).

Így képzelik el a jövő oktatását?

- érdeklődött volna az ellenzéki politikus a miniszterelnöknél, ám a házelnök itt is közbelépett és visszautasította az irományt. A fideszes politikus emlékeztetett, hogy a Budapesti Corvinus Egyetem ún. alapítványi fenntartású egyetem és az állam már korábban ennek kuratóriumára testálta át az alapítói jogok teljes körű gyakorlására.

A fentiekre – valamint az egyetemi autonómiára – tekintettel a képviselő kérdésének megválaszolása az alapítói jogkört gyakorló feladatkörébe tartozik, ő jogosult ebben az ügyben önállóan intézkedni és dönteni, kormányzati szerv a kérdésben felvetett állítólagos esemény felett nem rendelkezik hatáskörrel

- fogalmazott.

Korábban Vadai Ágnes egyébként a kormányfőt Böjte Csabáról is kérdezte, akkor még Semjén Zsolt válaszolt.

Forrás: Népszava, 24.hu

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
,,Böjte Csaba semmilyen magyar állami tisztséget nem visel, ezért a ferences rendi szerzetes írásbeli kérdésben hivatkozott véleménynyilvánítása nem tartozik a Kormány egyházakkal való kapcsolattartás koordinációját magába foglaló feladatkörébe."

De a magyarok közpénzét hordják neki rendesen.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Alfa
a pedofil kövér és a keresztény narkós-pedofil fidesz-ner szekta mind erdélybe jár böjtéhez, mivel ő biztosítja a pedofil keresztények játékszerét...
vacsi
Nem lenne sokkal egyszerűbb, ha Semlyén Zsolt válaszolna a kérdésre? Így már mindenki kombinál...
jáger laszló
A házmester nagyon érzékeny a böjte szindrómára,,
Valami lehet,hogy van!!!???..
csak ennyi
barátilag
J.L.
Feró25
A kormányzatnak semmi köze a ferences rendi szerzeteshez.Miért nem az orbán maffia tolja az adó fizetők pénzét ahhoz a féreghez.
Aki Én
,,Böjte Csaba semmilyen magyar állami tisztséget nem visel, ezért a ferences rendi szerzetes írásbeli kérdésben hivatkozott véleménynyilvánítása nem tartozik a Kormány egyházakkal való kapcsolattartás koordinációját magába foglaló feladatkörébe."

De a magyarok közpénzét hordják neki rendesen.
justhpeter
Kövér a bukás után kiváltságban fog részesülni, ő nem börtönbe, hanem diliházba fog kerülni.
Emmersson71
"Kövér László berágott amiért Böjte Csabáról kérdezi folyton Semjén Zsoltot Vadai Ágnes: A kormányzatnak semmi köze a ferences rendi szerzeteshez"

Akkor miért idegeskedik?! Mondja el higgadtan a véleményét..vagy azt, hogy nincsen véleménye!
Béla333
A házmester cenzúrázza az ellenzéki képviselők felszólalásait?
Mi köze van ennek a baromnak ahhoz, hogy Semjént miről kérdezik?
Mocskos szemét maffiózók!
Béla333
Amíg az adóforintunkból él ez a Böjte, addig kutya kötelessége elviselni, hogy az állampolgárok kíváncsiak arra, hogy miféle emberhez és szervezetéhez jutnak az adóforintjai!!!
izéke
En tűzbe tenném kövér lászlót böjte csabáért,vagy vele,nekem mindegy
kulabombaafityiszre
@Shikari: ma, 11:08
Te meg szánalmas vagy.
Egy erőszakoló,pedofilokat simogató férget próbálsz védeni a böjte személyben.
drrotf
Szelektíven ad hírt ez az újság!Orbán Ráhelről is mondott valamit a 19-es retyerá, pardon veterán kommunista unokája, Kövér Laca amit ez az újság nem közölt.Azt állította, hogy a kormánynak semmi köze Orbán Ráhelhez!Merész kijelentés, mert O.Ráhel mindig hivatkozott a kormányfőre , az édesapjára O.Viktorra , hogy mindig segített neki, támaszkodhatott rá, és akiről még senki nem állította, hogy lányához semmi köze!Talán csak nem DNS vizsgálatot folytattak le a családban és kiderült hogy Ráhel balkézről jött gyerek?Én ezt Anikóról nem hiszem, ilyen ebben a családban nem fordulhat elő, csak azt nem tudom ,hogy a Kövér Laca ezt nem tudja, nem ismeri a leányzót már gyerek kora óta, és nem tudja hogy az apjának igenis van köze a lányához, és az apja a kormány feje.Akkor miért is mond ilyenek a Kövér László?Tán elment az esze?!
Macskaszem
Mit lehet ezektől várni, mikor olyan szemétségek történnek pl a honvédségnél is, hogy a szexuálisan zaklatott főhadnagy nőt marasztalják el, nem az őt zaklató felettesét. Ráadásul hiába kérte, hogy helyezzék át máshova, ugyanoda kellett visszamennie dolgozni. A belső vizsgálatot elszabotálták, így nem történt hivalból való feljelentés, a nőnek kellett feljelentést tennie az ügyészségen. Most vár a válaszra, idegileg kikészült, táppénzen van.
A helyében úgy otthagynám a honvédséget mint a szél. Jogász végzettséggel biztos találni fog munkát.
kereső
@Macskaszem: Na, majd most elégtételt vehet- és vegyen is, ha magánál kell hordania a fegyverét.
namihami
@Shikari: 11.35: Igazad van, a hazudozásoknak tényleg ne higyjél! A baj csak az, hogy ezek (is) TÉNYEK! A Bajszimajszi megszólalásai a pozíciójában betöltött hivatalos és dokumentált megszólalások, amik szó szerint visszakereshetők és ellenőrizhetők! Tehát, vagy igazak a felvetések vagy eleve a Bajszi hazudott és mosdatta a párt- és NERtársait!
Bármelyiket nézem, mindegyik tény! Csak a Bajszi még vissza is él a pozíciója nyújtotta hatalommal! (komcsi vírtus---mondhatná sajátmagáról)
jáger laszló
Ági bevadította a házmestert aki nem bírta cérnával,hogy a hülye válaszaira nem vevő a képviselő asszony!!Hát ez van ezt kell szeretni Lackó!!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
telegdilaci
@Aki Én:Ténylen nincs semmi közünk ehhez a nyomoronc csuháshoz azon kívül hogy lapátoljuk neki a Magyar adófizetők adóforintjait,hogy jólétben tengesse a nyomorúlt kis senki életét,egyébként nem újdonság hogy a Fideszesek,nem viselik el az igazságot,a krtikikákra viszont,gyalázkodással reagálnak!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.