Súlyos büntetést osztott ki az Országgyűlés elnöke.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SÍva
Hiába! Ettől még nem szűnik meg a cigánybűnözés! Ha tetszik nekik ha nem akkor is van és bizony kellene beszélni róla nyiltan! A budai társasházban sem a finn cserediákok miatt áll a bál! Bár legalább ők is megtapasztalják, hogy milyen az északkeleti, és a közép Tisza vidék súlyosan fertőzött kis falvaiban lakó idősek helyzete!
nemkati
@SÍva: A nemcigánybűnözés sem szűnik meg sem ettől, sem mástól, de majd Pintér elvtárs 2 hét alatt rendet tesz, bízzál benne!

Novák Előd büntetése Kövér elvtárstól ugyanúgy baromi túlzó mint az összes többi. De ezt a Novákot valahogy nem tudom sajnálni. Egyébként nem kötelező használni a fészbukot. Vagy van valami kényszer?
simmering73
A magyar börtönökben az elítéltek 80%-a cigány. Ez tény. Még akkor is ha a homokba dugjátok a fejeteket.
csak úgy....
@simmering73: de csak azért,mert nekik nem fussa rafkós ügyvéd úrra! - ök megélhetési bünözök, ha nem lopnak akkor éhenhalnak! - cca. 35 éve a cigányok 80% még tanult és melózott.
SÍva
@csak úgy...: De csak azért mert másként nem kaptak családi pótlékot! Annó társadalombiztosítási ügyintéző voltam! Csak akkor járt az ellátás ha a hónapban 21 biztosításban töltött napja volt! (01-21-ig legalább) Na meg volt személyi igazolvány amelyben fel volt tüntetve ha valaki KMK volt! Nem osztottak szociális segélyt dolgozni kellett ha valaki meg akart élni! Aki pedig vinni akarta valamire az taníttatta a gyerekeit és nem engedte szabadjára! Sajnos csak kis részük tette ezt és most ők szenvedik meg az integrálhatatlan rész tombolását!
SÍva
@nemkati: Pintér "elvtársban" bízni? Hát nem hiszem, hogy ez valaha is megtörténne!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.