Az békési időközi választáson a Mi Hazánk jelöltje lenyomta a fideszest – írta meg a 444.hu.

A Mi Hazánk jelöltje győzedelmeskedett Békésen

Fotó: MTI/Balogh Zoltán

Rendkívül alacsony, mindössze 12,59 százalékos részvétel mellett zajlott le az időközi választás a békési második választókerületben. A győzelmet Földesi Mihály, a Mi Hazánk jelöltje szerezte meg, akire összesen 69 szavazat érkezett. A második helyen a fideszes Lipcsei Imre végzett 50 szavazattal, míg a harmadik helyet a független jelölt, Szalkai Imre szerezte meg 7 szavazattal.

A 444.hu szerint választás kiírására azért került sor a békési választókerületben, mert a fideszes Füredi János lemondott, miután mindössze egy évig volt képviselő. 

A választás eredményeként a képviselő-testületben továbbra is megmaradt a nagy fideszes többség, azonban a Mi Hazánk most már két képviselővel rendelkezik az eddigi egy helyett.

Forrás: 444

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
human
Múltkorában olvasgattam néhány kommentet Toroczkai bejegyzései alatt. Sok fideszes írta, hogy mennyire egyetért Toroczkai munkájával és hát ha nem lenne a Viktor akkor rájuk szavazna.

Namost. Hallani kedves elkényelmesedett ellenzéki képviselőktől olyat, hogy majd ha Orbán belebukik a gazdasági válságba akkor majd ők jönnek. Üzenném nekik, hogy húzzák ki a fejüket a saját sejhajukból. Ha Orbánék buknának is nagy valószínűséggel a Mi hazánk táborát erősítenék a kiábrándult fidesz szavazók. Ennek több oka van. Egyrészt nem véletlenül hagyja Orbán szerepelni a Mi hazánkat a közmédiában. Másrészt a fidesz szavazók a Mi hazánktól is megkapják az indokolatlan nemzeti büszkeséget. Mindenkinél jobbak vagyunk, ugye. Az önhittség nagyon fontos számukra. És végül és egyben ezt pozitívumként elismerve a Mi hazán valóban ott van a településeken. Az eltunyult demokratikus ellenzékhez képest sokkal jobban.
simmering73
@Shikari: Ez már 2/3. Rejszolhatsz egész éjszaka a győzelemre.
Clavigo
@Shikari: Vazzze,,a végén még haza leszel toloncolva,,a Duna - deltába...
NKF
2026-ban a Mi Hazánk biztos parlamenti párt lesz!
Az 1-2 %-os pártocskák mennek a levesbe!
human
@sgl: Ezen a begyöpösödött gondolkodásmódon, ezen a csőlátáson csak az oktatással lehetne változtatni. A látótér tágításával. A krtikus, önálló gondolkodás tanításával. Én azok közé tartozom akik szerint Orbánék szándékosan rontják az oktatás színvonalát. A minőségi oktatást csak egy szűk réteg számára teszik lehetővé. Ahogy Márki-Zay mondta a többieket sötétben tartják és trágyával etetik, mint a gombákat.
FLETÓ
@Shikari: Október 19-22 Csabai Kolbászfesztivál!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.