A Fidelitas szerint "élő ember nem veszi be a dollárbaloldal mikroadomány-meséjét", azt, hogy a választások előtt a főpolgármester által alapított 99 Mozgalom számlájára került félmilliárd forint támogatás mikroadományokból gyűlt össze, hiszen bizonyíték van a készpénzes befizetésekre.

Ki veszi be ezt a mesét? – Pénzmosással vádaskodik a Fidelitas

A szombati Facebook-bejegyzésükhöz csatolt videóban az látszik, hogy aktivistáik egy játékpénzzel teli elöltöltős, általuk pénzmosógépnek nevezett mosógépet cipelnek a budapesti városháza elé.

Közölték: Karácsony Gergely mikroadomány-botránya nagy sajtóvisszhangot keltett, és "ma már mindenki tudja, hogy a főpolgármester szavahihetetlen".

A videóban elhangzott: az 500 milliónál is több kampánypénzt Karácsony Gergely "régi jó barátja, Perjés Gábor fizette be a 99 Mozgalom számlájára összesen 19 alkalommal". Ahogy "a haverok ezt rendezték, könnyen meglehet, hogy simán pénzmosás történt" – jegyezték meg.

A felvétel szerint – bár a titkosítás alól feloldott jelentés számos kérdést felvet – a "dollárbaloldal szokás szerint sunnyog, látványosan menekül a nyilvánosság elől", pedig a "készpénzes befizetések 13 alkalommal haladták meg a 10 millió forintot".

Feltették a kérdést, ezek után "ki veszi még be a mikroadomány-mesét".

Kijelentették: azért hozták Karácsonyéknak a "pénzmosógépet", hogy ha "neki vagy a haveroknak legközelebb pénzmosási kényszere támad, ne ilyen bénán, hanem céleszközzel tudják mosni a lóvét".

Forrás: MTI

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jáger laszló
Az igazi pénzmosás nem itt kezdődik!!
A jéghegy csúcsa a korrupció az állami szférában keresendő,mert ott vannak a nagyhalak!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
human
A fidelitas inkább menjen füvet vágni Mészáros golfpályáján.
ómió
Márpedig itthon, ebben a "mélyszegénységben" efftársilag "seccperc" összekalapoznak félmilliárdot, pláne, ha fontban meg euróban is lehet! Így píszí hazudni, efftársak!?
Revans
@durbincs:maga is csak 1 söpredék GECI!:))
CsipkeRózsa
Úgy tudom, Orbán csekket szokott kiküldeni az átlagembereknek is, hogy támogassák a fideszt.

Vagy:

"Levélben kér pénzt a Fidesz kampányára Orbán Viktor – ezt a Propeller.hu vette észre. Az RTL.hu közben arról írt, hogy a kampányban akár négyszer annyi óriásplakátja lehet a Fidesznek, mint az ellenzéknek. Az egyesült ellenzéki pártok abban bíznak, hogy személyes munkával tudják majd ellensúlyozni a Fidesz pénzbeli fölényét."

rtl.hu/hirado/2022/01/03/politika-orban-viktor-fidesz-kapamany-plakat-penz-level

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.