Az egészségügyben egy-egy döntést szinte biztosan nem előz meg hatékony hatástanulmány, hiszen akkor nem fordulhatna elő az, hogy például a háziorvosi indikátorrendszer, amely a megelőzést és a szűrést helyezi előtérbe, éppen a laborvizsgálatok terén okozzon megszorítást. A levél lényege az, hogy az egy labor-kéréssel kérhető laborparaméterek számát 15 darabban korlátozzák, azaz tizenötféle elemet lehet egyszerre kérni. Ugyanígy korlátozzák a háziorvosok által kérhető sürgős laborkéréseket is,amelyek okát a jövőben indokolni kell, és a sürgősség tényét a laborszolgáltató orvosigazgatója fogja eldönteni a rendelkezésére álló adatok alapján.

Forrás: rontgen.444.hu
Feltöltő: Menőmanó
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Menőmanó
Ekkora sz@rban már régen volt ez a Qrvaország.
Már eddig is nagyon béka segge alatti volt az eü ellátás, de rontani még lehet rajta.
Menőmanó
Ekkora sz@rban már régen volt ez a Qrvaország.
Már eddig is nagyon béka segge alatti volt az eü ellátás, de rontani még lehet rajta.
justhpeter
Tisztességesebb lenne bevezetni az eutanáziát. Öregek, betegek, rokkantak szavazzatok a fideSSre !!! Ám mielőtt beléptek a szavazófülkékbe gondoljatok arra mennyivel emelkedett 2023-ban egy temetés költsége.
Béla333
Természetesen mindez a pornép ügyeire vonatkozik.
De hülyemagyar maffiahívők ne aggódjatok: a VIP ellátásban részesülő kiváltságos maffiózó politikusok ellátása nincs veszélyben...
Sámannus
Az élvetemetéshez nem szükséges semmilyen vizsgálat. az oroszok buzernyákai erre építik cselekedeiket.
Nyírfa
Gondolom, Pintér főgyógyász játszik újfent katonásdit. Majd a biztonsági őrei leveszik a vért, ránéznek, és megállapítják, hogy elég vörös-e. Ha igen, minden rendben, az orvost megbüntetik a felesleges pénzkidobás miatt, a beteg pedig annak rendje és módja szerint elhalálozik. De semmi vész, majd honosítanak helyette egy makkegészséges kis filippínót. A firnyákos magyarnak nincs párja, büszke is rá I. Orbán. Hogy kihalunk, az csak egy későbbi mellékhatás.
Qqberci
"a sürgősség tényét a laborszolgáltató orvosigazgatója fogja eldönteni "

Hogyhogy nem mindentudó Olajszőke Pintyő elvtárs?...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.