A független parlamenti képviselő a Facebook oldalán számolt be arról, hogy bement ma az úgynevezett parlamentbe, hogy nemet mondjon a gyalázatos státusztörvényre, hogy a a jövő generációi lássák a jegyzőkönyvben, hogy voltak, akik nem támogatták a magyar oktatásügy teljes tönkretételét.

A bukott Varga Judittal sosem látott szintre emelik az Európa-ellenes hergelést – Hadházy az ellenzékbe is beleállt
Kép: Facebook/Varga Judit 

Meglepve tapasztalta ugyanakkor, hogy a Fidesz beterjesztette, Varga Judit bukott igazságügyi miniszter legyen az európai ügyek bizottságának elnöke. Még nagyobb meglepetésére ezt az ellenzéki képviselők döntő többsége is szó nélkül megszavazta.

Tudom, az a szokás, hogy ilyen személyi ügyekbe nem szólunk bele, ha a Fidesz őt akarja, legyen. Csakhogy egyrészt ezt a konszenzust Kövér László már rég felrúgta,amikor nem engedte, hogy a neki nem tetsző ellenzékiek betöltsenek bizonyos pozíciókat. És persze Varga Judit személye is arra késztetett, hogy nemet nyomjak erre: a Pegazus-ügy majd a Schadl-Völner botrány után, az ad hoc jogalkotás és az állandó, agyatlan brüsszelezés után hogyan támogathatnám ezt a bukott minisztert bármilyen posztra?

- írta és feltette a kérdést, hogy az ellenzékiek miért támogatják?

Gondolom, félnek, ha nem szavazzák meg, akkor majd az ő személyi javaslataikat sem támogatja a Fidesz…De vajon van bármilyen jelentősége annak, hogy ebben a kamu parlament kamu bizottságaiban vannak-e ellenzéki tisztviselők??

Szerinte érdemes belegondolni, mit is jelent, hogy a következő egy évben Varga Judit lesz az EU ügyek bizottságának elnöke. Amit eddig láttunk, valószínűleg csak a bemelegítés volt, jövő júniusig olyan szintre emelik majd az Európa-ellenes hergelést, amit korábban el sem tudtunk képzeni.

Vannak ennek már jelei: egy szétlopott, fél lábbal csődben lévő ország miniszterelnöke nagy mellénnyel a Bizottságtól kérdezi, hogy „hol a pénz”. Nyugodtak lehetünk, ez lesz az irány, itt mindenért „Brüsszel” lesz a hibás, és ennek a hecckampánynak lesz az arca Varga Judit.

- fejtette ki.

48 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
@KisTehen: Szokott parlamenti vitákról közvetítést nézni? Mi a véleménye az üres sorokat látva ? Ha szavazni kell az elnök megrázza a kolompot , ami felhívás az ehhez szokottaknak, hogy gyülekező.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
jesz
Varga tudván hogy megúszta, sőt qurvára megmenekült, jókedvűen pont leszarja(bocsánat) mit is gondolunk...amúgy a mosolyáról ítélve köszöni jól van.
csak úgy....
@KisTehen: ma úgy teli szartad a propellert,mint tanyasi légy a frissen meszelt plafont !
Nessy
@KisTehen: Szokott parlamenti vitákról közvetítést nézni? Mi a véleménye az üres sorokat látva ? Ha szavazni kell az elnök megrázza a kolompot , ami felhívás az ehhez szokottaknak, hogy gyülekező.
csak úgy....
@KisTehen: töled csak hülyeséget lehet olvasni és hazugságokat,te egy tipikus fideszes! :)
Nyírfa
Tényleg képesek voltak megszavazni???
A DK is? A Momentum is? És ezektől várjuk , hogy történjen valami változás? Csoda, hogy mindegyiknél többre értékelem Kádár Jánost? Többre? Kosz sem lehetnének a körme alatt.
A jelenlegi garnitúrából csak Ákost és Baranyi Krisztát tisztelném meg kormányzati titulussal. Azt hiszem, ez Magyarország felemelkedéséhez kicsit kevés.
beric
És ki az az ELLENZÉKI képviselő? Kedves SZERKESZTŐ úr? Vagy csak én nem látom a nevét a CIKKBEN?
Barom állatok.
lvegh78
"Európa-ellenes hergelés"??
Tényleg?
Netán olyan állapotokat szeretnénk, mint ami most van Franciaországban vagy Belgiumban?
Vagy elég lenne a napi 60 késelés. mint Németországban?
Értem hogy vannak, akik ezt szeretnék. Na ők vannak most kisebbségben. Európa pedig egy kontinens, de nem egy szövetség, nincs és nem is lesz európai egyesült államok, Amerika is széteshet ha így folytatják a liberál-fasiszták. Ébresztő ballilbbant firkászok, hazudjatok kevesebbet és írjatok olyanról, amiről kellene!! Például tisztelt kurmányunk Brüsszel nyomására emel jövedéki adót... aha, értem.. és akkor Brüsszel nyomására miért nem enged be illegális bevándorlókat? Az édes anyjának meséljen Viktor is...
jáger laszló
VJ most akkor bukott!!???
Ja ige de fölfelé!!!
Hol itt a normalitás határa!!!???
csak szerényen kérdezem???
barátilag
J.L.
Pálinkás Pál
kompletten fel lehetne kötni az összeset, pár kivétellel...
lvegh78
Ha most szavaznánk a HUXIT-rol, kiléphetnénk. De előbb a NATO-ból kellene kilépni.
lvegh78
@simmering73: Szép neved van "Hülye.", hogy ejted pontosan?
lvegh78
Mesélj mivel járna!? És ne legyél anyagias, a világ több ennél! Mesélj!
lvegh78
Ausztria, Svájc katonailag független országok, nekünk is annak kellene lennünk. A NATO jelenleg az oroszok vegzálását végzi, USA hol a NATO égisze alatt, hol saját maga fogja és megtámad országokat vélt vagy valós okokkal.
NATO (USA...) bázisok: qph.cf2.quoracdn.net/main-qimg-d6cc438ba2796673adb51da477394113

És jól látod, Viktor gondolkodik, és jól gondolkodik. Kezd el te is... www.facebook.com/zeitgeist.hungary/videos/george-friedman-2015/402820187973165/

Itt van hogy mivel provokálta ki USA ezt a háborút (is), amiből könnyen lehet Világháború is, amihez nem kellene közünk legyen... az USA által -anyagi érdekből kirobbantott Arab-tavasz" épp elég volt..
www.mearsheimer.com/wp-content/uploads/2019/06/Why-the-Ukraine-Crisis-Is.pdf

Legyünk csak katonailag függetlnek, és legyünk csak gazdaságilag is függetlenek. Az Eurázsiai-tömb nekünk jó pálya, a liberálfasizmusra nem vevő a magyarok nagy többsége!
lvegh78
mesélj SGL! Ki riogat atombombával és ki vetett be atombombát civil lakosság ellen? Ez a JUJJJJJ!
lvegh78
@Horizont: Megértem hogy visszatáncolsz mert érvelni nem tudsz, csak másokat lehülyézni.. Ennyi vagy, köszönöm hogy írtál eddig is.
lvegh78
A liberálfasizmusra jó példa ez itt. Ilyet sem szeretne a magyarok nagyobb többsége, ezt pedig a kisebbségnek el kell fogadnia. mandiner.hu/kulfold/2023/06/pride-muszlim-kanada-lmbtq-kulfold
lvegh78
@sgl: hülyézz, birkázz, az kiválóan működött az elmúlt 3 választáson is. Azért megjegyezném hogy Einstein azt mondta arról amit "ti" csináltok, hogy "doing the same thing over and over and expecting different results".. így tovább tehát, előre is köszönöm! :)
Menőmanó
Csak tudnám, hogy ez a fos ellenzék mért szavazta meg, hogy az eu gyűlölő pegazusvölner botránylédi bármilyen posztot betöltsön. Ez a Qrvaország egyszerűen menthetetlen, tempósan robog az É-koreai úton a pusztulatba.

Orbán "lépésről lépésre viszi bele a magyarokat egy elmegyógyintézetnek megfelelő állapotba, amelynek a vége nyomor, éhezés, gyűlölködés, ellenségeskedés és háború lesz. Ez az ember nem normális, és korlátlan hatalommal rendelkezik, akit lefizetett korrupt gazemberek szolgálnak ki, akik tőle függnek, s akiknek ezért cserébe dőzsölést, gazdagságot biztosít a nyomorba taszított nép vagyonából, akiket kifoszt, és akiknek a gyerekeit elzárja az igazi, színvonalas oktatástól, és katonai kiképző tábort csinál az iskolájukból. Egyelőre 120 iskolában, majd az összesben."

nepszava.us/katonai-kikepzes-valtja-fel-az-oktatast-a-gyerekeket-katonanak-keszitik-fel/

Tényleg ez kell a hülyemagyaroknak?
lvegh78
@Horizont: és arra nem jöttél még rá, hogy bármit tesz Orbán, az nem lesz jó az EU-nak, mert őt nem fogadják el, mert ő nem liberális.. Semmi gond, fog változni Európa és a világ is. A libernyákok hamarosan kisebbségbe kerülnek. Kivárjuk, eszik már a mit főztek..
lvegh78
@sgl: " fideszvakhtű húgyagyuak".. cuki vagy, így tovább, írtam már miért. Nagyon hálás vagyok érte! :)
Nyírfa
@sgl: Jövő június? Nézd a tegnapot, a parlamenti szavazást, a Kossuth téren megjelenteket...
A tegnapi gyalázatra csak néhány tucat diák és tanár adott értelmes , érdemi választ. Jövő június???
Az ellenzék az EP-választást a saját pecsenyéjének a sütögetésére fogja használni.
Beszélgettem egy tanárral, hogyan tovább. Néhány technikai lépéstől eltekintve nincsenek megoldások, mert ez a társadalom nem tud, nem akar összefogni. Felvetettem az országos sztrájkot, mint az eredményes ellenállás egyik lehetőségét, de a választ borítékolhattam volna: itthon? Előbb megy a magyar a horvát tengerpartra, mint kiáll a közös érdekekért. Fel sem fogja, nem is érdekli: közös...az mi, mennyit hoz a konyhára, jár-e pozícióval?
Amíg megtűrnek minket az EU-ban, addig elevickélünk valahogy...aztán, talán azok a gyerekek, akik felnőttebbek és felelősségteljesebbek mint maga a társadalom, ők, ha itthon maradnak, talán kirázzák a hatalomból a mai politikai "elitet". Talán, ha lesz még kedvük.
Klára? Anna? Gúnyos legyek vagy keserű?
A diákok azt üzenték a Kossuth tér betonjára felírva, hogy, aki szereti a hazáját, az itt lesz a téren. Hogy annak ügy, fontos ügy az oktatás, a jövő. Hogy éljen a szabadság, éljen a haza.
Nos, több volt a turista mint a hazaszerető.
lvegh78
@Horizont: neked meg "Óbánfóbiád" van. Faék... Ennyi. A pedagógusok ügye támogatva lenne, ha háttérbe szorulna a szivárvány, biztos lehetsz benne. Egy momentumos politikus nemrég kijelentette, hogy valamit "markánsan másképp kellene csinálniuk". Segítettem mit... a magyarok nem vevők a természetellenességre. Egyébként sorra bukják az államokat a liberálisok, szóval nincs gond, mint mondtam kivárjuk! Itt sír az egyik természetellenes, mert már a sokadik államban van bukta. Mi kik vagyunk? Azok vagyunk, akik lassan, de biztosan alapoznak. Jó felforgatást addig is! :)

www.youtube.com/watch?v=31UMfBnFcH8
ómió
Aki itt legutóbb bukott, efftársak, az még Maki "kapitányotok"! volt!
Menőmanó
@lvegh78: És ti nem jöttök rá, hogy mért nem jó az eu-nak amit orbán tesz?
Mert az eu nem náci gyülekezőhely, és aki fasiszta-tolvaj-diktátor azt kiközösítik. Csúnya eu nem akar náculni, hiába erőlködik a geci. Ez a ti bajotok náci férgek.
lvegh78
@Menőmanó: értem hogy csak ukránok "náculhatnak", mindent is értek.. Azov-ezredről mit tudsz? Ez az EU egy szarkupac, jelenleg Macron-ban lehet bízni. Reméljük ezt a külső támadást, amivel most regulázni próbálják, sikerrel veszi. Nézzed/hallgasd amit a szádba ad a liberális média, és egy percig se terheld gondolkodással az agyad!
lvegh78
@sgl: Orbán megtanulta a leckét, amikor 2009-ben, 7. éve ellenzékben volt, de a Hetihetes még mindig őt vegzálta. Ezt is ti főztétek, Orbán továbbfejlesztette.
lvegh78
sgl: vigyázz magadra, a túlzott "Óbánfóbia" egészségtelen, és visszafordíthatatlan károkat okozhat.
Nessy
@lvegh78: Mi köze a maga által leírt témának a státusz törrvényhez ? Már teljesen belezakkannak ebbe témába. Ott is ezt látják, ahol nincs!
Nyírfa
@sgl: 10.06

A komplett magyarsággal van baj. Csak olyan vezetőket és ellenzéket vagyunk képesek produkálni, amilyen minőséget képviselünk.
Teljes generációváltás kell ahhoz, hogy a jelenleg erősen primitív kollektív tudatszint emelkedni tudjon. Azokban a "gyerekekben" bízom, és egyben rájuk bízom ezt a hazát, akik a szívüket, lelküket teszik bele a változásba.,
lvegh78
@Nyírfa: tessék mondani ez már a "primitiv kollektív tudatszint" emelkedése vagy ez még nem az? www.youtube.com/watch?v=Xc4OvKYLSMk
Menőmanó
@lvegh78: Neked meg orbán adja szádba, és szopod is rendesen, idióta.
lvegh78
@Menőmanó: megint csak az a fránya személyeskedés. Más nem megy? Horizont-ot idézném "kik vagytok ti?"... én már tudom a választ szerintem. ;)
Nyírfa
@sgl: 10.16

Ez a nép kritikus többségében gyerek akar maradni. Valakik gondoskodjanak róla, hozzák meg azokat a szabályokat, amelyek mentén élheti az életét, megtömheti a hasát, megihatja a sörét, és benyomhatja a tévét, mielőtt elnyúlik az ágyában. Cserébe lemond a gondolkodás és a cselekvés szabadságáról, könnyen teszi, mert ugyan hallott már róla, de bele még nem kóstolt.
Alkotás? Fejlődés? Tanulás? Hogyne! Isten ments attól, hogy kiderüljön, mire lennénk képesek, mert akkor tudatosítanunk kellene, mitől is félünk annyira. Hát nem ráérünk arra még?
namihami
Miniszteri sikereinek méltó folytatása...
namihami
@lvegh78: 10.34: Sajnos, mint minden mese, ez is tartalmaz némi igazságmagvat! Ez egy cselédnemzet, amelyik beéri azzal hogy vasárnap az asszony eléteszi a ""kirántotthúst és a sört"" és ez elnyomja a gondolkodásnak nemcsak az igényét, de a képességét is!
@Nyírfa: 10.32: Fárasztó sportág a gondolkodás! Egy réteg (kb 2 millió) könnyedén lemond róla! Csak a has lehessen tele!
lvegh78
@namihami: ilyen is van, de ugye nem akarod azt sugallni, hogy a balloldaliak, az ellenzékiek mind Nobel-díjasok, ugye??
namihami
@lvegh78: 10.48: Nem, sajnos! Sajnos ez az oldal is kitenyésztette a csirkefogóit, a rablólovagjait, a ""rántotthúsforradalmárait""!
Ezért (is) áll úgy a baloldal, ahogy áll! Hiába kerül a Fidesz vezérek csalása naponta többször napvilágra, ha a baloldalnak is megvan a maga csibésze! És bár a lépték messze nem összehasonlítható, a fideszmédia, amelyik persze a sajátja zömét egyébként is elhallgatja, máris muníciót kap, hogy ""Íme, azok is lopnak!"". Mintha ez felmentést adhatna nekik! Persze, a Fidesz azért mégis felmenti, a nagyokat legalább is!
Nyírfa
@namihami: 10.47

" A magyar genetikusan alattvaló. József Attila talált mentséget: „ezer éve magával kötve, mint a kéve sunyít, vagy parancsot követ.” De ez nem mentség arra, hogy a magyar a legsúlyosabb történelmi bűnökért sem érez egy szikrányi lelkiismeret furdalást, hogy mindent másra hárít, hogy mindig másra mutogat, hogy boldogan dagonyázik a diktatúra pocsolyájában, röfög és zabálja a moslékot, és nem akar tudni róla, hogy le fogják szúrni. Hogy se tanulni, se dolgozni nem tud és nem akar, csak irigyelni, és ha módja van legyilkolni azt, aki munkával, tanulással, innovációval viszi valamire.

Ma már a második világháború borzalmaiért, a Holocaustért egyedül a magyar a felelős, mert a magyar nép az (a német néppel ellentétben), amelyik se be nem vallotta, meg nem gyónta a bűneit, se töredelmes bűnbánatot nem tanúsított, se meg nem fogadta, hogy soha többé, se bűnbocsánatért nem esdekelt.”

– Kertész Ákos. Nepszava.com, 2011. augusztus 29.
lvegh78
@Nyírfa: Az Arab-tavasz kirobbantása üzleti érdekből by USA, majd ezzel illegális bevándorlók millióinak Európára szabadítása -miközben USA nagylelkűen befogad 50.000 kiválogatott bevándorlót..- mennyire súlyos történelmi bűn művész úr!?
jáger laszló
Paradoxon
A Brüsszel gyűlölő VJ Brüsszelben fog élvezkedni a jövőben!!
Jó pénzért még erre is hajlandó a kedves!!??
csak ennyi
barátilag
J.L.
Revans
@durbincs:mocskos büdös pofáját és segglukát tartogassa a szakállas pöcsös nőknek ők még igényt tartanak magára kopasz buzeráns!:))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.