Forranak az indulatok a parlament legújabb ülésszakán, ezúttal Kövér László kommentálta Szabó Tímea viselkedését, nem is akárhogyan.

Kövér László: Szabó Tímea infantilis, szakemberhez kellene fordulniaMTI/Koszticsák Szilárd

Miután a Parlamentben a párbeszédes Szabó Tímea és a KDNP-s Rétvári Bence vitázott, Kövér László is kénytelen volt megszólalni – számol be a 444.hu a parlamenti eseményekről. A házelnök a következőket mondta:

Képviselő asszony, már bizonyára unalmas sokak számára, de nem tehetem meg, hogy szó nélkül menjek el amellett a viselkedés mellett, amit ön hétről hétre produkál itt hétfőnként. Azon rövid időszak alatt, amikor bent tartózkodik az ülésteremben – gondolom sokan nem bánják, hogy ez így van –, azon rövid időszak alatt nem képes mást csinálni, mint ahogy szlengben mondják, próbálja széttrollkodni az ülést. Önnek öt perc állt rendelkezésére arra, hogy elmondja a mondanivalóját, államtitkár úr hasonlóképpen. Államtitkár úr nem kommentálta folyamatosan hangosan az ön hozzászólását – pedig higgye el, igény az lett volna rá –, ön viszont most is ezt teszi. Ez a viselkedés, azt kell, hogy mondjam, hogy infantilis, már ne haragudjon.

Erre Szabó Tímea annyi mondott, hogy „Ez az ön véleménye.” Amire Kövér László így válaszolt:

Ez nem az én véleményem. Azt hiszem, hogy képviselő asszonynak szakemberhez kellene fordulnia, ez az a pont, amikor ezt muszáj tanácsolnom önnek.

Forrás: 444.hu

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
MorcosBajsz, neked már rég Grazban volna a helyed... Vagy Szegeden a Csillag Bútorgyárban...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
balos
@durbincs: nedveske!maga már a nyilasoknál is sokkolta a körzetvezetőt a sötétséggel a nyaki kinővésével!Szerencsére a Soros úr nem tudja,hogy a maga féléket is az Ő pénzén nevelt drebil írányítja a nemzethy2/3 támogatóit!
balos
@Shikari: Nem a maga anyja a kövér vágya?Ha ilyen hülyével áldotta meg a nemzethy gyilkosainkat!
Juhász István
Ebben az esetnen persze nincs szó a TÖBBMILLIÓS büntetésről, amiket a házmester gyakorta ki szokott osztogatni.
Qqberci
@Mirabilis: 3. Miért nem tartják már ott?...
vitriol
köteles elvtársnak már 10 évvel ezelőtt kellett volna szakemberhez fordulni, akkor nem tette, ma meg már felesleges, mert rajta úgy sem lehet segíteni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.