Balásy Gyula úgy döntött, idén nem lesz rajta a legbefolyásosabb hazai médiavezetők top50-es listáján, pedig olyan gyöngyszemeket köszönhetünk neki, mint a Stop Soros! vagy az Állítsuk meg Brüsszelt! kampányok.

A Stop Soros! plakátokért felelős Balásy Gyula nem akart szerepelni egy toplistán, lehúzatta róla a nevétMTI Fotó: Bruzák Noémi

Balásy tavaly még az 5. helyen szerepelt a Marketing&Media legbefolyásosabb hazai médiavezetők top50-es toplistáján, idén azonban már nem volt rajta a neve – vette észre a Media1. Mint a lap kiderítette, ennek az az oka, hogy Balásyt a zsűri ugyan idén is beszavazta a top10-es listába, azonban a lap levelet kapott nem sokkal az újság nyomdába küldése előtt Balásy Gyulától, aki jogi eszközökkel megtiltotta a szaklap számára, hogy szerepeltessék őt a toplistán – összegez a telex.hu.

Simon Krisztián, a Marketing&Media főszerkesztője azt mondta, miután a kiadó ügyvédek tanácsát kérte, úgy döntöttek, hogy megelőzve egy hosszadalmas és bizonytalan kimenetelű bírósági pert, inkább kiveszik Balásyt a befolyásos médiások listájáról. Simon Krisztián azt mondta, nem akartak úgy járni, mint korábban a Forbes, amelyet egy másik vállalkozó az utcai standokról rendeltetett vissza bírósági úton, amiért szerepeltették őt a leggazdagabb magyarok toplistáján.

Az egyelőre nem világos, hogy Balásy miért próbálta megakadályozni, hogy idén is felkerüljön a befolyásos médiások toplistájára és ha mégis felkerült volna a listára, az mennyiben sértette volna a személyiségi jogait.

Forrás: media1.hu, telex.hu

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
Attól még az aki, rogánbúnözőantal tettestársa a lopásban, az ország félrevezetésében, a hazugságokban.
jáger laszló
A kis szégyenlős ,most +tagadja eddigi munkásságát!!!::Vagy +szólalt a lelkiismerete!!???
ki tudja!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
gina
Mocskos kormánybanda és ezek várják a pénzt Brüsszeltöl. becstelen szemét mocskok, tünkre tették az országot
, milyen fogatlan proli tudatlan emberek vannak , akik egy retkes elmebeteg Napoleon szindromás cigányt választottak??
kereső
Attól még az aki, rogánbúnözőantal tettestársa a lopásban, az ország félrevezetésében, a hazugságokban.
justhpeter
Belátta, hogy minden nem lehet az övé. Amikor a pénz és a felelősség között kell választania úgy gondolta, hogy neki elég a pénz, ám a felelősséget boldogan átengedné másnak.
Juhász István
A kirakott óriásplakát... elérte a célját, tehát HATÁSOSNNAK bizonyult. Ugyanis BRÜSSZELT SIKERÜLT MEGÁLLITANI. Teljesen... Egy centet sem küldenek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.