Háromnegyed milliárdos gyanús ügyre bukkant Hadházy Ákos. A Villánykövesden épült szállodát már rég át kellett volna adni vagy pedig visszavenni az uniós pénzt, mégsem történt semmi.

„Már rég vissza kellett volna venni háromnegyed milliárdot, mégsem indult szabálytalansági eljárás” – Parlagon hever a szellemszálloda

Fotó: Facebook/Hadházy Ákos

"Megnéztem én is ezt a villánykövesdi szellemszállodát, ami 780 millió EU-s támogatást kapott, már 5 éve működnie kellene, de, ehelyett maximum a mókusok gyönyörködnek benne. Az Átlátszó először 2018-ban, majd 2022-ben számolt be erről a helyiek szerint Lázárhoz köthető beruházásról. Nos, 2023-ban pont úgy "működik", mint egy éve: sehogy.

Mivel nem működik, már rég vissza kellett volna venni a háromnegyed milliárdot. De valamiért semmilyen szabálytalansági eljárás nem törtét" – írta közösségi oldalán Hadházy Ákos.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Tele van az ország semmire sem használató betonmonstrumokkal. Mert a cél nem hasznosítáhatóság volt, csak az EU támogatások lenyúlása. Lopni meg az építkezésekből tudnak lejobban.
Undorító amit Orbánék művelnek ezzel az országgal.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
verőce21
Az építés/beruházás volt csak, itt is a fontos...! :-(
balos
@justhpeter: Most csiripelik a varnyúk,hogy 1 milliárdért,kordont húznak a beköltőzni szándékozók elé!
human
Tele van az ország semmire sem használató betonmonstrumokkal. Mert a cél nem hasznosítáhatóság volt, csak az EU támogatások lenyúlása. Lopni meg az építkezésekből tudnak lejobban.
Undorító amit Orbánék művelnek ezzel az országgal.
percsi
Az ökröknek példát statuálnak: büntetőeljárás indult két szabolcsi orvos ellen, miután kiderült: hálapénzt fogadtak el betegeiktől, 2 évtől 8 évig terjedő börtönbüntetéssel is sújthatják.
Sorban derülnek ki a milliárdos lenyúlások is, bűntetőeljárás mégsem indul. Az ökrök szerint az igazságszolgáltatás megfelelően működik, nincs szükség az Európai Ügyészséghez való csatlakozáshoz.
drrotf
A tulaj szerint "Nem szar ez, hogy elkapjuk a visszafizetést!"Nem vagyok és dús gazdag, csak egy NER csicska!
looper
„Már rég vissza kellett volna venni háromnegyed milliárdot, mégsem indult szabálytalansági eljárás”
Az ok? Polt Péter, Magyarország főügyészeként, az Orbán-maffia ügyvédje!

Polt Peti, jó látni téged a testedben, a lelkedben megnyomorodni a bűneid miatt. Fáj? Akkor jó! A végén még rosszabb lesz!
jáger laszló
Ej ráérünk arra még!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
ómió
Akitől itt pénzvisszavétel már régóta esedékes lenne, efftársak, az a korruptbolsi brüsszeli bandátok!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.